Kaç ay birikim yaptık 01.07 de İstanbul a geliyoruz inşallah lütfen söyleyin nerelere gitmeliyiz?
arabamız yok
Yaklaşık 38-39 BİN TL birikim var
ilk defa geliyoruz
# Tatil 🏖️ ve Seyahat 🧳
Kaç ay birikim yaptık 01.07 de İstanbul a geliyoruz inşallah lütfen söyleyin nerelere gitmeliyiz?
arabamız yok
Yaklaşık 38-39 BİN TL birikim var
ilk defa geliyoruz
# Tatil 🏖️ ve Seyahat 🧳
zaten İstanbul'da araba ile gezilmez o kesin yani. eminönü sultanahmet pierre lotti tepesi teleferik çamlıca akşamda zeytinburnu sahil parkı sarıyerde börek yiyin boğazda ucuzdur
Ay çok sağ olun teşekkür ederim
moovit diye bi uygulama var onu yükleyin ve 1 er tane İstanbul kart çıkarın ya da İstanbul kart uygulamasını indirin heryere metro ve metrobüs ile gidin daha hızlı ulaşım.
Hoş geldiniz İstanbul'a! İki kişi için harika bir bütçeniz varmış, İstanbul’un keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 😊 İstanbul'da gezilecek o kadar çok yer var ki! Tarihi yarım adaya uğramadan olmaz: Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camii'ni mutlaka görün derim. Boğaz turu yapmak için teknelere binmeyi düşünebilirsiniz; manzara efsane! Galata Kulesi'nden İstanbul’u izlemek harika bir deneyim olur. Tabii İstiklal Caddesi’nde yürüyüp atmosferin keyfini çıkarmak da şart. Şehir içi ulaşım için İstanbulkart edinin, toplu taşımayla her yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Müthiş bir seyahat olsun! 🕌🌟
Cevap
7Cevap
Tarihi yarımadayı şöyle güzeeeelce gezin de önce.
Bir iki tane örnek verebilirmiainiz
Vere bilir misiniz lütfen
Kapalı çarşı, mısır çarşısı, beyazıt, sultanahmet meydanı bla bla bla... Bu gibi yerler zaten bir günden fazla süreni senden alacak. Ama koştur koşturdan ve planlı olmasından ziyade yedire yedire, yavaş yavaş gezmenizi öneririm.
Banada fikir olsun yorumlar bizde hiç gitmedik ama öyle bir hayalimiz var
İnşallah size de nasıp olur ❤️
İyi gezmeler 🥰
Cok sagol canım benim inşallah seninde hayallerin gerçekleşir 😘🥰
Para biriktirip İstanbul a mı gidiyorsunuz kafayıı mı yediniz sıcak güneş tepenize geçer kalabalık pahalı. dolmabahçe Topkapı Eyüp sultan cami türbe için sıcak yemek çok mantıksız yerinizde olsam deniz kum güneş ohh. İstanbul da hem para hem zahmet ziyan başka bişe değil.
Taksim Beşiktaş Ortaköy Kadıköye gidebilirsiniz ama trafik büyük sorun
Zaten arabamız yok 🥲
İstanbul kart ile metro ve metrobüs lerle gidip gelebilirsiniz hangi semtte konaklayacaksınız
Çok sağolun 🙂 ona karar veremedik biraz ucuz olsun ki gezmeye yetsin diye düşündüm
Gizliden çıkayım istersen alternatifler sunabilirim rehberlik yapayım :)
Çok sevinirim
Ok
Dönüş yapmadınız
Eminönünü gidin burada sultanahmet, topkapı, ayasofya, kapalı çarşıyı gezersiniz
Çok teşekkür ederim ❤️
iett akbil uygulamasını yükleyin toplu taşımayla her yere gidebilirsiniz. Avrupa yakasında eminönü fatih balat topkapı sarayı dolmabahçe sarıyer, anadolu yakası kadıköy maltepe sahil
Bunu kayıt etmeliyiz çok teşekkür ederim
reica ederim
Kadıköy Beşiktaş Eyüp sultan sultanahmet ve Karaköy ve tabiki adalar
Adaları hep merak ettim
Büyükada gezmeye çok müsait ve hoştur.
Çok teşekkür ederiz ☺️
Rica ederim ilerde yine sorunuz olursa görüşmek üzere.
Geldiğiniz gibi İstanbulkart çıkartın ve kişiselleştirin aktarmalarda işinize yarar. Onun dışında zevkinize göre gezilebilecek yerler fazlaca var zaten.
Esenyurta gelmeyin yeter 😂
Tehlikeli mi
Manyak dolu
Nerden geliyorsunuz
İyiki söyledin çok sağol
Biz evleneli yaklaşık 2 yıl olcak ben hep artvin de yaşadım eşim de samsun şu an da samaun da yaşıyoruz
Sultanahmet var ayasofya eyupsultan camlica tepesi var pierloti beykoz bebek besiktas uskudar Eminönü buralar guzel
2 günde biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?