@_elyise ile bir türlü anlaşamıyoruz. Ben Hollanda'da tatil yapmayı seviyorum o Türkiye'de. Sizce hangimiz haklıyız? Siz nerede tatil yapmak istersiniz? 😂
Fethiye’den yeni döndüm hâlâ deri değiştiriyorum kaşınıyorum. Bit yolluk D vitaminimi aldım. Güzel tatil yaptım. İyi geldi bana. Gerçi Fethiye merkezde alt yapı çalışmaları çok yoğun her yer toz dumandı ama, Ölüdeniz, boncuklu beach klup, Kayaköy, Hisarönü, Ovacık, saklı kent, çalış pilavı, kabak koyu, yani her yeri çevreyi gezdim. Gelecek sefer Urla Seferihisar Çeşme inşallah… 😎
Marmaris derim hem bildiğim bir yer hemde bir sempatim var oraya karşı. Yurt dışına ise Kıbrıs'ı hep merak etmişimdir oraya gidip tatil yapmak isterdim.
Mümkünse bol bol ağaçlarin olduğu tropikal bir yer olsun. Sadece kuşlar cik ciklesin filan.. insan ve araba seslerinden uzakta sevdiğimle beraber Yunanistan'a gitmek istiyorum.
😂😂😂😂 daha çok empati kuracaksın yağmurlu havalarda khdssfhjkds
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıcaklarda seni göreceğiz , boşuna sevinme. 26 derecede yanıyoruz diyen sen bakalım ne olacak Antalya'ya gelince 😂😂😂 O sıcakta beynin empati bile yapamayacak 😂😂😂
Fotodaki mi? Valla nette tesadüf Akra Barut otelin lobisi çıktı ben de koydum. İmkanınız olursa dışardan da girip bu manzarayı kahve içerek seyredebilirsiniz.