Merhabalar Herkese 🌸

Ben daha önce tek tatil yapmadım ama planlarım arasında var. Aslında geçen sene gidecektim ama sonra planlarımı değiştirdim.
Bu arada aklınıza sadece deniz tatili gelmesin. Kültür, doğa vs. bunlar da geçerli.
Merhabalar Herkese 🌸

Ben daha önce tek tatil yapmadım ama planlarım arasında var. Aslında geçen sene gidecektim ama sonra planlarımı değiştirdim.
Bu arada aklınıza sadece deniz tatili gelmesin. Kültür, doğa vs. bunlar da geçerli.
Evet genel olarak zaten tek başıma tatil yapıyorum. yani yanımda tatil yaparken kimse olmuyor. en son antalya ya gitmiştim tek başıma. gezmek için. zaten deniz seviyorum gidip fotoğraf çekilmek ya da orada ki barlarda takılmak beni mutlu ediyor. zaten bildiğim bir şehir olduğu için çok zorlanmadım.
7 yıl öncesine kadar sürekli yanlız yapıyordum evlenince eş ve sonra çocuk eklendi yol arkadaşım oldular. Her iki dönemin de farklı eksi, artıları var.. Tatil değil ama iş gezilerinin büyük kısmını yine yanlız yapıyorum..
2 defa kisa süreli tatilim olmuştu. Bambaska bir keyif 🤗 uzun yolda yanlız seyahat etmeye de bayılıyorum 🌺
Hiç tatile gitmedim ama sanırım bu sene tek de olsa gideceğim
Hadi bakalımm umarım güzel geçer
Tenk yüüü
Cevap
18Cevap
Evet yaptım, 2 günlüğüne Bursa'ya gidip gezmiştim. Harika bir deneyimdi.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hayali bile tuhaf geliyor bana bi sevdicek lâzım tatile çıkarken yalnızlık tatil ruhuma uymayan bi şey. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hayır yapmadım tuhaf gelir ve belki zevki çıkmaz. Yalnız bir yerlere gittim, gezdim falan ama tatil yapmadım
Tatil değil de tek başıma yolculuk yapıyorum ara sıra uzun yolculuklar.
Hayır zaten bedensel engelli olduğum için Alanya'da yazlık var oraya gidiyoruz
Bir kere olmuştu hayret nasıl olduysa ama olmuştu işte 😂
Tek başına hiç tatil yapmadım, yapmakta istemezdim sıkıcı geçer...
Yapmadım ama çok istiyorum yapmak. Bu saatten sonra biraz zor ama. Bakalım hayırlısı.
15 yıldır tek başıma tatil yapıyorum. Yurt dışında da yurt içinde de tek gezerim.
Evet 3-4 kere yaptım ikisi deniz tatiliydi bir tanesi eğitim amaçlıydı.
Ben memnun olmuştum
Hayır, yapamadım. Ama yapacağım inşAllah bir gün ¢
yaptım tatlım
Yapmadım ama çok isterdim inan.
Geçtiğimiz sene haricinde hep tek tatil yaptım
Yapmadım ama isterdim
hayır yapmadım
Askerlik sayılırsa evet.
Yapmadım sıkıcı olur bence
Ben hiç tatil yapmadım kaldı ki tek yapim
Yapmayı isterim aslında
Yaptim gene yapicam õnümuzdeki aylarda..
Evet yaptım ama bişey anlamadım
Hayır yapmadım, düşüncesi bile sıkıcı 😅
Hayır yapmadım
Çok yaptım
Yapmadım
Hayır yapmadım.
evet çok keyifli
Antalya Alanya evet
Evet yaptım
Evet
Yaptım :)
bir kaç kez