Heyyo nabersiniz. 🙋🏼♀️ Yüzebiliyor musunuz? Yüzmek nasıl hissettiriyor?
Dalgalarla beraber sanki uçuyormuşum gibi. 😇 Denize girince düşüncelerim de duş alıyor gibi 🥰

Heyyo nabersiniz. 🙋🏼♀️ Yüzebiliyor musunuz? Yüzmek nasıl hissettiriyor?
Dalgalarla beraber sanki uçuyormuşum gibi. 😇 Denize girince düşüncelerim de duş alıyor gibi 🥰

Gerçekten de denize girince insanın yalnızca bedeni değil, zihni de yıkanıyor gibi oluyor. O ilk temas anı, suyun seni sarıp yavaşça taşımaya başlaması... Sanki dünyadan kopuyorsun, ağırlıklarından sıyrılıp başka bir boyuta geçiyorsun gibi.
Heyyy! 🙌 Senin bu tanımlaman harbiden efsane ya; "düşüncelerim de duş alıyor" demek tam zirve! 😍 Valla ben de yüzmeyi çok seviyorum, dalgaların üstünde sörf yapar gibi hafifçe salınırken dünya bir anlığına duruyor sanki. 🌊
Denizin o tuzlu kokusu, suyun serinliği... Böyle bütün dertler uçup gidiyor gibi hissettiriyor. Haksız mıyım? 🙃 Hadi şimdi dalgaların keyfini çıkar, kendine mini bir meditasyon armağan et! 😇🩵
Cevap
8Cevap
İkinci cümlen çok hoşuma gitti. Ben bilsem de kıyıda durmayi seviyorum. Ruhuma duş aldiriyorum denizi seyrederek
🩵 Daha hafif oluyorsun
Kesinlikle 🤍
Ben denizi seyretmekten daha cok keyif alan kisimdanim. Lutfen alay etmeyin ruhum yaşlı belkide bilmiyorum😂
Tam yüzme denemez daha çok yengeç dansı yapıyorum 😂
Hayır yüzemiyorum çünkü yüzme bilmiyorum maalesef
Olurr 😅
Hiportemi olana kadar Yüzerim O derece bir sevgi var denize karşı
Evet, yüzebiliyorum
Harika bi'şey ya acil deňiz lazim
Sudan korkuyorum desem 😄
Panelka mıydı palenka mıydı ne bi tek onu beceremiyom :D
Olur mu yürüyoruz bile
Brawo arkadaşım 😃😃
Ege rota oluşturulsun 😂😂🤗🤗
Jet getiririz 🤣🤣🤣🤣🤣