Tatil & Seyahat Tatilde açık büfede ilk yöneldiğiniz bölüm hangisi olur? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Açık büfe restoranına gittiğinizde gözünüz ilk hangi yiyeceği arıyor? Tatilde açık büfede ilk yöneldiğiniz bölüm hangisi olur? Cevapla Tatil Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bana hiç fark etmez yemek olsun da 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 339 cevap paylaştı. Önce çorba salata meze alırımAna yemek acelem olmazHafif yemek yazın insanı daha rahat ettirir 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 792 cevap paylaştı. Izgara et ve kızartmalar bölümüne🙂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Patates kızartması filan 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et yemekleri ya da balık 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Tatile gidersem solerim 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Tatilde kamp yapıyorum açık büfe yok 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 547 cevap paylaştı. Meyveler. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 693 cevap paylaştı. Kırmızı etten devam. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı. Meze ve et türleri. 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Tatil & Seyahat konusunda 323 cevap paylaştı. Yesillik 1 0 Yorumla
elanur_3462 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 11 ay Sosis ve salam 0 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 11 ay @elanur_3462 iğrenç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bana hiç fark etmez yemek olsun da
Önce çorba salata meze alırım
Ana yemek acelem olmaz
Hafif yemek yazın insanı daha rahat ettirir
Hijyen açısından yemiyorum o tarz yerlerdeki yiyecekleri
Izgara et ve kızartmalar bölümüne🙂
Patates kızartması filan
Et yemekleri ya da balık
Önce et, sonra meze/salata