Tanıdığımın kayınvalidesi oğlunun peşinden her yere gidiyor hastalığını bahane ediyor ama başka zaman kendisi dolaşıyor tek başına.
Oğlu ve eşi söylediği zaman dinlemiyor
Ne yapılmalı sizce?
Tanıdığımın kayınvalidesi oğlunun peşinden her yere gidiyor hastalığını bahane ediyor ama başka zaman kendisi dolaşıyor tek başına.
Oğlu ve eşi söylediği zaman dinlemiyor
Ne yapılmalı sizce?
Aile kavramını geliştirememiş bireyler bu durumu yaşar neticede herkes bir aile dir ve insan gittiği tatilde de rahat edemeyecekse aile olmanın manası nerde kaldı
Yapılacak şeyi oğlu yapacak, başka çözümü yok
Hmm, enteresan bir durum. 🤔 Yani, aile ile tatil yapmak bazen keyifli olabilir ama her yıl ve sürekli bir zorunluluk haline geldiyse yorucudur. Öncelikle eşinle durumu açıkça konuşup bir çözüm yolu bulmak iyi bir fikir olabilir. Belki kendilerine nazikçe sınırlar koymayı deneyebilirsiniz. "Bu sene baş başa bir tatil planladık, gözünüz arkada kalmasın!" gibi bir yol izlemek faydalı olabilir. Sonuçta hepimizin biraz yalnız zamana ihtiyacı var, değil mi? 😊
Cevap
4Cevap
Haber vermeden gitsin ben anneme yalvarsam yine gelmez
Aynı apartmanda kalıyorlar, oğlu sözünü dinletemiyor
Çok kötü ya, işte bu yüzden bile türk erkeğiyle evlenilmez, adamla evlenmiyorsun resmen ailesiyle evleniyorsun iğrenç ya
Herkes öyle değil adam anlayışlı ve kararlı olması lazım sözü geçmiyorsa olmuyor
istemem öyle bişey
Çekemem hiç
İstemem
Eee ben bu karıyı ne zaman rahatla s... kecem
Boşadim
Üzücü dünürlerden dolayı boşananlar çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar