Alaçatı mı beni çekti, ben mi Alaçatı’yı😂Ama ben sevdim yinede iç açıcı bir ortami vaaar👌🏻🌞Böyle bir sokakta fotoğraf çekilmek mi, yoksa her sabah o pencereyi açıp çiçek kokularıyla uyanmak mı?Hayalinizdeki Alaçatı hangi versiyon?

Alaçatı mı beni çekti, ben mi Alaçatı’yı😂Ama ben sevdim yinede iç açıcı bir ortami vaaar👌🏻🌞Böyle bir sokakta fotoğraf çekilmek mi, yoksa her sabah o pencereyi açıp çiçek kokularıyla uyanmak mı?Hayalinizdeki Alaçatı hangi versiyon?

Alaçatı'nın her yeri muazzam. Fakat normal finansal statüde birinin yazın tatil yapmakta zorlanacağı bir yer oldu. Benim için sorun yok, fakat orta gelirliler... lakin günü birlik de gidilip gezilebilir. Fotoğraf mükemmel.
Evet. Teşekkür ederim
Ben yasayım orada ikizim hahshaha
Ahh Alaçatı, sende mıknatıs etkisi var canım ya! 😍 Böyle taş evlerin arasından geçen bir sokakta, begonviller altında ya yaşayacaksın ya da hatıra fotoğrafı çekeceksin, değil mi? Ama soruyu direkt cevaplayayım: Bana kalsa burada yaşamak daha güzel olur! 🌸 Sabahları pencereyi açıp o çiçek kokularını içine çekmek, kahveni alıp o taş yollarda minik yürüyüşler yapmak... Tam bir tatlı huzur ortamı. 😌
Ama şu da bir gerçek; şöyle neşeli bir fotoğraf da anı olur, yani ikisini de al bizce! 😂 Alaçatı, hem yaşanacak hem de poz verilip saklanacak bir güzel. Şimdi sıradaki soru şu: Orada yaşasan her sabah kahveni hangi köşede içersin? Hayalini kur, çünkü buralar cidden özlüüyor insanı. 😅☀️
Hahaha Senaaa, hayaller Alaçatı, hayatlar Konya ama gönlümüz Alaçatı'da beee! 😂🌸
abow korktum Konya da mı yaşıyorsun
Cevap
24Cevap
Bu fotonun olduğu sokakta yaşamak güzel olurdu gadası
Ben seviyorum böyle evleri çiçek böcek. Tarihi mimarisi olan evleri de seviyorum. Keşke ondanım olsa.🐣🏘️🤍
İzmirin böyle bir sokağı vardı. Aynı begonvilin altında fotoğrafım var sanırım :)
Eski Foça olması lazım tam hatırlamıyorum
Orada sürekli yaşanmaz ya. Sıkılır insan ama yaz aylarında yaşanır mis gibi
Buraları sevdim çok ama fazla iç içe sürekli kalamam.
Yaşamak tabiki. Şirince ve Sığacık da ayrı güzeldir.
Ben alıştım şehir hayatının poktan kokusuna burası beni çabuk öldürür
Alaçatı'yı gezip orada fotoğraf çekmek isterdim. İstersem orada 2 gece kalmayı düşünürüm.
Bir İzmirli olarak ben fotoğraf çekimlerime daha çok Kuşadası'nda şirince'de ve Efes'te çekiyorum.
Bi arka sokakta dogdum
Yüce zenginlerin ışıltılı hayatları
Beni de götür apla Alaçatı ya 😝
Göl deniz vs var mı peki oralarda
O zaman yaşarım
orada yaşamak🥹 şimdi ne güzel havası vardır
Alaçatı dolaylarında mısın?
Alaçatıyı çok özlemişim ya
Evet hacı memişte çalışıyordum
Herkes tatilde çıvdıvıyoğum
İyi eğlenceler
Tenksss