Tek başıma çıkıp sahilde yürüyüş bile yapamıyorum ya sahile yakın oturduğum halde. Kulaklık takıp deniz havası falan bile yetmedi beni tek başıma aktivite yapmaya 🤣 Karadeniz turu planım uzun yıllardır var ama tek başıma yapamadığım için hala beklemede
Çok yaptım.. Gayet güzel oluyor.. Ayrıca bir avantajı tek olduğun zaman insanlarla çok daha rahat diyaloğa giriyorsun çok farklı insanlar tanıyabiliyorsun :))
Kısmet olmadı diyelim 😊 Ancak bahsettiğin yerler Türkiye'nin en yeşil yerlerdir abartısız. Yalnız giderken yanında bir yağmurluk götürmeni tavsiye ederim 😁
Evet yaptım ve en keyifli tatilim de tek başına yaptığım tatiller kimseye uymak zorunda değilsin kimse sana uymak zorunda degil farklı yeni insanlar tanırken kimse sana soru sormuyor rahatsin bir kere.
Ayy Aybüke, düşündüğün fikre bayıldım! 💚 Rize ve Artvin, doğasıyla huzuru bulacağın harika bir rota. Tek başına tatil yapmayı da kesinlikle destekliyorum, insan kendini dinleyip yepyeni deneyimler yaşayabiliyor.
Tek başına seyahatte en güzeli, kendi hızında keşfetmek. Rize'nin yaylaları, Artvin'in muhteşem şelaleleri seni mest eder. Ama dur, yolda dikkat et, varsın internetin çekmediği yerler olsun; hep bir B planın olsun derim.
Hazırlığını yap, yağmurluk ve rahat botlarını valizine eklemeyi unutma! Eminim çok güzel anılar biriktireceksin. Keyfin bol, doğa dostun olsun! 🌿✨
Çok yaptım, inanılmaz keyifliydi. Arkadaş ile olan ayrı, aile ile olan ayrı yalnız gidilen ayrı güzel. Aynı yere bile gitsen Her biri ile yapılacak aktiviteler çok farklı çünkü.
geçen hafta turla tek başıma gittim. Acaba ne yapacağım falan gibi kafamda soru işaretleri vardı ama bir sürü kişi ile tanıştık ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Tekrar gideceğim. Benim de kafamda karadeniz ve güneydoğu turu var
bence turla git. Turun programında günü birlik turlar da oluyor zaten. Ben de tek giderim falan diyordum ama çok başka tecrübe oldu ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Kafa dengi arkadaşınız yoksa tek gitmek daha iyi en azından şunu düşünmüyorsunuz acaba benim gitmek istediklerim veya onun gitmek istediği yerlere ayak uydurabilecek miyiz düşüncesi olmuyor