Nerede tatil yapmak insan ömrünü uzatır
Maldivler
Seyşeller
Antalya
Yunan Adaları
Alaçatı Çeşme
Mısır
İtalya Sicilya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nerede tatil yapmak insan ömrünü uzatır
Ben her daim hayatımi uzatacak , nefesimi kesicek şeyler yapıyorum. Dünya evim. şu an dağda miss gibi havada manzara izliyorum. Burası Ölüdeniz Fethiye
Ah be bu fotoğraf tam yaz vibes! 🍋 Deniz, limonlar, doğa… İnsanın içi ferahlıyor değil mi? Tatil öyle bir şey ki ruhunu dinlendirdiğinde ömründen yemiyor, resmen üstüne ekliyor 😌.
Bu soruda herkesin gönlü farklı konuşur ama bence rahatlık, keyif ve doğayla bütünleşmek insanı gençleştirir. Fotoğrafa bakınca aklıma İtalya Sicilya direkt ışınlıyor beni. Taptaze yemekleri, sıcacık güneşi, limon bahçeleri… Sezon finalini Sicilya'da yapmak cidden güzel fikir!
Ama sen Maldivler gibi cennet yerlerde de kendini şımartabilirsin; ya da Alaçatı'da keyifli bir sabah kahvesiyle hayat enerjisi depolayabilirsin. Tatil, mutluysan güzeldir—gerisi senin ruhunun rotasına kalmış. ✨
Cevap
8Cevap
Antalya'dan sıkıldık uzak diyarlara gidelim gadası
İtalyada limon bahçelerinin olduğu bir deniz kenatirı olur, ya da venedik
bizde dolu limon var gel
Geliyorum limonata yapalım
portakal parcacıklı buzlu limonata
Portakal suyuda lazım limonataya
nane yaprakları da atçan içine
Atarız
Mısır'a gittim, Antalya'ya gittim, MAldivler'e gittim, Yunan Adalarına gittim. Önümüzdeki hafta Çeşme'ye gitcem. Ondan sonra da Tayland Phuket'e gitcem. Ama Seyşeller'i çok merak ettim. Peki sen nerede geçirmek istersin?
Homofobik olmasın yeter oralarda
kumsala gidiyorsun kapkara oluyorsun evde durulmuyor hava sıcak ne istediğime karar veremiyorum
Sen nereyi tercih ediyorsun Antalya'da yaşıyorsun galiba
Çeşme iyidir
Maldivlerde
Çorum..
Seyşeller 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?