Aman gün doğumunda çarşaf gibi denizi kaçırmayayım , gün batımında kahvemi şu cafede içeyim derken yoruluyorum. Yorulacaksam böyle yorulayım da diyorum bir yandan 😌 Güzel bir yaz geçirmeniz temennisiyle 🏖️

Aman gün doğumunda çarşaf gibi denizi kaçırmayayım , gün batımında kahvemi şu cafede içeyim derken yoruluyorum. Yorulacaksam böyle yorulayım da diyorum bir yandan 😌 Güzel bir yaz geçirmeniz temennisiyle 🏖️
ben tatil için bir yere gidilmesi olayını anlamıyorum.
tatil = dinlenme değil midir yahu?
hiçbir şey yapmak istememe özgürlüğü ve istediğin şeyi yapma özgürlüğünün bir arada bulunduğu zaman aralığı.
kendi içinde bile sıkıntılı zaten.
işten güçten nihayet kurtulup dinlenmek zamanında maalesef başka boşluk olmadığı için bu altın zamanı da tüm enerjimizi başka yere akıtarak harcıyoruz.
gezmek, otele gitmek vs. bunlar da enerji istiyor.
gezmek zaten kültürel bir gezi yani adı üstünde gezmek. dinlenmek değil.
otel zaten saatleri belli. ücretler tuzlu. parayı boşa vermemiş olmak içinde koştur dur. ee hani nerde istediğin saatte kalkma özgürlüğü vs?
biz de tatil yani dinlenme zamanından başka istediğimizi yapacak boşluk olmadığı için bizim yaptığımızın sadece adı tatil.
tatil bu değil.
olmamalı.
eğer tatil için şehir değiştiriyorsam bu tatil değildir.
gittim. tatil yapıyorum, keyif. sonra bitiyor ve dönücem geri bütün o arınmışlık, huzur gitti o yolculukta yine.
ne anladım bu işten!
ben evimde duvara bakarak bomboş, hiçbir şey yapmadan geçirmek istiyorum tatilimi.
İyisin hoşsun anlıyorum da bünye deniz istiyor
Tevafuk.
Bir arkadaşla otel kültürünü konuşuyorduk şimdi. Sayısız otel deneyimim oldu. Deniz havuz ve yeme içme için koşturmaktan yoruluyor insan.
Otel yerine kültür turizminin tercih etmeye başladım.
Dinlenme meselesi, tamamen kişisel bir şey aslında. 😌 Otel tatillerinde deniz kenarında tembellik etmek harika ama aktiviteleri kaçırmak da istemezsin tabii. Yine de keyifli bir yorgunluk oluyor bence! Umarım bu yaz senin için enerji dolu geçer. 🌊✨
Cevap
15Cevap
Çarşaf gibi denize ben yarın sabah gidicem
Otel tatili bence tamamen bir tuzak asla dinlenemezsin.
Ama tatil şart
İyi tatiller , ben de fenalardayım çok özledim mavileri
erkenden kalkar tazece kahvaltimi yapar gider sezlongumu yakalar sakin sakin yuzmemi yapar gelir bi gomulurum 4-5 saat offline 🤣 dinlenirim yani 😃😃
Her sey dahil otel tatili candır. Plan yaparsan denemek istedigin her seyi farkli gunlere bolersen yorulmuyorsun. Hiçbir seyde de gözün kalmıyor 😃
Tatilde bile siteyi ihmal etmiyorsan onun adı tatil olmaz
O ben olamam da yapanlar vardır
O sensin işte kabul et
Etmem
Gorucez
Nasıl görücez
Siteye attığın fotolardan zor değil
Tatilde ki gözün mu bu
Verdigim paranin hakkini almak icin bos duramiyorum 😂
🤣🤣Genimizde var
Aynen ya sevmiyorum ondan otel olayi yorucu
Otel deyince korkuyorum valla içinde tatilde olsa (Not: otel çalışanıyım😅)
Hayır.. neden bilmiyorum. Belkide alışkın olmadığımdan dolayı.
Evim, evim.. güzel evim rahat flatulans ferah...
hayir daha cok yoruluyorum tatile gidip yorlup geri geliyorum
Evet ama oteller çok bozdu sadece turistlere ilgi alaka
guzel evet ama saat 10 temizlikciler 🙈
Kapıya rahatsız etmeyin kartını takınız
Kostur koştur oluyor gibi
Evet deniz kum gunes ve seks
tek gitmediğin hiç bir tatilde dinlenemezsin bence
evet
Kum olmuş ayaklar
Dinlendirici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?