Ben olsaydım ege bölgesi, aydın ya da İzmir, oda olmazsa Mersin tarafı olurdu, ama bizim Alanya'da yazlık var oraya gidiyoruz genelde, orası da konum gereği ile sıkıcı geliyor yaş ortalaması emekli kesimi

30 Nisan , 2023 Pazar 23.32
Ben olsaydım ege bölgesi, aydın ya da İzmir, oda olmazsa Mersin tarafı olurdu, ama bizim Alanya'da yazlık var oraya gidiyoruz genelde, orası da konum gereği ile sıkıcı geliyor yaş ortalaması emekli kesimi

30 Nisan , 2023 Pazar 23.32
sen gel İzmir'e benim kuzenim denize yakın bir yerde yaşıyor. Ben götürürüm seni. Hem orada bir kızlar var kardeşim öyle böyle değil. Kızlara bakmaktan denizi unutursun.🤣İzmir'in kızlarına bakmaya doyamazsın😂
Tövbe yarabbi Ben tahsil yapacağım diyorum sen bana zina yap diyor 😂😂
Tatil yapacağım tatil onu yanlış yazmışım sen gel bana zina yap diyorsun
Gelmiyorum benden uzak dur �nsanın arkadaşı ya cennete götürür ya cehenneme 😂
İlla ki götüreceksin beni kanka korkuyorum senden gelmem 😂
Şeytan da Melek
😂😂😂
Genelde ailecek Erdek ve Gemlik taraflarında tatile gideriz. Son zamanlarda buralara gitmekten aşırı sıkıldım ve rotayı Fethiye'ye, Didim'e ve Alanya'ya kırmak istiyorum. En kötüsü de, Clio Symbol arabamızın bu tatil yörelerinde motorunun aşırı hassas olması. Sıcak havada ilk marşta benzin ile LPG karıştırıyor ve zor çalışıyor. Yaptır yaptır, aynı sorun defalarca tekrarlıyor. Oralara dayanmaz. (Eskişehir-Erdek gidiş dönüş fiyatına Ankara-Balıkesir tek uçuş biletini kıyasla. Aynı paraya 1,5 depo LPG ile gidip döneriz. Edremit-Akçay olsa 2 depoya yakın yakar.) Polo arabamı henüz denemedik. Eğer Didim, Fethiye taraflarına gideceksem maksimum 3 yıldızlı otelde tatil yapmak istiyorum. 4 ve üzeri bütçemi fazlasıyla aşıyor. Alanya ve Bodrum için zor... Bodrum'u pahalı diye tercih etmiyorum.
Benim için Türkiye'nin en güzel şehri Muğla ve ilçeleri. Hem denizin sıcaklığı hem tuz oranı hem de berraklığı ile favorim; Datça, Marmaris, Bodrum...💙
Amasra'm bana yeter artar.. Havası bile aşık ediyor
Teşekkürler
Rica ediyorum
Cevap
16Cevap
Aslında hepsine gittik ege Akdeniz Karadeniz. Şimdi artık güzel otel seçenekleri veya villa seçeneklerine göre bölge seçiyoruz
Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Kaş, Kemer i önerebilirim
Kış turizmi için yalova termal, yaz için yakın bölgeler Balıkesir Edremit
Kesinlikle ege olurdu. Muğla Fethiye tercihim olurdu.
Maldivler olurdu ama gezmek istersem de İskandinav ülkeleri Danimarka İsviçre gibi yerler olurdu
Esimin acik giyinecege bilen bir yeri tercih ederim
Bodrum ve Fethiye
Afyonkarahisar termal tatil köyü 🤗
Ege ve Akdeniz bölgelerinde kesinlikle
herhangi bi yer olabilir
Antalya güzel havayı baskın değil fazla.
Ya antalya bodrum
Bencede antalya de
😊😊😊
Egenin İncisi İzmire Giderdim🌴👑
Antalya Alanya
Datcaya gitmek istiyorum
Muğla
İbiza
Kıbrıs
Karadeniz tarafı
Dubai
antalya ya da muğla