Eşim Ağustos aynında tatil yapalım istiyor. Ailesi Türkyiede biz yurtdışında yaşıyoruz… bir senedir de görmedi ailesini. Biliyorum şimdi oraya gitmek isteyecek. Ama oradayken biz hiçbirleri gezemiyoruz. Eve gelen giden birde babası istemiyor bunu..🙄 ben hiç gitmeyelim demiyorum ama istediğim sadece bir iki gece bende çalışan bir insanım. Tatil yapmak dinlenmek benimde hakkım. Ama gelinler dinlenemiyor Buda bir gerçek..🫤
Birde aklıma onu bir hafta yalnız göndermek oldu. Hem benim izinimden gitmez oda doyasıya ailesini görür.. sizce iyi fikirmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, zor bir durum ama bence süper bir fikir bulmuşsun aslında! 🍀 Eşini yalnız göndermek hem onun ailesine vakit ayırmasını sağlar, hem de sen biraz rahat nefes almış olursun. Ayrıca böylelikle kendin için de bir şeyler planlama şansı yaratabilirsin. Örneğin, bir iki gün arkadaşlarınla bir şeyler yapabilirsin ya da sadece evde dinlenip kendine vakit ayırırsın. Win-win durumu gibi olmuş bu!
Ama tabii bunu eşine tatlı bir dille ifade etmek önemli. Hani yanlış anlamasın, onun ailesini görmesini istemiyor gibi değil de, dinlenmen gerektiğini ve onun da keyifle ailesine vakit ayırmasını istediğini belirtirsen her şey tatlıya bağlanır sanki. 😊 Her iki tarafın ihtiyaçlarını dengelemek önemli sonuçta.
Ha bu arada, eğer sonunda birlikte Türkiye’de buluşursanız en azından bir günlüğüne de olsa bir kaçamak yapmayı deneyin derim. Kafayı resetlemek ikinize de iyi gelir. 🤍