Hayat dedikleri bu somut şey var ya... O şey gibi bildiğin uçsuz bucaksız derin bir deniz ya
Aa bak Deniz... ne güzel ya yakından bakınca turkuaz uzakları mas mavi.
Ayh... daha fazla dayanamayacağım ben giriyorum tabi tabi hiç durma atla hemen hop istersen bir de çivilemesine atla hah işte böyle aferin işte böyle girdin mi denizin içine şimdi…
-
Hah Bak bakalım yaşa da gör şimdi deniz bu öyle uzaktan bakınca "ah ulan ah" deyip içine girince de.. Lan ne oluyor ya bu deniz çok da durgun değilmiş ya...
Oha lan bu dalga mı tsunami bu ne.. yım ya dersin işte.
Aloo layn dalgalar ile boğuşmayı bırak çık layn sörf tahtasının üzerine korkma bırak denizin dalgasının ne kadar büyük olursa olsun sen dalganın üzerine çık sörfünü yap eğlenmene bak sıyırık hahaha.
Deniz çok mu dalgalı? yok yapamazsın sen ölür müsün? nasıl denizle dalga geçilmez mi hem bu hiç de eğlenceli bir şey değil mi?
Layn ne diyorsun hiç anlamıyorum kardeşim ben seni ya...
İyi tamam sen çık kıyıda bekle beni ben azıcık senin dediğin gibi denizle dalga geçeyim artık kadere kısmete kimi kimi yutar eğlenir yaşayıp göreceğiz ben gidiyorum dönersem bekle beni hahahah.
Tamam abi Ben seni kıyıda beklerim abi, dalgaları uzaktan izlerim ben. Sen beni merak edip düşünmem emi eğlenmene bak sen tamam mı abi
Manyek herif ya olm Ne işim olur benim iki dakikalığına eğleneceğim diye hayatımı riskle falan atamam ben yani…
Hahah! Layn dudum seni güldürme beni sörften düşerim bak haha…
Alooow lay san bişi dicem duyuyor musun beni?
Hişşş.. Sen varya zaten kıyıda olabilirsin belki, ama kıyıda denizin bir parçası layn anla bunu yani aslın da sen de o denizin içindesin geri.
Sadece kendini kandırıyorsun ya da farkında değilsin belki de...
İnsanlar hep sorarlar.
“Sigara mı kötü, alkol mü kötü o mu kötü bu mu kötü?” zannedersin ki kendine zara vermekten çok imtina eden korkan biri soruyor bunu.
Yahu bırak şimdi sigarayı alkolü de...
Hadi diyorsun ki alışkanlık olmuş bir kere istesem de bırakamıyorum
Ya hadi bu kötü alışkanlıklar sana diyorsun ki en azından birkaç dakika da olsa kafa dağıtıyor. dertlerimden uzaklaştırıyor falan, filan fıstık...
Peki stres şu bağımlısı olduğun, alışkanlık haline getirdiğin stres ne yapar ne zarar verir bunu biliyor musun?
Yani... Sana ne keyif verir, ne de kafa dağıtır… ama sana öyle zararlar verir ki...
Stres mi?
O hem beynini hem ruhunu lime lime eder farkında bile olmazsın.
Yok ya ben o kadar da çok bunalım depresif falan da değilim ya sadece azıcık stresliyim o kadar yani.
Ha... tabi tabi ha, ha
Sen bildiğin düpedüz stres bağımlısı olmuşsun da farkında değilsin bence...
Abi sen stres de değil misin ki sanki? hem stresiz insan mı olur yapma şimdi sen de.
Olmaz doğru söylüyorsun tabi ki benim de stresli bir yaşamım var.
Hem de öyle dandik, dundik, eften, pütfen, antin kuntik " gaydırı kubpak cemilem nasıl nasıl edeyim ben seni" gibi konular da değil.
Böyle En babasından, en kallavisinden, en kalitelisinden,
Hani böyle gelip kafasını kapıdan uzatıp sana bir merhaba desen.
Ananı... buna böyle dersin yani...
Yok ebenim hörekesi oha, oha be abi... abartma istersen okadar da. Neyse iyi peki sen nasıl stres ile mücadele ediyorsun peki?
Ben ne mi yapıyorum?
Sörf tahtamı aldım, o istekli dalgaların üstünde kayıyorum.
Bazen düşüyorum, su yutuyorum ama eğleniyorum be kardeşim! Çünkü biliyorum ki;
“Bak kardeşim… Ya hayatla dalga geçmeyi öğrenirsin ya da hayat seni dalga konusu yapar.”
Sen ne yapıyorsun?
Kendini kıyıda sanıyorsun. Oysa sen dalgaların altında çırpınıyorsun.
Yahu bırak direnmeyi… Direndikçe daha beter batarsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer