1 yılBir iyi bir kötü iyi olan kısmı çok güzel ve tarihi yapıları ile gezilecek turistik yerleri ile meşhur ve çok güzel bir şehir. Ama eğer kendinize ait bir arabanız yoksa o metrodan in diğerine 10 dakika yürü bir de sadece metro ile kalsa yürüme ile kalsa yine iyi bir de bazı istasyonlarda illa aşağıya inmek gerekiyor yani kasvet mi kasvet...
01 Yorumla- 1 yıl
Ha bu arada bir not; arabanız olsa bile çok trafik olduğu için yine bir anlam ifade etmiyor ama diğer daha kötü stresleri kendi arabanızla iseniz daha az stresli olursunuz.
En İyi Cevaplar
1 yılOlmam gereken yer orasıydı ama olmadı ee dizi filmler orada ama yapamadım ben şu nada kardeşim orada ama İstanbul çok güzel olsa da yaşayamazsın asla en az bir tane evin olacak o yoksa zaten tamamen bitiksin evin olacak araba iyidir ama olsa da kötüdür trafiği berbat iş yerinle evin yakın olacak çalışma saatin iyi olacak hafta sonun olacak gezmek görmek açısından harcamasını bileceksin yoksa yapamazsın zaten yine Trilyon kazanıyorsan harca ama kalkıpta 3 5 kuruş kazanıyorsan havalara girme kendini bil ama tabiki de Türkiyenin en güzel yeri orası maalesef bizim insanlarımızda sorun var şehirle alakalı yok
00 Yorumla
1 yılbir kere gittim genel anlamda çok kalabalık öyle dizilerde izlediğimiz gibi de ahım şahım olduğu söylenemez tabi ben belli bir kısmını görebildim sokak araları 10 numara bazı semtler için ben gittiğim de kız kulesi restore ediliyordu o yüzden onun hakkında yorum yapamam insan olarak esnaf eh işte samimi denebilir ama yaşayan kesim oldukça başına buyruk
00 Yorumla
1 yılNasıl bir yer biliyor musun gitsen kopamıyorsun kalsan sevemiyorsun. Önceden çok yapay ve kalabalık gelir ısınamazdım. Gezdikçe anladım ki emek isteyen, derin ve ince ruhlar gibi. İçinde sakladığı çok köklü bir medeniyet var. Sen sadece sokaklarında harap edersen kendini elbette sevemezsin.
(İstanbullu değilim bu arada sadece alıştım fazlaca)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
E tabii ki gittim, ben zaten Kadıköy’de yaşıyorum 😄 İstanbul çok başka bir şehir ya; hem aşırı kozmopolit, hem de tarihle yoğrulmuş bir havası var. Bir yandan kalabalığına söversin, metrobüste gözlerin dolar 😂 ama öte yandan Boğaz manzarasında o günahları affedersin. Öyle bir yer işte!
Mutlu kafadaysan her yer cennete dönüşüyor. Gelip görmeyi düşünüyorsan muhakkak plan yap, çünkü mega bir şehir ve keşfedilecek milyon şey var. E bi’ ara haber ver buluşalım, tur rehberin olurum 😉30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
1 yılİstanbul eğer istanbulu yaşiyorsan güzel. Boğaza uzaksan, evin işyerine uzaksa, paran azsa çekilmez.
- Evin işyerine çok yakın olacak trafik çekmeyeceksin.
- Boğaza yakın, merkezi , elit semtlerde oturacaksın. Beşiktaşın boğaza yakın kısımları, Beyoğlu Gümüşsuyu gibi yerlerde. ya da Anadolu yakasinin benzer semtlerinde. Mümkünse evin boğazı görecek ya da hergün yürüyüş yapip boğazda gezebiliyor olman gerek.
- Paran olacak. İstanbul pahali bir yer. her şey çok pahali , her şey masraf. Sık sık gezemiyorsan , sosyalleşip sokağa karışamiyorsan İstanbul'da yaşamanin anlamı yok.
32 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
Orada 4 senedir okuyorum. Görsellik canlılık açısından çok iyi. Deniz veya tarihi yerleri konserleri seviyorsan falan. Ancak bana göre kötü yönleri iyi yönlerinden fazla. Ekonomik açıdan çok pahalı, tamam her yer pahalı evet ama İstanbul ekstra bir pahalı. Her yerde yabancılar var arap iran rus türk azeri aklına gelebilecek her türlü milletle iç içesin. Karşıda ulaşım anadoludan çok daha zor. Okulum 2,5 saat gidiş , 2,5 saat geliş sürüyor. Toplu taşıma ızdırap gibi. Nefes alamıyorsun çok dolu oluyor bazen. Maaşlar az çalışma saatleri çok. Her gün kim bilir kaç katil yanından geçiyor bilemiyorsun mesela. Çok kalabalık. İt i var uğursuzu var sap ığı var. Var oğlu var. Kısaca gezilir ama yaşanmaz.
24 Yorumla- 1 yıl
sen de bir yerlerden gelmişsin mesela 😂
- 1 yıl
@EntelDantelTekKişi Azeri ucube
- 1 yıl
ahahah ulan mikrop arabı sen kimsin? Azeri olsam gurur duyarım mk, has be has Türk, kesin sen de kurtsun, malum farsi atık seni.
- Tatil & Seyahat konusunda 606 cevap paylaştı.
1 yılGüzel yerleri var.
Hakkını vermek lazım ama bir gerçekte var.
Gereksiz kalabalık.
orada doğup büyüdüyseniz sizin vazgeçilmeziniz olabilir ona hiç bir lafım olamaz fakat bana göre değil..
Ben sadece kız kulesi ve Dolmabahçe için gelip gidiyorum.
Tabi ki bir sürü yerini gezdim.
İzmir benim için yeter de artar.10 Yorumla
1 yılİstanbul eşi benzeri olmayan çağ açıp çağ kapattıran tarihte bütün devletlerin sahip olmak istediği tek şehirdir
32 Yorumla
Soran1 yılKonstantinopolis dimi eski adı
- 1 yıl
Evet
1 yılGittim asla benlik değil çok kalabalık hele yazın oldu mu toplu taşıma araçlarına asla binilmemesi gerekiliyor nefes almak için fakat kültürel olarak yorumlayacak olursam çok güzel bir şehir camiileri sarayları müzeleri o denizi boğazı aşırı güzel gezilmeye değer bir şehir bence fakat bir yere giderken 2 saat sürebiliyor bu yüzden 1 gün kalmak değilde 1 hafta kalmak daha mantıklı rahatlık açısından böyle bir şehir kendisi
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
1 yılSokakları dar, havası nemli, kalabalık, tehlikeli, hareketli, yorucu, gürültülü, kedili ve martılı, birçok alanda altyapısı yetersiz, stratejik açıdan önemi dolayısıyla kapışılan ve her yer gibi güzel manzaraları olan bir şehir.
30 Yorumla
1 yılO kadar güzel bir şehir ki kelimeler kifayetsiz kalır.
İstanbul bir yaşam biçimidir, aşktır.
İstanbul, iki kıtanın kalp atışı gibi…
Hem Asya hem Avrupa, hem geçmiş hem gelecek.
Ezan sesleriyle martı çığlıkları birbirine karışır burada.
Bir yanda Topkapı Sarayı’nda tarihin fısıltısı, diğer yanda Boğaz’da gün batımıyla süzülen teknelerin sessiz dansı…
İstanbul, sadece bir şehir değil…
Bir duygu, bir ruh hâli, bir hikâyedir.00 Yorumla
1 yılBerbat bir şehir yaşanılacak bir şehir değil aşırı kalabalık aşırı pis bunaltıcı her taraf beton ağaç yok sadece bir tane boğazı var başka hiç ama hiçbir şey yok kaos var karmaşa var her ırktan birileri var her an bir yerde öldürülebilirsin kesinlikle ama kesinlikle görmeye değecek bir değil
00 Yorumla
1 yıl1 senedir İstanbul'da okuyorum. Havası, suyu, toprağı... Her şeyiyle çok farklı, çok özel. Kalabalığını, kaosunu bile özlüyorsun.
41 Yorumlatrafiğiyle meşhur kalabalık insanın insanı gözü kapalı ayakta sktği memleket diye bahsediliyor
92 Yorumla- 1 yıl
Ahdhsgagahah
- 1 yıl
Doğru dediniz @gayedark 👏
1 yılBazen aldığın nefes bile dar gelir. Öyle kalabalıkta hissedersin. Bazen bir deniz görürsün "iyi ki bu şehirdeyim " dersin. Bazen metrobüse bile binemezsin. Bazen haliç köprüsünden metroyla geçer, denizi dibinde görürsün. Öyle garip bir şehir. Bir bar çıkışında insanlar seni ve sarhoşluğunu umursamaz. Bazen ise giydigin bir etek bile başına kötü şeyler getirebilir. Tamamen lokasyonu ile alakalı.
21 Yorumla
1 yılİyi kötü çirkin, iyi de yaşayabilirsin kötü de. Bu sana bağlı, yaşamayı bilene çok güzel bir şehir. Son 10 yılda sığınmacılar yüzünden tadı kaçsa da idare ediyoruz.
10 Yorumla
1 yılİstanbul'da yaşıyorum çok güzel bir şehir ama trafiği ile meşhurdur o yüzden sevgim azalıyor buraya arada
50 YorumlaÇok kalabalık yorucu trafik çok var havası nemli bir yer
30 Yorumla
1 yılTatil ve gezi için mükemmel yaşamak için cehennem ama ekonomik olarak çok çok iyyisen yine İstanbul cennet
10 Yorumla
1 yılorada yaşıyoruz.. kalabalık.. pahalı.. her ortamda rahat edemezsin. trafik berbat. .. ama bir şey lazım olunca çabuk bulunur..
10 Yorumla2011-17 arasında 6 yıl yaşamıştım ancak artık dayanılacek gibi değil 4 günlük seyahatte bile sıkılıyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZenginsen yaşanır. Parası olmayan için en fazla gezilecek yer
11 Yorumla
Soran1 yılÇoğu kişi öyle yazmış. Ben sadece meraktan sormuştum bu kadar görüş alacağı aklıma gelmedi.
1 yılcok guzel evet ama pahali olabilir bazi insanlar icin
20 YorumlaÇok farklı hayatların olduğu bir şehir. İlçeler birbirinden çok farklı
20 Yorumla
1 yılHem çok güzel olup hem de bütün çirkinlikleri içinde barındırabilecek kadar büyük bir şehir
Yine de Çok seviyorum30 YorumlaHer şehrin güzel yerleri var İstanbul'da öyle. Bana kalırsa yaşanacak bir yer değil. Avrupa yakasında sanayinin içinde oturuyorum ve gezmediğim bir çok yer var. Güzelliklerini tarihini görme fırsatın olursa sadece gezeceksen güzel onun haricinde kalabalığı, hava kirliliği, lanet toplu taşımalar ve oksijen israfı insanları için toprağına adım attığına değmez.
11 YorumlaBırakın romantik guzellemeleri, hindistan şehirlerine dönmüş neredeyse.
10 Yorumla
1 yılFevkalade. wunderbar, irresistable.
Anlatılmaz yaşanır. ben bitiremedim
10 Yorumla
1 yılBir istanbulllu olarak İstanbul anlatılmaz yaşanır derim
10 Yorumlaherkes için kalabalık, kimine göre güzel kimine göre yaşanmaz...
Hangi açıdan sordun?
10 YorumlaSon iki yıl hariç hep İstanbul’daydım. Para ve zaman sıkıntın yoksa çok güzel bir şehir.
10 Yorumla
1 yılHer yerde kavga ve trafiğin olduğu, hep acele edilen, park sorununu aşamamış kaotik bir şehir derim
20 Yorumla
1 yılAcayip bir şehir hatta İstanbul’a şehir demek haksızlık olur bence İstanbul kocaman bir ülke benim gözümde 😊
20 Yorumla
1 yılBen Dogdum. Eskiden guvenlik yoktu. Her. Mahalle. Ayri gorusu olanlar tarafindan paylasilmisti. Su an yok bunlar ama. Hepsine bedel. Gocmenler. Var
00 Yorumla
1 yılBurası çok kalabalık bir şehir. Bazen nefes almakta zorlanıyorsun. Alışmak zaman alıyor. Ama bu konuda alışmak gerçekten önemli. Alışırsan, senden mutlusu olmaz. :)
00 Yorumla
1 yılDogma buyume buraliyim maddi olarak zorlanan biriysen çok ama çok yipratıcı bir sehir öyle boyle degil ama paran varsa harika ama zenginde olsan yorucu bence
00 Yorumla
1 yılBaba dede onun babası ben hep doğma büyüme İstanbul Atatürk zamanında gelmiş bizimkiler. İstanbul güzel iş yönünden tarih var gezebilecek çok yer var. Ama kalabalık bide gezmek mekanlarda oturmak eğlenmek bunlar çok para tabi
00 YorumlaGittim gezme şansım olmadı yalnız çok kalabalık ve trafiği çekilmez derecede
30 Yorumla
1 yılGüzel fakat yaşanılacak şehir değil çok cinayet olaylari oluyor kimsenin kimseye saygısı yok
10 Yorumlaordayım canım her gün trafiğin kaosun içinde can çekişiyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılEn azından boğazı görüyorsun hergun o bile yeter.
Yorucu ama başka yerde yaşamayı düşünce de imkansız gelen bir şehir. Herşeyr rağmen seviyorum burada yaşamayı
45 Yorumla
1 yılİstanbul'da oturuyorum yani Gayet güzel bir şehir seviyorum kalabalık trafiği çok ama alıştım
20 Yorumla
1 yıl5 yıldır İstanbul'da yaşıyorum, sevdim seviyorum İstanbul'u
21 Yorumla- 1 yıl
Bizde seni seviyoruz hoş geldin İstanbul'a
1 yılYaşanmayacak bir şehir toksik insanlar pahalı fiyatlar ve asla bitmeyen bir trafik arıyor san tam senlik
00 Yorumla
1 yılGüzel ama kalabalık yaşanmaz ama her sene gezilmeli
50 Yorumla
1 yılYaşanmaz.. anca gezmeye gidilir. Gezmeye giderim arada. Ama asla yaşanmaz. Yaşayanların da Allah yardımcısı olsun.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 874 cevap paylaştı. Doğup büyüdüğüm aşığı olduğum ve geçenlerde de cenazemiz nedeniyle gidince dönmek için sabırsızlandıracak kadar kalabalık bulduğum bir şehir
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılİstanbul hayat kadını sevgilim İzmir eskimeyen sevgilim
İstanbul da yaşanmaz sadece bir kaç gün tatil sonrası sıkıcı00 Yorumla Bir tarafı rüya bir tarafı kabus gibi , dışardan bakanı içine çeken içerde olanların ise kaçmaya çalıştığı kelimelerle sığmayan İstanbul
30 YorumlaTarih kokuyor orada yaşamayan için çok güzel yaşayanlar olumsuzlukları çektiği için çok iyi demezler ama ne demişler dünyada tek ülke olsa başkenti İstanbul olurdu gerçekten de öyle şöyle bir ay kalmak lazım
00 YorumlaGüzel bugün Taksim Beşiktaş Nişantaşı gezdim öyle
11 Yorumla
1 yılGittim geçilmeye gidilip görülmeye değer bir şehir.. ama yasanmaz
10 Yorumla
1 yılParan varsa mükemmel Paran yoksa eziyetle orada ne iş yaptığını ve nerede yaşadığına bağlı
10 Yorumla
1 yılÇok güzel şehir bir kere düğüne gitmiştim çıkmak da çok zor oldu oradan
10 Yorumla
1 yılKalabalik her turlu insanin oldugu yer ve carpik bir sehir guzel yerleri var ama ben sevmiyorum.
10 Yorumlaİstanbul tarihiyle büyüleyen ama kalabalığı ve trafiğiyle yorucu bir şehir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbartılmış bi şehir o kadar övülüyor ki gidesim yok, fazla övülen şeyler bende tiksinti yaratıyor
40 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılDefalarca gittim. Gezmek için güzel de yaşamak için boğucu.
10 Yorumla
1 yılgezmek için güzel yaşamak için zor bir şehir
00 Yorumlaİçinden çıkmak dışındaydım dönmek için can atıyorsun
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılHaftasonu oradayım poncik. Gel birlikte gezelim 😆
00 Yorumla gündüzleri su geceleri kan akan bir şehir haha
00 Yorumla
1 yılTürkiye’nin en güzel şehri. Nankör Türk halkına layık değil.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 447 cevap paylaştı. Hee gittim 23 senedir orada yaşıyorum 😂 güzel şehir ama insanları o kadar da iyi değil maalesef
00 Yorumla- Devamını Gör (210)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar