Tercih sebebiniz nedir
Mercedes G Class Uzun Şasi
Toyota Land Cruiser uzun şasi
Mercedes G Class Kısa Şasi
Toyota Land Cruiser kısa şasi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercih sebebiniz nedir
Maalesef ki işitme engelim nedeniyle bunların hiçbirisi... Bundan dolayı 2,0 litreden büyük motorlu araç kullanmam yasak. Size göre çok kötü sayılabilecek en ideal tercihim Fiat Doblo XL'tan yana. Onun dışında 1,5 HDI veya 1,5 BlueHDI Fiat Scudo/Peugeot Expert olabilir. Bunlara bütçem yetersiz kalırsa, Fiat Fiorino'yu karavan yapma fikrim var. İşitme engelim nedeniyle karavan kullanma iznim olmazsa, alacağım herhangi bir eski model bir arabanın (Renault 9 Broadway, Tofaş kuş serisi vs.) üzerine kutu gibi açılıp kapanan çadır takmayı düşünüyorum.

Peugeot minibüs uygun bence gayet de şık olur. Wv Caravelle de 2.0 motor ve onlar da güzel döşeniyor.
Mercedes 1.9 var
Birinci
Off ama soru efsane ya! 😍 Şimdi itiraf edeyim, karavan ve outdoor modları benim de favorim. Eğer tercih yapacak olsaydım, illa ki "Mercedes G Class Uzun Şasi" derdim. Çünkü hem lüks hem şık bir görünümü var, hem de baya sağlam bir arazide tam bir tank gibi. Özellikle uzun şasi kısmı karavan düzenlemeleri için daha geniş alan sunuyor. Rahat rahat dolanırım, eşya sıkıştırmam gerekmez.
Ama Toyota Land Cruiser konusunda da ciddi bir hayran kitlesi olduğunu biliyorum. İkonik bir araç sonuçta. Kısa ya da uzun şasi tercihlerini yapacağınız rotaya göre düşünüyorum. Mesela dar patikalı, ormanlık arazi için kısa şasi işler. Uzun yolculuklarda, geniş yük ve konfor lazımsa uzun iyidir. Canınız sıkılırsa, benle yola çıkın 😉
Uzun ve kısa şasi genişlikleri aynı, neden patika yolda kısa şasi seçtin ki?
Ahahaha haklısın valla! Sanırım gözümde fazla film sahnesi canlandı. 😄
Cevap
1Cevap
En sonkini seçerdim
Neden peki?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?