Eşim bir haftalığına iş için başka şehirde gitti 4 erkek gittiler iş yeri gönderdi orada sabah 8'den akşamüstü 4'e kadar çalışıyorlar ordan sonra kaldığı yerde biraz dinlenip denize yüzmeye yemek yemeye gidiyorlar benimde aklım kalıyor bende bu süreçte ailemin yanına geldim hamile olduğum için evde tek kalmak istemedim ister istemez aklıma takılıyor sürekli denize girmesi yüzmesi gezmesi yemek yemesi bile dışarıdan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlıyorum, hamilelik döneminde duygusal olarak hassas hissetmeniz çok doğal. Eşinizin arkadaşlarıyla denize gitmesi ve siz evde, hatta ailenizde kalmanız üzerine endişelenmeniz, aklınızda soru işaretleri oluşması da öyle.
Burada önemli olan, eşinizle aranızdaki iletişim ve güven duygusu:
Eşinizin iş seyahati ve dinlenme zamanı: İş sonrası denize gitmek, yüzmek, arkadaşlarla vakit geçirmek onun stres atma ve sosyalleşme şekli olabilir. Bu tamamen normal bir durum.
Sizin hissettikleriniz: Hamile olduğunuz için daha fazla ilgiye, destek ve huzura ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu, eşinizle açıkça paylaşılması gereken bir duygu.
Güven ve iletişim: Aklınızdaki endişeleri eşinizle dürüstçe ve sakin bir şekilde konuşmak, birbirinizi anlamanıza yardımcı olur.
Siz de kendinize iyi bakın: Ailenizde kalmak, destek almak ve kendinize iyi davranmak önemli.
Eşinizin davranışlarının “hak” olup olmadığı daha çok karşılıklı saygı, sevgi ve güven çerçevesinde değerlendirilir. Onun sosyal hayatını kısıtlamak, aşırı kontrol etmek genellikle ilişkiyi zorlar. Aynı şekilde sizin duygularınızın da görülmesi ve saygı görmesi gerekir.Eşinizle Konuşurken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Doğru zamanı seçin: Eşinizin yorgun olmadığı, sakin bir anı tercih edin. Örneğin işten döndüğünde ya da birlikte oturduğunuz sakin bir zamanda.
“Ben” dili kullanın: Suçlayıcı ifadeler yerine kendi duygularınızdan bahsedin.
Örnek:
“Sen denize gidince ben kendimi biraz yalnız ve endişeli hissediyorum.”
“Hamile olduğum için biraz daha ilgi ve destek bekliyorum.”
Duygularınızı açıkça ifade edin: Nasıl hissettiğinizi dürüstçe söyleyin.
Örnek:
“Seni arkadaşlarınla eğlenirken görmek güzel ama içimden bazı endişeler geçiyor.”
İhtiyaçlarınızı belirtin: Ne istediğinizi açıkça anlatın.
Örnek:
“Bu süreçte daha fazla vakit geçirmek ve senin yanında olmak istiyorum.”
Dinlemeye açık olun: Eşinizin görüşlerini ve neden böyle davrandığını anlamaya çalışın.
“Senin işten sonra denize gitmek ve arkadaşlarınla vakit geçirmek ihtiyacını da anlıyorum.”
Çözüm odaklı olun: Ortak bir yol bulmaya çalışın.
“Belki sen işten sonra biraz dinlenip sadece birlikte kısa bir yürüyüş yapabiliriz.”
“Ya da ben de bazen seninle gidebilirim.”
Ek Öneriler
Telefonla ya da mesajla gün içinde birbirinizi kısa da olsa haberdar etmek, güveni artırabilir.
Hamilelik sürecinde sizin için önemli olan şeyleri açıkça paylaşmak, karşılıklı anlayışı kolaylaştırır.
Unutmayın, önemli olan birbirinizi dinlemek ve desteklemek.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayTamam hamilesiniz, duygusal hassasınız da yani napmasını bekliyorsunuz. Erkekleri biraz salın yahu. İstiyorsunuz ki hamile olduğunuzda sizinle birlikte hem çalışsın hemde hamile gibi evde sizinle yatsın. İş için gitmiş sen söylüyorsun, bir zahmet iş dışında erkek arkadşları ile yemek yiyip denize girmesi bu kavurucu sıcaklarda yüzmesi normal. Hak olmayan ne onu anlamadım? Sizi aldatıyor mu ya da iş için gitmedi de kasten tatile mi gitti sizi yüz üstü bırakıp. Gerçekten bazı erkeklere Allah sabır versin, bunu kadın olarak sylüyorum. Nişanlım benden arkadaşı ile maç izlemek için kızmazsın dimi aşkım diye izin almıştı ilk zamanlar, tabiki git izine gerek yok bilgim olsun yeter dediğimde şaşırmıştı. Herkesin kendine ait bir alanı var, nefes alacak kadar. İnsanlar hapse girmek ya da sizin dışınızda bir uğraşı olmasın diye evlenmiyor. İnsanlar çok zor şartlarda zamanında hamile halleri ile çalışmış gıkları çıkmamış, şimdi hamile halimle anneme geldim diye üzülüyorsunuz sanki eşiniz annenizin kapısına koymuş gibi. İş seyehatinden gelince birlikte gidersiniz yani çok zor olmasa gerek. Kimse bu kadar sıkmaya gelmez, adam çalışıyor size ve çocuğunuza sağlıklı bir yaşam alanı için, ama istiyorsunuz ki işten direk yatağına girsin nefes almasın, hatta iş içinde olsa gitmesin. Neyse..
101 Yorumla- 11 ay
Elinden öpülür
Gizli Üye(25-29)11 ayHamilesin hormonların alt üst oluyor ve daha duygusalsın ve elbet özlüyorsundur anlıyorum seni. Şöyle düşün ama iş için gitti. Akşam yüzmeye gitmesi birazcık keyfini çıkartması bence güzel. Sonuçta oraya gitmek zorundaydı hotelde durup hiç bir şey yapmasa bence bu sefer de sıkıldı yoruluyor uzakta diye üzüleceksin. Bence oraya gitmişken keyfini çıkartması lazım. Sende özeniyorsundur hamile olunca böyle şeylerde canın çekiyordur ama bence konuşup ya biz de bebek gelmeden bi gitsek mi öyle yerlere çok güzel gözüküyordu hemde orayı öğrenmişsindir... gibi. Umarım bebişinizi sağ salim kucağınızı alırsınız tebrikler❤️
10 Yorumla
11 ayEşim benim gebeliğimin 8 ayında viyanaya gitti (vize içim giriş çıkış yapması gerekiyordu ordan almıştı) ortağı avukat arkadaşı falan ama sürekli görüntülü aradı yani benden çok o üzerime düştü diyebilirim ama gezdi de hatta gezilicek yerler ben söyledim orjinal şinitzel yapılan bir yer varmış git dene diye yani uzak kalmak iyi gelir kasma aklına da kötü şeyler getirme orada iken aklı sürekli burdaydı bende annemde kaldı 1-2 gün kötü düşünceleri uzak tut sen hamilesin tadını çıkar sonra çokça uykusuz kalıcaksın dinlen🙃( 41 günlük 2. evlat annesi olmuş bir anne yorumudur) ☺️
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım, öncelikle sakin ol, hamilesin ve hormonlar bazen insanın kafasını allak bullak edebiliyor. Eşin iş için gitmiş, bir süre sonra geri dönecek. İş çıkışı denize gidip arkadaşlarıyla eğleniyor olabilir, ama bu seni sevmediği, değer vermediği anlamına gelmez. Sonuçta herkes biraz stres atmaya, kafa dağıtmaya ihtiyaç duyar, bu gayet insani.
Sen de aile ortamındasın, stres yapma ki bebeğine de yansımasın. Bence bu tür şeyler büyütmeye değmez tatlım. Hislerini paylaşmak istersen eşinle konuşabilirsin, ama suçlayıcı bir dilden uzak dur. Hani ne derler, "deniz dalga yapınca gemiyi terk etmeyiz", demeyeyim de 😅; sen kendine iyi bak, bol bol dinlen. ❤️ Unutma, bu dönem geçici ve güzel günler çok yakın! 💫30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
67Cevap
yani bu dediğin kuşun off ya bıktım ucmaktan demesi gibi bence. yani önerin ne. ne olmalı. eşin de mi hamile kalsın. hamile olarak denize gitmeyi mi istiyorsun. gerçi doktora sormak lazım bildiğim konu değil belki izin verir. ama tabi riski vs vardır. ona da cesaret etmek sizin kararınız.
20 Yorumla
11 ayİs yeri gönderdi diyorsunuz çalışıp bulundukları yerde deniz varmış. giriyorlar ne yapsınlar girmesinler mi? Öyle dersiniz sen girme diğerleri girsin. Bu kadar erkeklerin tepesinde beklemeyin bu kadar durmayın biraz rahat bırakın insanlar stresini atsın. Siz ne yaşıyorsanız o da aynısını yaşamak zorunda değil. Size destek olmuyorsa yalnız bırakıyorsa özellikle gezmeye gidiyorsa bunu tartışabiliriz :)
10 Yorumla
11 ayHamilelik döneminde duyguların daha yoğun yaşanması çok normal ama geçmişte güven kırıcı bir şey yaşanmadıysa, eşinin iş seyahati ya da erkek arkadaşlarıyla kısa bir tatil yapması seni sevmiyor ya da ilgisiz olduğu anlamına gelmez. Evlilik demek her anı birlikte geçirmek değil; bazen birbirine alan tanımak, nefes almak da ilişkiyi güçlendirir. Sen de kendine iyi gelecek şeylere yönel; annenle, arkadaşlarınla vakit geçir, ruhuna iyi gelecek şeyler yap. Unutma, sağlıklı bir zihin hem sana hem bebeğine en güzel katkıyı sağlar. Bu tür kötü düşüncelerden arındır kendini.
00 YorumlaBacım gezsin nolcak bu kafayı asla anlamiyorum cidden.
Yani HAMİLE halinle sanki sana hiç ilgi vermek istemiyormuş gibi göstermen ona haksızlık gibi geliyor bana
Zor bir dönemden geçtiğine eminim kolay da değildir ama eminim eşin sana iyi misin? Emin misin? Gitmedem de olur diye defalarca kez souota öyle gitmiştir. Yani eger öyleysr bacım biraz yetişkin ol ve baş et. Arkadaşlarını ara onlarla eğlen biraz sen de yani?00 Yorumla
11 aySonuçta annelerin aksine babalar çocuk doğmadan henüz baba olmuyorlar. O çalışıyor madem dinlensin yapabiliyorken ama tabii rahatsız man doğal çünkü hamilelikte 'dur şunu bir kenara koyayım biraz dinleneyim' diyemiyorsun. Ayrıca nihayetinde bunu sana yapan o. Sonuçta onun hayattan sen yokken keyif aldığını gördüğün her anın sana batması normal. Umarım ilgili bir babadır, sorumluluklarını yerine getirir. Bunların acısını o zaman çıkartırsın. Hem belki de onun da aklı sendedir, bu da mümkün.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 433 cevap paylaştı.
11 ayYani aklın kalmasi doğal ama adam iş için gitmiş ve gitmisken denize giriyor yorgunluk atıyor eminim ki bu adam senlede tatile gitmiştir şu an sen yoksun diye birde hamile olduğun için daha hassas yaklaşıyorsun duruma adam sana bunları anlatmasa bilemezdin birde
00 Yorumla
11 ayŞöyle ki sana aynı imkanları sağlıyorsa bence normal ama tabi ki hamile olduğun için yanında kalmasıda şart ama illa ki gitmek zorundaysada yapıcak bir şey yok
10 Yorumla
11 aySoruyu öyle bir sormuşsun ki seni bırakıp tatile gitmiş gibi öyle olsa hak verirdim sana ama adam iş için gitmiş. Gitmişken de keyfini çıkarsın bırak da. Yemeği dışarıdan yemeyecek de nerede yiyecek :)))
10 Yorumla
11 ayBu şekilde hareket edersen kocan senden bir şeyleri saklamak zorunda kalır ve gerekirse yalan söyler... Adamı şirket yollamış, masrafını karşılamış ve adam imkanlar dahilinde denize giriyor yemek yiyor...
10 Yorumla
11 ayBunun altındandan çok bişey çıkmaz. Gittiği erkek arkadaşlari evli ise en fazla etrafindaki guzellikleri gözleri ile süzmekten ileri gidemezler. Hepsi birbiri için kontrol mekanizması gibi çalışır. Ama tüm arkadaşları yollu ise... o zaman bilemem.
00 YorumlaYa herkesin gezip eğlenme hakkı var arakdaşlari iyiyse gitsin ama kötü ve kari kiz duskunuyse yollamazdim kocan çalışıyordur illaki sende o çalışırken denize gitmek istyeebilirsin doğumdan sonra bu normsl her saniye yan yanasiniz ztn gitsin ne olcak
00 Yorumla
11 ayİş yeri etkinliği iş arkadaşları ile gitmiş katılım sağlaması normal o da bu sürecin gerginliğini yaşıyordur muhakkak kafa dağıtmak onun da hakkı. Yalnız değilsiniz siz de ailenizin yanındasınız. Bence merak etmenize gerek yok.
00 YorumlaEğer size sadık ve sevgi beklediğinden şüpheniz yoksa , saygıda da kusur etmiyorsa endişe edilecek bir şey yoktur. Lakin eğer işin içine şüpheler girdiyse en kısa zamanda yüz yüze konuşup sorunlarınızı çözmeniz gerekir.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 373 cevap paylaştı.
11 ayYa sen o kadar pislik bir insansın ki sen insan olsan eşinin sevinmesini istersin git aşkım mutlu ol Ben de annemde kalayım dersin o mutlu olduğu için Sen de mutlu olursun valla artık insanlar pislik nankör egolu
03 Yorumla- 11 ay
Korktum o pp ne😂😂😂
- 11 ay
Cüce
- 11 ay
Cüceyim mutluyum hahahad
Tatil & Seyahat konusunda 377 cevap paylaştı. Bence biraz rahat bırakmak gerekir. Zaten özellikle hamilelik durumunda güneş çarpması daha sık yaşanır. Eşine güvencin tamsa bence sorun etme. Sonuçta keyfiye gitmemiş. Az çok bilirsin eşini de hem.
10 Yorumlaİş için gitmiş gitmişken denize girmesi kadar doğal bir şey yok büyütme kafanda böyle şeyleri.
10 Yorumlahamilelik duygusal iniş çıkış ama karşındakini bi anlık düşün yapılan dogru demiyorum tabiki ama baba olacam duygusu elinden geleni yapıyorum duygusu ve üstüne bu duygusal iniş çıkışa bi şekilde uyum sağlama birazcık nefes almaya hakkı vardır bence çünk o nefesi alamazsa kalan nefesi kavga etmek için kullanabilir
00 YorumlaSana değerli. hissettiriyorsa, arayıp soruyorsa güven duyuyorsan çok da sıkma bazen yanında olsa da erkek yalnız hissettirebiliyor. Önemli. olan ilişkiniz ne kadar samimi, kaliteli..
00 Yorumla
11 ayÇok. uzuldum. gercejten senin yerine ben kırıldım seni düşünemiyorum ya bir isnan. nasil bu kadar bencil olabilir ya hayret bir se boşanma sebebi sinden boylese doğunca asla yanında olmaz ahh
00 Yorumlaİş için diyorsun. Zevk için gitmemiş ya adam. 16:00 dan sonra denize gitmese daha mı mutlu olacaksın? Bence bu durumdan rahatsız isen söyle eşine seni de götürsün gelince denize.
00 YorumlaMerhaba, soru başlığında yazdıklarına göre yorum yapmayı düşünse insan eşini asmak gerekir, ama açıklamalarda iş için gittiklerini, arda kalan zamanlarda denize girmiş, yani bunda bir şey yok
00 Yorumla
11 ayEndişelerinin olması normal gitmeseydi daha güzel olabilirdi ama karşı tarafta belki çok bunalmıştır yorulmuştur dinlenmek istemiştir her iki tarafında kendince haklı yönleri var elbette
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı.
s 11 ayİş için gitmiş ve biraz kafa dağıtıyor sorun ne ki? Hani gezmeye gitse seni hamile halinle bırakıp tamam haklısın da iş için gitmiş sonuçta
10 Yorumla Çok normal. İş dönüşü birlikte uygun bir sahilde veya sahil oteline tatile çıkarsınız olur biter. Sağlıklı günler. Mercimek bebişe iyi bak.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
11 ayİş için gitmiş e gitmişken de gruba ayak uyduruyor, biraz da dinlenme vs amaçlı denize giriyor. Giderken keyiften gitmemiş ya
00 Yorumla
11 ayAdam iş için gitmiş. Sonrasında arkadaşları ile denize gidip eğlenmesi mi suç. Sen hamilesin diye odasına tıkılsın kalsın mı 😂
00 Yorumlaİş gereği oraya gitmiş, polemiğe girme eğer imkanın varsa sende git, eşi seni aldatmıyor, şirket için işini yapmaya çalışıyor.
00 YorumlaSorun ne? Adam çalışıyor, iş yeri göndermiş. Bırak da bir zahmet boş vaktinde denize girsin.
10 Yorumla
11 ayEşine güvenin mi yok? Anlattığın şeyde anormallik görmüyorum iş için gitmiş sonuçta.
10 YorumlaUmarım aldatmıyordur.. türk erkeklerine güven olmaz
13 Yorumla- 11 ay
Geceleri görüntülü aramak mı :) Aldatmak isteyen her türlü yolunu bulur.
- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayİşte bir hamile kadın ruhu. Ne isterdin kardeşim otel odasına mı kitleseydi kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayÇok bencilsin. Sonuçta evlenirken ne iş yaptığını biliyordun ona göre her detayı hesap edip ona göre evet deseydin. Şimdi adamı rahat bırak
20 YorumlaIs icin gitmis onuda degerlendiriyor ne yapsin kafasiz
00 Yorumla
11 ayAdam hiç nefes almasın mı ya. bıkar senden böyle saçma sapan düşünme benden demesi
00 Yorumla
11 ayYaaa seninde gideceğin ortam ayarlayıp birlikte gitseniz daha iyi olurdu
00 Yorumla
11 ayEğer aldatma korkusu varsa geçmiş olsun yok eğer yoksa fazla takma
00 YorumlaBen olsam eşimide alırdım alamıyorsamda yapacak bişi yok takma kafana
00 YorumlaEşin gittiyse senin kabul ettiğin anlamına gelir, hak değilse kabul etmeseydin ozaman
00 Yorumla
11 ayHak değil mustehak hala oylelerine bağlı kaliyorsunuz ya devam
07 Yorumla- 11 ay
Ne yapsın senin gibilere yüz mü versin arsız herif
- 11 ay
Arsizlikla nealakasi var cazgır karı yaran var anlaşılan baklilikdan kastım bismamasi ozaman şikayet etmicekler bayat ayrılacak aldat sin mi dedim. Ben hayırsız ise ayrilsinlar aldatiliyorlar çoğu ama kadiin göz yumuyor yumma çok sebepler var şimdi sen de usine bal kardesim
- 11 ay
Sen eşine sadık isen ne mutlu ya da bu paylaşımı yapan ben evli olsam bu siteye de girmem. Baskasiteyedeesimle konuşur onla gezer onla ölene dek gider sosyal aktivite vs yapılır
- 11 ay
Sen dominant olmaya devam et bacım napacan. Yapın yapın boş diyin yarası olan da bu yorumda 🤣
- 11 ay
Sizin derdiniz ne al hesabı sana açık adreside veriim konum da atım harbi türkiyenin kızları çok cahil ya ben kendi düşüncemi yorumladım sizene
- 11 ay
Açtım gizliliği istedin yere şikayet et ve şikayet ettin kişilere de belirt kakrdes benim yorumumdan uzak dur
- 11 ay
Bana mal diye hakaret edemessin bende SS aldım seni bak nereye şikayet ediyorum görürsün.
11 ayiş için gitmiş tatil amaçlı değil gitmişken eğlensin tabi ki ama bittiğinde hemen geri gelsin
00 YorumlaBencil bir eşin var bu halde seni bırakmamalı
00 Yorumla
11 aysende böyle adamla evlenip çocuk yapmasaydın haberlerden de ders almıyonuz
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 635 cevap paylaştı. İş için gitmiş sonuçta, bende iş gezileri yapıyorum bu tür durumlar olabiliyor.
00 Yorumla
11 ayDöndüğünde bu durumu eşinle konuşmayı dene. Güvenmek asıl olan.
00 Yorumla
11 aySeninle birlikte hamile gibi mi hareket etsin mesela? Ne isterdin?
00 Yorumla
11 ayHamileyken verenler var, bak bakiim nası yapıyolar, arkadsn markadan
00 Yorumla
11 ayis icin gitmis, imkani oldugu icinde denize girip biraz keyip yapmis.
esini bile yemek yiyip, denize girdigi icin kiskanman cok cirkin oldugunu gösterir.diyecek birsey yok sana
22 Yorumla- 11 ay
@Derinblack Hay ağzın bal yesin. Nasıl bir ruh hali bu böyle
- 11 ay
kadında gitsin gezsin dolaşsın para harcasın o zaman doğurunca da çocuğa erkek bakar o tatil yapar tek başına
11 ayBence gayet olması gereken, ne var yani eşiniz biraz kafa dağıtsa, ilişkinize de iyi gelir. Bu kadar ben temelli olmamak lazım, bu benim düşüncem, ayrıca ne var yani annenizle vakit geçiriyorsunuz ne güzel işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDüzgün adam yerine mağaranın sayko zenginlerini seçerseniz böyle olur 😀
10 YorumlaElini kıskamıyosun belli ki ama bence kafası dağılır hem bişey olmaz hamilesin üzme, kendini
10 Yorumla
11 ayHormonlar seni yanlış düşüncelere sokmuş... Nefes alsın biraz bırak bu sana daha iyi davranmasına sebeb olur
21 Yorumla- 11 ay
@Karıkocayız bence haklısın ama erkekler işte :)
Yuzmesin mi? Yemek yemesin mi? İş icabı gitmiş, gitmişken de bir iki saatini değerlendirmiş kendine ayırmış... Az salın şu adamları yahu. Yapacak olan burnunun dibinde de her şeyi yapar.
00 Yorumlaçok bencil ve kıskançsın adamı iş yeri götürmüş o da imkanlardan faydalanıyor haliyle keyfi olarak böyle bir şey yapsa ve tepki göstersen anlaşılır da kendi ağzınla söylüyorsun iş için gitmiş
00 Yorumla
11 ayYanlış olan yanlış giden bir şey görmüyorum. Tabiki gidecek sende ailenle kaliteli vakit geçirebilirsin hamilelik doğal bir süreç hastalık değil unutmamak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkolar hayata 1-0 önden başlıyor bacım kabullen 😅😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇok sıkıntı ama üzülmeyin boşverin, herkes mükemmel eş olamıyor işte maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKeyfi olarak gitmemiş ya iş için gitmiş sık dişini biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySen moralini bozma kafana takma rahat bırak adama bu kadar yüklenme
00 Yorumlaİşleri var adamın başka başka karılarla vur patlasın çal oynasın senin dırdırınamı çeksin bırak da adam hayatını yaşasın
00 Yorumla
11 aySen neden yanjna gitmedin bu çok saçma tabiki de haksızlık şirket karşılamasa bile 1 oda tutup ödeyip seni de götürebilirdi
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Eşim arkadaşlarıyla denize gitti ben hamile halimle annemde kalıyorum bu hak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler