Şu hayatta en sevdiğim gece yüzmesidir. Gece 3'e kadar yüzünce hasret gidermiş oldum.

Şu hayatta en sevdiğim gece yüzmesidir. Gece 3'e kadar yüzünce hasret gidermiş oldum.

Deniz o kadar derin ki korkuyorum boğulmaktan... Can yeleği de kurtarmıyor beni... O karanlık mavi gri deniz yok mu... Derinleştikçe derinleşiyor içine girince... Denizi seven insanlar çok ama ben o kadar aşığı değilim... Ayaklarımı ıslatsam yeter... Ya da benden büyük simitimle girebilirim ama yine tek başıma değil...
Halbuki o kadar güzel ki
Görünüşü güzel ve büyüleyici ama dalgasına kapıldığında seni tepe taklak ediyor
Hayır korkmam gayet güzel oluyor. Hatta akşamüstü kenara gelen yosunlar ve denizanası da kalmamış oluyor tertemiz yani. Bir de kıyıda ufak bir ateş ve çevresinde hafif kısık müzik eşliğinde alkol ve sohbet 😍😍 müq müq
Denizin dibi görünüuordu
Off süper hangi şehirde?
Bursa gemsaz
Bana da yakın 100km civarında oraya mı gelsem acaba günübirlik olsa da
Nerdesin
Gölcük. Aramızda Yalova var sadece
Bize de 40 dakika falan uzak. Sakin olduğu için seviyorum altı da kum bide orada gemileri boşaltıyorlar o görselliği de seviyorum
Tamam gelirim o zaman beni misafir eder misin
Hayır 😂😂
Haydaa. Peki canın sağolsun
Şimdi klavye delikanlılığına gerek yok 😂😂 neyse o
Bursa'yı bana gezdir yedir içir demedim ki ama en azından dürüstlüğün takdir edilir 👏🏻👏🏻
Gece yüzmek inanılmaz bir keyif ama bir o kadar da heyecanlı geliyor bana. 😄 Denizin gece karanlık tarafı biraz ürpertici olabilir, ama o sakinlik ve dalgaların sesi bambaşka bir his! Eğer güvenli bir yerdeysen ve yanındakilere de güveniyorsan tadından yenmez. 😌 Ama yine de dikkat etmek lazım, sonuçta karanlık su biraz gizem dolu… 🌊✨
Cevap
29Cevap
Deniz bulduk geceyi bulduk yüzdük bir de korkması kaldı
Ankaralıların gözü yaşlı 😂
Hatırlatma 😂
Yıllar önce birkac arkadaş delilik yapıp gecenin 2 sinde daldık denize zifiri karanlik hiç ışık yok baktık çok eğlenceli 1 saat falan yüzdük takıldık. Denizden çıkıp kaldığımız eve bı girdik hepimizi simsiyahiz yapış yapış 🤣 sanırım yakın bı noktaya gece gemilerden mazot gibi atık bosaltilmis sabah kadar köpük köpük yikandikta zor kurtulduk. O yüzden görmediğim suya girmiyorum bidaha
Gece deniz tehlikelidir. Işığın çok kaybolduğu saatlerde girilmemeli. Maksimum 8-9 sonrası sıkıntı olabilir. Görüş sınırlıdır, kayalar veya diğer risklere karşı savunmasız olursunuz. En önemlisi de deniz canlıları genel olarak geceleri aktif olurlar.
gece yüzmek kadar rahatlatıcı çok az şey var dünyada.. bilinmezlik, sarmalanmışlık ve ait olma duygusu.. karşı koyduğun hiç bir şey yok o anda tamamen varoluşa kendini teslim etme hali
Daha 13 yaşında tehlikeli sularda yüzmeye alışık adamım ben gece gündüz fark etmez korku nedir pek bilmiyorum ölünce anlarım herhalde😀
O zamanda öldüğün için anlamazsın devam ke 😂
İnceyi sen görmezsen kim görecek bir daha oku çabuk 😬
Aaaaa anlamadım ya ben 😂😂😂
Yıkıl gözüm görmesin seni 😂
şu an kendimi mavi ekran veren bilgisayar gibi hissettim.
Anlat yoksa ben çatlarım 😂
Çatlak halin nasıl olurdu diye merak edecektim sonra zaten çatlak olduğunu hatırladım 😀
😂😂 üf ya her konuda şeffaf olmak iyi değil 😂😂 anlat çabuk
Şeffaf kadın nadir kadındır böyle bir sekmen varsa asla kapatma derim ama doğru zamanda doğru şeylere aç tabi 😀
Taş düşürdüm, anlat şunu artık 😂
Tedavi kısmına geçtik estetik falan da lazımsa aradan çıkaralım😀
Niye böyle yapıyorsun hı? Neden, neden, neden. Seni tüm görüş yazdığın yerlerden darlıyım mi? Bu merak beni öldürsün mü? Ne istiyosun neeee isyaaannnnnn
O kadar Büyük ruh hastası olmadığını biliyorum senin bile sınırın var 😀
O kadar da şeffaf değilmişim demek 😂😂
Şefkatli ve merhametli olman gerekmiyor mu senin niye şeffaflık ön planda bugün😀
Merhamet? Kelime manası nedir 😂😂 sen darlanmak istiyorsun peki, bu savaşı sen başlattın
Sende eksik parçayı buldum merhamet 😀
Eksiklere başlarsan burası 1500 yorum olur 😂😂
O tahtaları tamamlamam erozyon sebebi vazgeçtim kal öyle sen eksik gidik idare edecezz😀
Tamam da ne demiştin
Aman efendim kimler gelmiş kimler açıklama mı yapacaklarmış, buyrun efem buyrun
Daha 13 yaşında tehlikeli sularda yüzmeye alışık adamım ben gece gündüz fark etmez korku nedir pek bilmiyorum ölünce anlarım herhalde...
Yaşarken korkacak bir şey yoktu ama ölürsem korkacağım çok şey var diyerek arkamda kalacak gözü yaşlı insanlara gönderme yapmıştım,😀
Piskopatlık seviyeni görmüş olduk bu sayede korkacak bir şey var gibi 😀
Ya of ya, bu durumda anlamayan sensin 🤦♂️ zaten ben bunu anladım ki. Bende dedim ki sen öldükten sonra kimin ne dediği ne yapacağı, yani ki senden sonraki yaşamı boş ver devam ke. Bana boşuna efor sarfettirdin 😒
Bu daha seviye 1 bile değildi çabuk pes ettin 😂😂
İnsanları düşündüm biraz yoksa pes etmek ve ben mümkün değil 🙄
Hemen hakkımı teslim eder misin
Pes ettin diyosun, yoksa hakkını vermiştim mücadeleni takdir etmştim
Mücadelem değil, zaten seni anlamışım anlamadın diyerek beni küçümsedin 😒
O konuda şüphelerim var, kendin yazdın kendin uyandın emin değilim hala 😀
Ya bırak ya
İtiraf et hadi tam olarak o amaçla yazdığımı geç fark ettin etkili olan kabulenişi görmek istiyorum 🙄
Bak durumu kurtarmak için dahi olsa yalan söylemem anlaşalım. Ben zaten senden sonrasını salla demek için yazdım, hakkımı ver
Anlaşalım, gelişi ne bunun sen onu söyle 😀
Özür kurtarır
Tamam, o kadar salça oldun, dile de seni bu hayattan çekip kurtarayım hadi 😀
😒 uzatıcam diyorsun hı?
Uzatıyorum, 👊 aç avucunu sana bir şey vericemm
Bak beni tahrik etme, hanfendi çizgimden çıkarım 😂😂😂😂
Çok konuşuyorsun aç elini avucumdakinn al ve sus 😀
Olmaz görmem lazım, dökül 😄
Bana güvenip alacaksın onu sorgusuz sualsiz! Var mısın?😀
Yokum 😄 neden olayım ki sabahtan beri yaptıklarını da baz alırsam eğer 😂
Ooo almadın yani çok tahrik edici sevdim bak
Öyle kapalı değil, ne varsa dök ortaya haydi bekliyorum
Hem o kıza bildirim gidip duruyo yeni aklıma geldi. Gerçekten vermek isteyen açar avucunu döker ortaya. Ne bir özveri, ne bir özeleştiri. Halbuki ben yanlış anlaşılma ihtimali peşinde dahi olsa, bırakmadım üzmiyim diye. Artık kırgınım
Bana güven demiştim, pimi çekilmiş bomba bırakmayacaktık avucuna ne bir güven ne bi Cesaret.. hâlbuki ben yanlış anlışma ihtimalini göze alıp o avucu uzatmıştım... Artık yorgun bir savaşçıyım
Cesaret bende mi yoktu? Buna inanıyor musun? Kartlar açık olmalıydı tek lazım olan. Yormadan, kırmadan
Şaka bir tarafa da bizi kazana atar nohut diye kaynatırlar sabahtan beri yorumlaşıyoruz, nohut yorumu değişe değişe sonunda Nihat diye oğlumuz olur demedi deme usulca dağılalım, eğlenceli bir uğraşıydı teşekkür ederim bebeki :))
Etti 4 😂😂😂 kazanda nohutta kepçe de benden korksun.
Hoş kal, iyi geceler
Ne 4 neeee kendi kendine puan hesabı yaparak Fenerbahçenin şampiyonluk şansı var diyen Özat gibisin şu an 😂
Yorum yapmıycam. Skor tabelası dursun yeter 😄
Sen o avucu açmayarak zaten kendi kalene gol attın ne olduğunu öğrenmek için tek bir şansın var yarın sana bir soru soracam unutturma hadi görüşürüz kaçtım ben skorer manyak😀
Hep lütfediyor maşallah 😄 de git yerine yat
Sen yalansın unutma hiç yerine yat falan yapma şimdi 😀
İyi git sokakta yat 😂 geldik geldik git yerine yat 😂😂😂😂
Benim adım çıkmış asıl fena sensin :)) neyse yattım ben iyi geceler
Allahım sen koru 😄
İyi geceler
Sor, bekliyorum
Soru
KS ye giriyorsun ve herkes 2 türlü ya yalancı ya dürüst
Karşına biri çıkıyor..
Ona diyorsun ki sen dürüst müsün
O da diyor ki ben yalancıyım..
Bu durumda karşımızdakine güvenebilir misin? Tek hakkın var ona göre
Yalancı olduğuna inanır ona güvenmem.
Yalancıyım diyen birinin dürüst olmak ihtimali üzerinde durmadan mı geçeceksin?
O ihtimale tutunup inanıyorum ya zaten.
İnsan fıtratına zordur yalancıyım demek, bunu diyen kendini bilendir. Yalan söylerim diyen kendini bilen ama zorda kalınca sana da yalan söyliyecek biridir o yüzden güvenmem. Hayatımdan çıkartır mıyım? İşte onu hemen yapmam
Zorda kalsam bile yalan söylemem diyen zaten ağzı yuvaldır yalan yerinde olunca hayat kurtarır... Dip not bazı insanlara istesen bile yalan söylemezsin, söylesen bile itirafı geç olmaz işte bu kişiler size yüksek ihtimalle
En güzel kazığı çakarlar!! Sana çok güveniyorum sözüne sessiz kalanlar vicdani açıdan rahatsızlık duymayanlardır bu dediğimi unutma asla..
Yani ki?
O avucu açmayarak kaybettiğin şeylerden kesit sundum.. iyi geceler diler foryou
Bu çok kaçak bir dövüş oldu.
İyi geceler
Arkamdan köpek balığı çıkagelir de fark edemem diye korkarım 😂
Kız kıyada onun ne işi var 😂
Simitimi giyip simiti de kenara bağlayıp açılabilirim.
Hiç Yakıştı mı şimdi bu sana
Çok yakıştı. Pembiş pembiş
Püüüü
Ben de eskiden püüü diyordum. Ama çocukken erkekler arabaları kızlar sindi bebekleri severmiş. Büyüdükçe işler de tam tersine dönermiş. Anlatabildiğimi düşünüyorum jsjs
Aklın hep inliğe cinliğe
Hayır korkmam, çokta hoşama gider. Gece denize girmenin tadı bi başka oluyor...
Bilen biliyor
Gece yüzmekten başka seçenek yok gibi ama ya😅
Ne olsaydı ki
Gunduz cok sicak olmasaydikine
Ama akşam çok daha seviyoeum ben
Korkarım valla, yüzerken ayağıma bir şey falan çarparsa kalp krizi geçirebilirim
😂😂 kısa bir yaşandı öyle
cesaretine imrendim ben gündüz bile korkuyorum
Gece gündüz fark etmez çünkü yüzmeyi bilmiyorum
korkmazdım da öyle bi imkanım olmadı inş bi gün olur
ben denize girince bakıyorum köpek balığı var mı diye çok fazla belgesel izliyorum gece zehirli bir balık ısırsın da yede zehirli bir balığa bas o zaman zevk doruk noktasın da olur
Korkuyla ilerliyemeyiz
korku ile alakası yok aptalık olur
dosta güven düşmana korku sal modu tetikde olucaksın hep :D
Yalnızsam evet
Yanlızdım
Korkarım. Ne cikacagini neye dokunacagimi bilmeme hissi ürkütücü
eeeen keyif aldığım gerçekten hem kimseler olmuyor hem de aşırı rahatlatıcı bir etkisi var
Popomu bir şey ıstırır dkkd
Niye ışıklar kulaç atmana engel mi oluyor? 🤣
Işık ne, kulaç ne, engel ne, o kafa ne
Hmmmmm kültürlendim 😂
Ben ne biliyim az evvel soruda gördüm kullanayım dedim 😂😂😂
Yaw kim kimi anlıyor ki 😂😂😂
Ben kıyıda durarım ileri gitmem
Ama açılalım senle
Oyşş asla uzaklaşamazsın
Bir sorsana bana en son ne zaman yüzdün
En son ne zaman yüzdün balım
12 ya da 13 yaşımda
Vakti gelmedi mi bebekamın 😄
Geldi vallahi geldi billahi geldi biriniz beni Allah rızası icin denize götürsün orada da unutsun nssjsz
Kız sana özel jet alırım ben
Alırsın 🫠😘
Karanlıkta çok daha tedirgin ediyor su.
Korkmam.. Daha faydalı bana göre.
Korkarım hiçbir şey gözükmüyor
Hayır ama bazen deniz canlıları olabilir
Denizi de en çok gece severim
Hayır yüzdüm.
Gece değil de, akşamüstü daha iyi gibi.
nick ve post uyumu 💯
severim ama çıplak yüzerim gece.
Yüzmeyi bilmiyorum