• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Aşk hangi şehirde yaşanır?

Naz_05106
Naz_05106 Takip Et
Xper 1 Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Aşk hangi şehirde yaşanır?
Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Türkiye'de yaşanmaz gel Amerika gym salonlarina gidelim sonra pasificte yuzelim sonracigima eve gidip yarı ışık yarı karanlık odada flim izleyip birbirimize romantik sözler soyleyelim bunu hergun yapalim.. olm kendimi kaptirdim hayali bile güzel la

0
    27 Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Of bak hayale bak ya şimdi bende bunu hayal edicem vshshshs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

İmkansız değil aslında ama işte insanlar çevre ve bazılarının yanlış tercihleri.. fnfjgvk

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Bizim ülkede yurt dışı o kadar gözlerinde büyüyor ki. Oradaki insan bizde de var. Ama işte düşünce yapısı, inanış ve düzenleri bizden farklı. Bizde daha düzen olmadığı için hayran hayran izliyoruz onlari

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bizim sorunumuz ön yargı insanlar kendi totolarından bir türkü tutturmuş gidiyor nereye gittikleride belli değil kadınıda erkegide hep tek gecelik ilişki peşinde. Birde arada ben ve benim gibilerde kaynıyor sonra düzgün birini mucizevi şekilde bulduktan sonrada ilk konuşmadan sonra devami gelmiyor karşı tarafın ön yargısı ve zamanında yaptığı yanlış tercih yüzünden , gerçek ilişki ne istediğini bilen insanlarda gizlidir johny bravo gibi tiplerde ya da karakterlerde değildir

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Katılıyorum ön yargı bizde sadece bu konuda yok genel manada var. Birde bizde evlenme iki kişinin kararı değilde topluca bir akraba yığınının karışması ile olduğu için evlilik gözümüzde büyüyor. Kişiler kendini baskılıyor evlenince yaparım evlenince olacak falan filan. Bunu bir korkuya çevirip önüne gelenle de yapan var. Garip cidden bu devirde güvenilir ve anlayışlı birini bulmak zor çok zor.

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Bu zorlukta insana hatalar yaptiriyor ve geçse gitsede geçmişi ile yargılama kısmını biz daha aşamadık ve asamayiz gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Nerden nereye geldik eskiden sokakta ablalari abileri görürdüm parkta bahçede teknolojinin az kullanıldığı zaman 2011 yılı derdim ne güzel seviyorlar birbirlerini büyüyünce bende böyle sevip sevilecem onu mutlu edecem o beni edecek beraber evimiz olacak vs çeşitli hayaller kuruyordum şimdi o hayalî kurmak için illa yemekteki o ince eti bulmak gibi kendimize en kusursuz adayı bulmak zorundayız hala kabul edemiyorum çevreme bakınca buralardan gidesim geliyor bak harbi eskiden internet vs yoktu ama cidden sevgi saygı vardı. Teknoloji olmasın sabah akşam parkta çekirdek gazoz eşliğinde vakit gecirelim sağlam ilişki ve saglam muhabbet olsun karşılıksız sevgi olsun razıyım sandıkta referandum olsa tereddütsüz bu secenegi seçerim

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Teknoloji geldi iletişim arttı ve değersizleşti. Sevdiğimiz insanları aramak bir mesaj atmak zor geliyor galiba. Yanımızdaki yaşadığımız kişilerden bir haberken başka bir şehirdeki biri ile kolayca konuşabiliyoruz derdi ne biliyoruz. şu an bu o kadar ulaşılabilir oldu ki basitleşti gözümüzde. Birde ciddi ilişki diyorlar ya o kadar sinir oluyorum ki. Ne yani biri ile konuşurken biz senle eğleneceğiz tamam mı diyorlar? Reelde alamadığı sevgiyi ilgiyi sanalda sahte kişilerden anonim kişilerden alan o kadar kişi var ki. Reelden bir kaçış oluyor. Bu oldukça daha da fazla sanala gömülüyor ve birbirimizden uzaklaşıyoruz

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Birde sanalda bir fake hesap açıp olmadığım bir kişi gibi davranmak bu kadar kolayken güvenemiyoruz. Samimiyet kalmadı ve güven bitti. Bir ilişkiyi bitirmek 2 mesaja kaldı ya da başlatmak artık bu kadar sıradan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sanaldan millet istediği her ahlaksızlığı yapıyor realde bunu yapmaya kimse kimsenin totosu yemez sanal ilişkiler mide bulandırıcı birgün biriyle konuşursan diğer gün iş cinselliğe sacma sapan fantezilere döner ya da en kötü ghostlanir engellenirsin bunun alaycı bi repliği vardı gerçek hayatta g. vatlık bitti sanki şimdi g. vatlıgin sanal hali çıktı diye bu sanal yüzünden ilişkiler evcilik oyununa döndü herkes kyafet değiştirir gibi kadın erkek değiştiriyor lanetli kavimlerden beter oldular iyce.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Birde biz normal ilişki isteyince anormal deli oluyoruz napalim normal olmak için aynı anda 3 4 kişiyle berabermi olalım ghostlayalim ya da kendimize sacma sapan taktiklermi uyduralım cidden ananızdan doğduğunuza pisman olun ya

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Tabi öyle ya sanalda sınırlar yokmuş gibi yaşanıyor sonra reelde yapmaya cesareti olmaz tabi. Ve cinsellik konusunda da bunun ben ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Yeme içme gibi buda insanın bir gerçeği ama sanalda yaşanan bu şeyler ihtiyaçtan gerçekleşmiyor kesinlikle. Boş zamanını bunla dolduruyorlar resmen. Özelim denmiyor. Yaşanır sorna engellerim düşüncesi. Bu çok üzücü ya. İnsan bu şeyden de soğur. Duygu yok sadece hayvan gibi yapıyorlar. Hayvan bile zamanını biliyor üreme dönemi var. Bazıları bunu bile kazanamamış günlük haftalık biri var birinin hayatında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ülkemizin egitimsizligi ve batıya ozenmek uğruna batıyı yanlış anlamaktan kaynaklanıyor sanki Amerika ya da Avrupa'da birden fazla kadınla ilişki yaşamak serbest Avrupa da sen sanalda ya da realde zina yap bakayim gözünü tek kişilik karanlık fareli hucrede açarsın Bizim ülkede bikere aile kavrami insanlık kavramı öldü insanlar kalbiyle ya da aklıyla hareket etmiyor artık içgüdüsel davraniyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bunlari her anlattıkça dahada üzülüyorum ve dahada çok doluyorum

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Kesinlikle öyle ya batı diyoruz ama yanlış anlıyoruz. Tanzimat dönemi hikayeleri romanları o kadar çok seviyorum ki o batıyı yanlış anlayan kişileri öyle komik hallere sokup anlatıyor ki durumu. Doğuda öyle bence. Doğuda hersey haram haram orası korkunç esaret batı ise medeniyet çıplaklık özgürlük. Of of anlatma ile de anlamıyor acı olan da o ya. Eğitim işte. Daha okullarda çocuklar üreme dersini komik buluyor. Regl öğrenince erkek öğrenciler kızlar ile dalga geçiyor. Bunlar var olan şeyler görmüyoruz. Gören de normal diyor tepkisini koymuyor. Ne okullarda regl için eğitim mi ped nasıl kullanılacak onu mu gösterecek terbiyesizler ayıp ayıp bunlar diyorlar.

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Öyle ya cahil mutluluğu dedikleri şey var hxbdbddb düşünme sorgulama mutlu ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ayıp günah diye diye insanlar kendini taniyamadıklari için büyüyünce de okadar tehlikeli bir birey oluyorlarki bunların sorumlusu hem aile hen öğretmenler hemde çevremiz çevremizde düzgün eğitimli bilinçli diyebileceğimiz okadar az sayıda insan varki üniversite mezunu bile cahil dunyadan bi haber her şey diplomadan ibaret degil bizim egitim sistemi bunu öğrenmeli hayatın her alanında IQ sınırlaması ve ahlak derecelendirme olmasi lazimki bak gör ülkemizde kaç kişi eleniyor dnfjcnfk

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Of evet evet ya her yer üniversite ve ailelerin gözümde çocuğum üniversite okuyor. Apartman dairesinde 20 kişilik üniversite mi olur? 4 yıl sonra o kişinin hali ne olacak? Zaman kaybı onun için sadece. Herkes üniversite okutacak diye bir durum yok ayrıca. Bizim işçi insanlara da ihtiyacımız var. Ve üniversite okumakla kimse adam olmuyor.(adamlık sadece erkeğe özgü değil bence kadına da özgüdür. Adamlık yiğit olmak mert olmak) Ahlaksızlık sadece zina ve domuz eti yemek değil. Binaları deniz kumları ile yapmak, ahşaptan bir otelde yangın için önlemin hiçbir şekilde olmaması, genel af adı altında hırsızları serbest bırakmak, madde için çocuklarını pazarlamak, t*cavüz taciz olaylarında yapanı değil de mağduru suçlu görmek, vakıf adı altında para kaçırmak... daha nicesi ahlaksızlıktır.

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Gel de anlat bunu of of gece gece sinir geldi. Ve elinden gelenin sadece bunları duyurmak olması o kadar acı ki. Ağlamak geliyor insanın içinden. Denetim yok bizde. Ama ahlak polisi demiyorum ben. Denetim olacak ya. Her sektörde olacak bu. İşin adamına verilmeli iş. Atanmayan önce öğretmen varken okullarda öğrenciye şiddet uygulayan aşılayan öğretmenler var ya. Ben paramı alır çıkarım kafasındalar. Sonra da bu kişi bizi eğilsin diye bekliyoriz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bu ulkede dürüstü doğruyu konuşmak suç birini öldürmüşsun yaralamissin ya da agza alınmayacak baska şeyler yapmissin yonetimin umrunda değil bu ulkenin doğrulara alerjisi var kendi iclerine dönüp bakmak yerine doğrunun onune engel koyarak sevap islediklerini zannediyorlar Allah kitap din ağızlarından düşmüyor halbuki 4 kitapta yaziyor "efendileriniz (yani burada kastedilen ülkenin yöneticileri) haklarina eziyet çektirmesin yedirsin icirsin refahını sağlasın dogrulukla yonetsin zulmü görmezden gelmesin " aynı şey normal halk içinde geçerli ama gel gorki sözde din ahlak bekcileri birbirlerinin kuyusunu kazma peşinde kadının giyimine kusamina karisan pislik ahlak yoksunlari sosyal medyada e.. ort sayfalarini takip ediyor uzun lafın kısası benim bu ülkeden ümidim kalmadi bu ülkeyi tek Tanri düzeltebilir istediği kadar yönetim değişsin insanlar değişmediği sürece bu ulkeden bırak cacığı cacığın salatası olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Anasını satim bir ülkenin herşeyimi sorun olur ya insanından tut ilişkisine ilişkisinden tut alım gücüne alım gücünden tut nokta noktasına

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Ühü tamam deme öyle ben daha burada yaşıyorum. Eskiden inancım vardı. Ben düzelirsem yanımdaki düzelir oda yanındakini ve iyi oluruz derdim. Ama ümidim yavaş yavaş gidiyor. Kendimi korumak için uzaklaşıyorum artık. Yöneticiler kadar halkı da suçlu. Birde suçu birbirine atma şeyi var artık. Şunlar suçlu bunlar suçlu. Sanki yeteri kadar birbirimizi şuncu bunu diye ayırmamışıź gibi suçu da atıyoruz.

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Sohbete istersen özelden devam edelim mi yoksa ya bizim hesaplar kapanacak ya da bir kış tatili bizi bekliyor bdbdhdj aşk orada yaşanır belki hdbdjdhd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yakında ülke diye bişe kalmayacak bazi ulkeler savaşlarla fetihlerle yıkıldı bu gidişle eğer böyle giderse ugursuzlukla kendi kendilerinin sonunu getirecek bi yerlerinde durup adam olmayı dene hırslı olayım derken kinci olma özgüvenli olayım derken kibirli olma kendini sev ama egolu olma sev ama karşılıksız sev şov yapma başa kalkma...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sohbetini aç yazayım dbdjfbgk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

ya da dur takip atayım anlarsın

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Tabi açtım takip de atabilirsin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Naz, yaş soruyu sormuşsun, çok tatlı bir detay! Aşk bence mekanla değil, hislerle yaşanır. Ama illa bir şehir diyorsan, Paris’e "aşkın şehri" derler ya, o ambiyansı yaşayınca insan şehre aşık oluyor gibi. 🥰 Türkiye’de de mesela Kapadokya’nın balonları, Alaçatı’nın dar sokakları bir romantik vibe yaratabilir. Tabii doğru kişiyle olunca her yer aşk şehri olur aslında. 😊💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

9

Cevap

• Sakinlər
    Sakinlər Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Aşk Bodrumda yaşanıyor güzelim. Bodrum bana ben Bodruma özelim

0
    1 Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Benim kafa hsjdjd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Düzce Akçakoca ya gel yaşayalım yaz aşkını bebeğim😍 😘

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Hem beraber tatil yaparız karasuya gideriz eğer istersen orası akçakoca dan iyi

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Sağol canim almayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Niye bebeğim

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Antalya yi severim ben orası daha iyii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ya sen gel karasuya pişman olmazsın merak etme güzelim hem bütün masraflar yol masrafların dahil benden merak etme

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Eyvallah kardeşim sağol düşünmem yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ne nazlısın adın gibi ya 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Kardeşim deme lazım olur

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Tamam amca demem hdjdhdhd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Hay mk ya😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

şu an yanımda olsaydın gösterirdim sana amcayı 😉

Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    10 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Eskişehir veya İzmir

1
    0 Yorumla
  • Oscar_Piastri
    Oscar_Piastri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 101%
    10 ay

Roma. Barcelona veya Paris

1
    0 Yorumla
  • minnoskedi1308
    minnoskedi1308 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 56%
    10 ay

Eskisehirde

1
    1 Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Öğrenci sehri

Yorumla
  • faylinaa
    faylinaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Paris

1
    0 Yorumla
  • lalagertha
    lalagertha Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 103%
    10 ay

Parıs

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

İzmir'de iyidir.

3
    0 Yorumla
  • GereksizYorumlar
    GereksizYorumlar Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    10 ay

Bodrum

0
    10 Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Aşk bodrumda yaşıyor güzelim

Yorumla
    • GereksizYorumlar
      GereksizYorumlar
      10 ay

Yesss beee

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

☺️

Yorumla
    • GereksizYorumlar
      GereksizYorumlar
      10 ay

Deniz kumsal mehtap yakamoz ohh missss beaaa

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Tabi öyle bu sıcaklarda deniz olması lazım

Yorumla
    • GereksizYorumlar
      GereksizYorumlar
      10 ay

İllaki illaki ay gizzz Bodrum'da asik olasim geldi

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Git ol aman dikkat et üzmesinler. Yanlışlıkla aşk acısı çekmeye gitme

Yorumla
    • GereksizYorumlar
      GereksizYorumlar
      10 ay

Yaz aski gizzzz acisiz olanindan

Yorumla
    • Naz_05106
      Naz_05106
      10 ay

Umarım olur ama acı az olsun ya tadı çıkmaz öyle. One öyle sevgi pıtırcıkları mi olcaz

Yorumla
    • GereksizYorumlar
      GereksizYorumlar
      10 ay

Papatya fali accaz hahaha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

İstanbul

1
    0 Yorumla
  • Asikurtt
    Asikurtt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    10 ay

En güzeli mazlum sehir ankaram da

0
    0 Yorumla
  • serdar9797
    serdar9797 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    10 ay

Ankara ya da Antalya

0
    0 Yorumla
  • srenitty
    srenitty Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Roma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    10 ay

Yozgat

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Aşk hangi şehirde yaşanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk şehri neresidir? 112 cevap verildi
Sizce aşkın şehri neresidir? 67 cevap verildi
Aşk en iyi hangi şehirde yaşanır? 126 cevap verildi
Aşıklar şehri neresi? 213 cevap verildi
Aşk hayatında hangi şehir gibisin? 26 cevap verildi
Sizce aşkın başkenti neresi? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨