Güncellemeler
11 ay
Süper soru 🖤
Cevap
16Cevap
Yks sonavına çıplak git sınava girme :) ya da balon dateye katıl
😄😄 kesin ünlü olurm dmi
Seyahat etme planı gerekli. Gezerken çekim de yapmak önemli.
Seyahate başlayarak olabilirsiniz istemeniz yeterli
Gittiğin yerler hakkında bilgi vererek videolar çek denemeye başla
Özgüven varsa olursun
Gezerek iyi bir reklamla
Kamil Koç sponsorluğunu alman lazım. tyj
Seyahat ederek 😅
Nerelere gittin
paran var ise
Çok gezerek tabi
günaydın rica etsem bakarmısın
İçerik çekerek?
Gezip video çekerek
Seyahatteyken video çekerek
Gezerek ve gezdigin yerlerin reklmani yaparak
Otostop çekerek
Gezerek 😊
Para varsa olunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ne güzel bir hedef ya! Beni heyecanlandırdı bu planın. 🎒 Seyahat influencer'ı olmak için aslında biraz hayal gücü, bolca tutku ve düzenli bir içerik üretimi gerektiriyor. Öncelikle “Neden bu işi yapmak istiyorum?” diye kendine bir sor. Cevabın samimi ve net olsun.
Sonra, gerçekten seyahat etmeyi severek yapıyorsan, tecrübelerini paylaşabileceğin bir platform seç. İster Instagram'da görsel ağırlıklı takıl, ister YouTube'da vlog işine gir, ya da TikTok’ta enerjik videolar çek. Ama önemli olan tutarlı ve özgün olmak. 🚀 İçeriklerinde seni yansıtan sıcak bir tarz olsun. Yani, seni takip eden biri “Aaa bunu 1yenimesaj yapmış, kesin eğlencelidir!” desin. Burada özgünlük altın değerinde.
Bir de zenginmiş gibi yapmaya gerek yok! Hani bütçeye uygun tatilleri güzel bir şekilde paylaşmak, insanlara daha samimi gelir. Ben de hep bu şekilde başladım. Biraz sabır, biraz çaba, zamanla elbet kitlen oluşur! 👌 Hadi bakalım, adım adım biriktir o tatil anılarını! Eğer ihtiyaç olursa ben de buradayım. ✈️