Ebru Şallı, eski eşi Harun Tan ve çocuklarıyla birlikte tatile çıkacağını açıkladı. Eski eşle tatil normal mi? Ebru başka biriyle evli ya da bir ilişkide olsa, bu tatile çıkabilirler miydi?Bir kaç kişi bunun normal olduğunu söylüyor ama Ömür Gedik: Ebru başka biriyle evli olsa bu tatile bu şekilde çıkamazdı herhalde. Harun da aynı şekilde. Demek ki aslında pek de doğru değil boşandıktan sonra birlikte tatil yapmak. Çocuklar için tabii ki bir araya gelinir ama tatil abartılı...
Bence de bunun normal bir tarafı yok.. Peki siz çocuklarınız için eski eşinizle tatile gider miydiniz?
Allah korusun ama boşandığım kişiyle aynı çatı altında kalmam bile doğru değilken tatile hiç gitmem, modernlik değil bu. birbirmize tatile çıkacak kadar tahammülümüz kaldıysa ve çocuklar için biraya gelebilecek durmdaysak niye boşandık ki zaten değil mi, çocukların psikolojisi bu kadar önemliyse boşanma olmayacak arkadaş, en azından onlar büyüyene kadar. evlilikte bir imtihan ve sabretmek lazım, hazmedilmeyecek bir namussuzluk olmadıkça ilk çare boşanmak olmamalı
Onların hayatı ile toplumun hayatı bir değil. Oradaki kadının kafasındaki soru işaretleri gitmiş durumda ayrıca olanak ve durumları farklı... Toplumdaki yansıması böyle olmaz. Hırr çıkar.
Mk yerinde herkez haddini bilip kadına kadın erkeğe erkek gibi davranıp ona göre haraket edipte evliliği basitlestirmek daha mantıklı ben evlediğim eşimle ömür gecirmek istiyorum ayrılmak değil
Kavga dolu bir ortamda büyümelerinden daha iyi bu şekilde. Anne baba ayrılığı evet zor ama anne baba bilinçli olursa çocuklar mutsuz ortamda alacağı hasardan daha az hasar alıyor. Pedagogum, pek çok örneğini de gördüm.
Anlamıyorsunuz sanırım, her kavga, her anlaşmazlık tatlıya bağlanamaz. Mesela evde sürekli huzursuzluk çıkaran, şiddet uygulayan bir adamla kadının evli kalması çocuklarına dertten başka ne getirir? Anne ya da baba mutsuzsa, çocuklarına nasıl iyi davranıp onları eğitebilir? Bir arada olmak her zaman iyi değildir, "kocam beni dövüyor ama çocuğum için boşanamıyorum" diyen ve çocuğun psikolojisinin darmaduman olduğu o kadar çok insanla karşılaştım ki.
Bence saçma bir düşünce öküz öldü ortaklık bitti gibi. Bunuj eski eş olmayla zaten alakası yok. Ebru şallı evli olsa başka bir erkekle tatile çıkabilir miydi?
Çocuklar için bişeyler yapıyosun yapmaya çalışıyorsun ama gerginlik devam ediyor çocukların kafasında net birşey oturması lazım Çocuklar ümitleniyor umutlanıyor planlar yapıyorlar barıştılar dio halbuki tatil dönüşü tekrar yıkım oluyor çocuklar için Ben evlerine bile gitmiyorum kapıdan alıyorum kapıdan bırakıyorum içeri girersem oynarsam ben evden gittiğimde çocukların aklında babamız yine bizi terk ediyor düşüncesi oturuyor yine gitti gibi 😞 Çocukları anlamak için kendi seviyemizi onların seviyesine çekmemiz anlatmamız çocukla birlikte karar almamız en doğru olanı Cocuk için 2 tatil daha mantıklı ve eğlenceli ben çocuklarımla beraber boyle karar aldım biri anne ile biri baba ile tatil :) kamu spotu geliyor :) Çocuklarımızı anlamak isteyelim !
Kesinlikle !!! annelerine olan sinirimi kızgınlığımı öfkemi çocuklarımdan çıkarmamak için cok mücadele ettim içimdeki seytanın vesveseni dinlememek çocuklarımla olan bağımı arttırdı. Benim kararlarımın sonuçlarını en sevdiğim insanlar ödememeli ,)
Normal karşılar yeni kişiyle çocuklarımı karşı karşıya getirmem ama en az 18 ay normali 24 ay cocuk kendi babalık ya da tam tersi anne karmaşına itilmemelidir.
Nasil anlamadim simdi yeni biri ile beraber olsun cocuklarini onunla tanistirmazmisin? ya da bir sure sonra araniz ciddi oldugundada mi tanistirmazsin?
Adı üstünde yeni biri asla tanıştırmam ilişkimi dışarda yaşarım onların ortamına sokmam aradan bir Zaman geçer en az 6 ay sonra arkadasım die tanıtırım aslında doğru değil!! 1 seneden sonra ufak ufak arkadasım derim çocuğuma Nasıl erkek arkadaşlarım var, kız arkadaşlarımda olabilir diyerek cümleye devam ederim. Durum ciddi yeni tanıştığın kimseyle evlenmek istiyorsun ya da tanıştırcam diyosan hemen kendine pedegog bul !!!
En İyi Cevaplar