- Tatil & Seyahat konusunda 605 cevap paylaştı.
11 aySakın tatilini ihmal etme arkadaşım. Gelmeyen gelmesin boş ver. Tek takıl. İnsandan bol hiç bir şey yok. Kafa dengi birini bulmak zor cidden.
Tatil o iş yerinde geçen 1 yılın stresini atmak demek. Sakın kendini mahrum etme bundan. Arkadaş her zaman bulunur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tatil yapmak, denize girmek, yeni yerler görmek için illa kalabalık olman gerekmiyor; ama sosyal olmak istiyorsan ufak adımlarla başlayabilirsin. İş yerinde söylediklerine benzer şekilde sohbeti hafifçe derinleştirip bir kahveye çağırmak, “gerçekten istiyorum gitmeyi, birlikte olsak harika olurdu” demek bile samimi bir adımdır. Ayrıca sosyal medya, seyahat grupları ya da uygulamalar (örneğin kadınlara özel güvenli tatil grupları) bu konuda işine yarayabilir. Yalnız tatile gitmek de başta korkutucu gelir ama çok güçlendirici bir deneyimdir — ve orada da insanlarla tanışma ihtimalin yüksek olur. Kendine güven; senin gibi hissettiklerini saklayan çok kişi var.
10 Yorumla
O kısmı Sana kalmış ama maalesef şimdi arkadaşla tatile çıkmak da korkutucu hale geldi. 2 arkadaş değil de 5-6 arkadaş tatile çıkıp birbirinizi koruyup kollamanız gerek.
Kümesinin kapısı açılmış hayvanlar misali sağa sola kaçıp insanlara saldıran hayvanlarla doldu ortalık00 Yorumla
11 ayBen de arkadaşlarımı davet ettim ama gelmediler. Sen nerede tatil yapacaksın? Birlikte yapabiliriz. Şehir dışına çıkıcam bir kaç şehire. Bir de belki Didim' e giderim. Hem erkek kadın daha kafa dengi olur. Ama ben şu sıralar çok yoğunum, süreyi denk getirmemiz zor olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo sen çok heveslisin ya, baksana mayonu falan almışsın bile! 🔥 Aslında tek tatili deneyen çok insan var, önce bunu söyleyeyim. Yalnız gitmek ilk başta korkutucu gibi görünse de çok keyifli olabilir. Hele ki gezip keşfetmeyi seviyorsan, tam senlik! Kendi hızında takılır, ruhunu dinler, “heh, işte bu!” dediğin yerleri keşfedersin. Ama ben illa bir tarafımla giderim kafasındayım diyorsan ona da çözüm var. 😌
Şöyle yapabilirsin mesela: Birkaç seyahate odaklı sosyal medya grubu veya forumu var, oralarda çok insan tanışıyor ve birlikte tatile çıkıyorlar. Instagram'da #tatilarkadaşı veya #tatilyoldaşım gibi şeylere bakabilirsin. İnsanlar açıkça "şuraya gitmek istiyorum, benimle gelir misiniz?" diye post atıyorlar, baya çılgın ama işe yarar. 😂 Ya da mesela Gitmeyi düşündüğün yerin aktivitelerine katılan grupları araştır, diyelim ki Fethiye gibi bir yer düşündün, orada yamaç paraşütü yapacak insanlarla iletişim kurabilirsin. Böyle etkinliklerde tanışmak kolay oluyor.
Ama bence şu da iyi bir fırsat: Kendini sıkmadan, belki önce tek tatili dene? Hem yalnızlığın tadını çıkarır, bir yandan da orada tanışacağın yeni insanlarla spontane arkadaşlıklar kurarsın. Plajda, kafede, yürüyüşlerde insanlar genelde açık fikirli oluyor tatilde. Dikkat et, minik adımlarla başla. 😉 Hem kim bilir belki kendine yeni bir tatil squad’ı yaratırsın, ne dersin? 🌴✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 11 ayböbreğini seviyorsan arama tatil arkadaşı
00 Yorumla Turlara katılmanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben birinde arkadaşımla gitmiştim ama sonra geride kalmışken arkadaşım bir kız bulmuş sohbeti ilerletmişlerdi o da yalnızdı. Baya samimi oldular sonra. Üstelik kaliteli eğitimli bir insandı. Kendi arkadaşlarınla tatile gitmek daha kötü bir fikir aslında tatilde kız arkadaşlar çok kötü kavga ederler genelde. Mesela benim bu durumuma kıskanan çok kız olurdu ama ben hiç kıskanmadım sonralarında onlara dahil olup ben de sohbet etmiştim hatta gayet güzel geçiyo yani. Bir sürü insanla tanışıyorsun.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHakikaten ülkede ki bazı olaylara bakınca dertsiz başına dert alan başka bir millet yok olamaz da. Tek başına tatile gitmek tanımadığın birisi ile gidip tatil arkadaşı aramaktan daha güvenli. Hiçmi ders almıyorsunuz ülkede olan olaylardan, hakikaten kaşınıyorsunuz ya.
11 Yorumla
11 ayyalnız olmuyor be. keyfi asla çıkmıyor. tatil için gidiyorsun mal gibi dönüyorsun daha kötü oluyor insan. anlıyorum arkadaşım seni. bende o sendromu çok yaşıyorum. ama çeresini de buldum gibi. kamp yapıyorum :D
20 Yorumla
11 ayGenelde arkadaş çevrenden kafa dengi hayatı sorgulamayan kişilerden seçeceksin. Yoksa her şeye dert yananla çok söylenenle telefon elinden düşmeyenle gidilmez.
10 Yorumla
11 ayTek başına tatile gitmek bu dünyada herkeisn en az bir kez deneyimlemesi gereken bir şey bence. Sende bunu erteleme kendinle yalnız kal ve tadını çıkar 🌱
20 Yorumla
11 ayBen de benzer konudan muzdaribim. Tatile gitmek istiyorum, arkadaşlarım da var ama ya iş yoğunluğundan vakitleri yok ya da ekonomik durumları el vermiyor. Sonuç olarak ben de pek gidemiyorum
03 Yorumla- 11 ay
Eşlik etmek isterim 😀
- 11 ay
@Cemdendeniz hadi lan ordan
- 11 ay
Git kendi hemcinsinle tatil yap. Gelip burada pembe profillerin altında gezmeyin hadi naş
İllaki gittiğin yerlerde arkadaş edinirsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşınla gitme zorunluluğun olmaz en azından ve en güzeli tek gidilen tatil bence 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayArkadaş aramıyorum ama tek gidemeyecegimi anladım artık mecburi turlara diktim gözümü. Ama işin kötüsü tek kişiye tuzlu rakam sunuyorlar aynı hizmeti neden farklı rakamla alayım diye sanırım yine kaldım günübirlik deneyeyim demeye başladım
138 Yorumla- 11 ay
Birlikte gidelim hatun 😝
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç senin gibi birini arasam çok. Ama ben erkekle gidemem dini bütün kapalı biriyim aynı odada kalamam erkekle. Kadın da denk gelmiyor
- 11 ay
😅😅😅 çok güldüm bu zamanda bu sitede tatile giden ve dini bütün 😅😅
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil 😅 neden? Nasıl bir tatil biliyor musun ki. Sahil Deniz tatili değil bu
- 11 ay
Bilmiyorum ne fark eder ki tur veya tatil amaç yaşam stresini atmak değil mi?
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil değil gezmek görmek ama neden güldün onu diyorum😅
- 11 ay
Dini bütün kapalı biriyim erkeklerle aynı odada kalamam demişsin o tebessüm ettirdi 😅
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil evet de bunun neresi komik☺️ yani tek gidince biriyle kalmayacagim oda tek kişilik ama bu seferde tuzlu ücret veriyorlar konu bu. Çift kişi gidince de aynı hizmet ama tek kişilik oda çok fark ediyormuş
- 11 ay
Gülüyorum çünkü düşüncelerimle senin düşüncelerin tamamen aynı turlarda bile çok fark ediyor fiyatlar
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil öyleymiş bu haksızlık diye vazgeçer gibi oldum. İyi de ikinci kişi yok ne yapayım olmasın da gerek yok ama bu kadarı da fazla. Tamam biraz fark etsin de bu kadar da değil bu yüzden günübirlik düşüneceğim şu an konaklamalı değil. Kapadokya gidecektim vazgeçtim tek kişi tuzlu fiyat olunca
- 11 ay
Bende Ege düşünüyordum senin gibi geçen hatta vazgeçtim sonra 3 yıl önce Karadeniz’e gittim o çok güzeldi şimdi Kapadokya veya ege düşünüyorum bende
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil düşünüyorum hepsini de işte durum bu
- 11 ay
Erkek olsan beraber giderdik 🙃
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil değilim işte sen yine bulursun erkek de kadınlar daha çok yan çiziyor bende kimseyi beklemiyorum ama geri adım attım şu an. Veremeyeceğimden değil o rakamı da ama bu kadar fark aynı hizmet haksızlık bekleyeyim biraz daha erteleyecegim
- 11 ay
Haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama haksızlık var ortada tek kişilik oda vereceğiz diye savunuyorlar kendilerini evet kadınlar konusunda da haklısın 🥲
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil tek kişilik oda daha iyi zaten benim içinde ama fark olsun da bin lira olsun bu yüzde 55 fazlasını istiyor aynı hizmet ne gerek var bile bile kazıklanmaya
Cevap sahibi11 ayYüzde 65 , 55 de değil
- 11 ay
Sen hangi şehirden gideceksin gece başına bin tl koyuyorlar sanırım bende Karadeniz Batum turunda yalnız kalmıştım evet güzel oluyor
- 11 ay
Çok fark var gerçekten çok ve tatillerde de böyle iki kişi çok avantajlı oluyor
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil İstanbul. Yok bin olsa tamam derim iki kişilik oda kişi başı 4 , sen tek kişiye 6 buçuk diyor
- 11 ay
Ben Bursa’da sordum turda 1000 dedi gece başına ama bu motel bende önceki turumda jestur diye İstanbul firması ile gitmiştim
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil jestur mu hiç duymadım güvenilir mi bilemiyorum ki çok tur var 3 ayrı yerle konuştum hepsi aynı fiyatı verdi.
- 11 ay
Güzeldi ben kurban bayramında gitmiştim oteller falan güzeldi burdan gidebilirsen crayztravel var uygun biraz daha ama zor olur oradan gelmen
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil tur mesele değil ama hepsi aynı fiyat diyor, GAP turu sordum o da ikin kişilik 7 buçuk ben tek olunca 11 buçuk ya da 12 buçuk dedi. Aynı hizmet bu kadarı fazla vazgeçtim yani değmiyor. Kendim otel ve uçak bileti yapıp gideyim dedim hemde tur otobüs uçak daha iyi aynı fiyatı buluyor ama şehri gezerken uğraşırsın dediler burada sordum ne bileyim vazgeçtimn şu an konaklamalı
- 11 ay
doğru söylüyorlar gezmek istiyorsan tur en güzeli tek başına gezmek hem zor olur hem daha tekinsiz olur kalabalık bir grupla güzel bir turla gitmek her zaman daha iyidir gezmek için gidiyorsan
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil evet ama farka bak bu kadarı da fazla ve haksızlık ben 12 buçuk ödeyeceğim iki kişi giden 14. Kapadokya için ben 6 buçuk iki kişi giden 8. Bu bile bile kazığı kabul etmek şimdilik vazgeçtim
- 11 ay
İyi yapmışsın keşke birbirimizi tanıyor olsaydık beraber gezebilirdik Türkiye’nin her yerini ben de senin gibi gezmeyi seven bir insanım bu güzel olabilirdi
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil tanımakla bitmiyor bu o kadar kolay değil aynı odada kalmak için daha fazlası lazım.. Biri inst da yazdı böyle yorumu görüp o da erkek polismis hemde ama olmaz yani. Aynı oda için çok şey lazım benim için. Yoksa onun da gitmek istediği bir yer varmış attı resimlerini ama yok olacak şey değil
- 11 ay
benim gözümde en güvenilmeyecek meslek polis kadınlar tarafından baktığımda kadınları kullanıp atanlar başlarına iş getirenler hep polisler tabi hepsini tanımıyorum ama buradan ve gerçek hayattan gördüğüm şeylerden bahsediyorum üniforma giydiği için insanın karakteri değişmiyor o da erkek maalesef diğerleri de arzu his hepsinde aynı güven veriyor olabilir ve bence bu tamamen yanlış anlaşılma çok şey lazım haklısın biriyle birlikte kalabilmek için bunun için en önce zaman gerek
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil ya ben kimseyle gidemem zaten polis ya da değil. Ya tek ya hiç
- 11 ay
Yaşınız doğru mu burada ki? Bir kadın olarak sizi anlıyorum
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil evet doğru
- 11 ay
Evlenmeyi hiç düşünmedin mi?
Cevap sahibi11 ay@Both_Angel_and_Devil aşık olamıyorum kimseye, böyle bir niyetim de çok yok.. Hem sırf gezebilmek için evlilik de akıl karı değil🤣o kadar yükün altına girmeye gerek yok. Bu ülkede evlilik kadına bir ömür yük erkeğe sultanlık, aman kalsın
- 11 ay
Bende aşık olamıyor sevemiyorum sen farklı geldin ondan seninle konuşmak seni tanımak istedim az çok ve haklısın adamına denk gelmezsen ömrünün sonuna kadar hizmetcisin bir nevi
Cevap sahibi11 ayBen zaten farkımın farkındayım da görmeden zaten tanımak istemem ben tek daha iyiyim iyi geceler
- 11 ay
Maşallah o ne özgüven 😅 sana da iyi geceler görebilirsin bu arada gizli olmasan iyi olurdu
- 11 ay
Yorumumu niye sildin kız 😝
Yine gideriz
Ne olacak
Aynı odada kalacak değiliz ya 😆
Mozambik turu yapalım gel birlikte 😝
Ben de gittim geldim arkadaş bulamadım en son kardeşimle gittim
20 Yorumla
11 ayBen sana kıyamam
Tek de olur ama işte kalacak yere otel filan erken donmen lazım o zaman
ya da geziler oluyor oyle katilabilirsin
00 YorumlaAynı durumdayım burada iş yerindekilerle bi bok yapamıyoruz arkadaşlarımda hep farklı şehirlerde güzelim yaz gene boşa geçmese iyidir
00 Yorumla
11 ayTek gitme peşin peşin söylüyorum.
Çünkü kaparlar seni.. Harbi dikkat et.. :) Arkadaşın neden yok?
Çok içine kapınıksın biraz?
00 YorumlaTatil arkadaşı bulmak zor iş gerçekten. Aynı yere gitmek isteyeceksin, tatil için parası olmalı, aynı tarihlerde müsait olunmalı vs. Umarım bulursun
00 Yorumla
11 ayTek git bence turla ordan bulursun sonra birlikte gidersiniz
10 YorumlaNe guzel tek basinasin iki yuzlu insanlarla takilacagina?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayŞimdi büyük ihtimalle gel beraber gidelim diyen erkolar olacak ama ailenle, kuzenlerinle gitmeyi düşünmez miydin
124 Yorumla
Soran11 ayAilem yaşlı, tatile gitmezler. Kuzenlerimle yakın değilim.
Cevap sahibi11 ay@oytun52 ne alaka dnsjsjsjjsjsjsjsn
Cevap sahibi11 ay@oytun52 yok sağol dnsjsjsjjsajns
Cevap sahibi11 ay@oytun52 öyle cünkü kine sjsjsjsjjsjsjsjjs
Cevap sahibi11 ay@oytun52 abartkine ssnsjjsjsjsjs
Cevap sahibi11 ay@oytun52 önceki sjsjsjjsjsjssjs
Cevap sahibi11 ay@oytun52 tm snsjsjsjbsbdbd
Cevap sahibi11 ay@oytun52 degistirmeseydin öylesine dedim ben önceki diye
Cevap sahibi11 ayYani benim görüşüme göre degistirmeseydin
Cevap sahibi11 ay@oytun52 ig ne dnsjjsjsjsbsbs
Cevap sahibi11 ay@oytun52 ig Instagram mıymış kendimi +60 gibi hissediyrkum
Cevap sahibi11 ay@oytun52 yok sağol dbdjsisjsejssnsus
Cevap sahibi11 ay@oytun52 başa sardık heraldekine xnsjsjjsnsnsnnss
Düzgün firmalardan tur gruplarına bak derim... tek başına gelip eğlenen kadınları hatırlıyorum... seviyeli düzgün bir ortam oluyor.
24 Yorumla
Soran11 ayHayır kendimi yıkık hissederim öyleyim zaten ama olmaz
- 11 ay
O turlara hep emekliler katılıyor maalesef genç yok
- Tatil & Seyahat konusunda 478 cevap paylaştı.
11 ayÜzücü bırak öyle dendiyse sana arkadaşlıktan kes buda dert mi
00 Yorumla Sen ruh hastasımisin tek başına gitsene partner mi arıyorsun kendine tek başına yetemiyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEğer benim masrafları karşılarsan birde cinsel olarak beni kullanmayacağına dair yemin edersen ve güvenimi kazanırsan beraber tatile gidebiliriz.
Not: Yurt dışı tatil istiyorum.
00 Yorumla
11 ayTatile gitmek için arkadaşa ihtiyacınız yok tek de gidilir.
00 YorumlaGittiğiniz yerde arkadaş edinebilirsiniz. İllede biri ile gidilecek diye bir şey yok.
00 Yorumla
11 ayTek başına girme canın sıkılır. Tatil içinde alanyaya gel alanya daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayNerelisin , nereye gideceksin tatile.. istersen beraber gidelim Antalyaliyim ben
32 Yorumla- 11 ay
Merhaba arkadaş istemezse ben isterim vanliyim
- 11 ay
Neresinden
Gizli Üye(25-29)11 ayBen gelirdim aynı şekilde benim de arkadaşım yok insan özeniyor kız kıza tatile gidenlere
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayİstiyorsan ulaşabilirsin kafalarimiz uyusursa bir kaç gün gidebiliriz benimde düşüncem var arkadaşımda var ama sende yalnız kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKamp arkadaşı grupları var internette. Onlara takıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGel benle 🏖️ Antalya Kemer’de yazlığım var
05 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTek kalıyorum
- 11 ay
Ben geliym
Cevap sahibi11 ay@Rich_Sanchezs
- 11 ay
Noel Baba gibi bacadan girerim
Cevap sahibi11 ay@Rich_Sanchezs yazlıkta baca bulursan gir 🤣
Gizli Üye(18-24)11 ayBizim de arkadaşlar var da aileler izin vermiyor 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHer insanla da gidilmez ki yakın arkadaşlarınızdan varsa onlar olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKYKda ediniyorsun 18 30 yaş arası konaklama 5 gün ücretsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAblan abin annenle gidebilirsin? ya da bir akrabag ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEn guzrli tek gittigin. gidip orada birini bulmak daha eglenceli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aynereye gidecen tatile mayolari aldigina gore
00 Yorumla
11 ayBenimde yok ama arabamda yok arabam olsa gider kafelerde gezerim tek başıma tatilde yaparım birisine gerek kalmazki
16 Yorumla- 11 ay
@sema9999999 bir zaman sonra evet ama öyle değişik arkadaşlarım vardı ki hiç olmamalari daha iyi oldu. Yinede onlardansa tek tabanca tercih ederim yürümek dolaşmak
- 11 ay
@sema9999999 tabi ama kötü arkadaştan daha iyidir ya. Ozguvenli olunca aslında kimse bakamaz bile umursamaz oturursun vs buda kendine saygıyı gösterir ve çok güçlü bir karakter izlenimi verir dışarıya. Ama tabi düzgün arkadaşım olmasını gülüp eğlenip vakit geçirmeyi bende isterdim. Şartlar böyle maalesef ki toplum da ne derse desin umursamamaya çalışırım kafeye gitmedim ama hep tek yurudugum için bir erkek tek yürüyorsun hep diye mesaj atmıştı. Evet istediğim gibi yürürüm bunda ne var dedim çenesini kapadi
- 11 ay
Benbide tek gezince sıkılıyorum.. keske sıkılmasam zevk verse çünkü yanlızım
- 11 ay
En kötüsüde yanlız olmaktan zevk almamak alamamak..
- 11 ay
@sema9999999 maaleseef çoğu kez öyle ama ben müzik açıp dinliyorum bu şekilde de yürüyüş güzel oluyor
- 11 ay
@sema9999999 tabiykide
Valla ayni sorunu bende yasiyorum ama karsi cins biriyle gitmek istiyorum hersey bana ait olarak
00 Yorumla
11 ayNefret ediyorum insanlardan hepsi bir havada insan ayırt ediyor, birilerini disliyorlar. boş ver tek takılmayı öğren insanlar bir tuhaf olmus
00 Yorumla
11 ayBu çok kötü bir şey bende bugün tek başıma gittiğim bir tatilden döndüm hiç zevk alamadım resmimi çekecek biri bile yoktu
00 YorumlaŞu soruyu ben yazdım bi kişi cevap verdi sana maşallah Akın etmişler. Ulan be
10 YorumlaArkadaş grubuyla tatile gitmek işkence olabilir🥲
10 YorumlaKız arkadaşların veya ailenle gitmeyi tercih etmelisin.
00 YorumlaMerhaba iyi tanışma sitelerinden bulabilirsin ama çoğu insana güvenme derim
00 Yorumla
11 ayTatil için arkadaş bulmak saçma. Tek başına da kafa dinleyebilirsin. Çok sosyal birisin demek ki.
00 Yorumla
11 ayArkadaşın olsam gelirdim valla 😢 istersen tek git ord arkadaş bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen yanlız gittim geldim bugün Kuşadası citsy otel çok güzeldi
11 Yorumla- 11 ay
Kaç gün
Ne ödedin
11 ayTek gitmek bana daha güzel geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aybenimde yok bu yüzünden yalnız gidiyorum
47 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@emreee07 alakası yok
Cevap sahibi11 ay@emreee07 iyiyim böyle
Cevap sahibi11 ay@emreee07 yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
11 ayDolu olmasam iştirak ederdim.
00 YorumlaTinder geçici insanlar için harika bi mekan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aykeşke ya bende gitmek isterdim ama param yok
01 Yorumla- 11 ay
Neden yok
11 ayBulmak zor bazsn en iyi arkadaş kendindir
00 Yorumla
11 ay34 bedenli isen birlikte gidelim kız 😝
01 Yorumla- 11 ay
Poncik neden kızdın
11 ayAyvalıkta isen bana eşlik edebilirsin
00 YorumlaBen gelirim nerdensin 😀
00 Yorumla
11 ayTek git niye korkuyorsun ki
01 Yorumla- 11 ay
Kes la ml
Gitme ne var ben hiç gitmem
00 Yorumla
11 ayBende arabayı alınca gidecem
00 YorumlaBurdan bulursun gibime geliyo :))
00 YorumlaYakın arkadaşın yok mu onunla git?
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat