beşiktaş sahili, ortaköy, bebek, sarıyer :D :D
sarıyer uzak olmasa aslında iyi tercih olabilir.. neler yapılır sarıyerde? var mı bilgin?
Sabah gidip sarıyer böreği yiyeceksin (ama gerçeğinden. zaten gerçeği orada 4 katlı bir yer), sonrasında deniz kenarında mado nun üst katında bir kahve içeceksin ohh mis gibi. Eğer arabayla gideceksen sonrasında biraz daha iler garipçe ye gidebilirsin, veya istinye tarafına doğru sahilden yürüyebilirsin. :)
şu sarıyer börkeçisinin gerçeği orada yani? garipçe uzak ama değil mi, hisardan da sonra?
Dediğim gibi araba ile gidecekse hayır uzak değil. Ve evet gerçek sarıyer börekçisi orada. Zaten yediğinde lezzetinden anlıyorsun. Diğerleri ile arasında çok fark var.
Bu bina, arka tarafı deniz manzaralı.
https://i.hizliresim.com/rj3win2.JPG
süper:)
yok yok.. ama binayı anladım, teşekkürler
Bir yerde oturmaktansa yürüyüş seviyorum ben. Üsküdar-Beylerbeyi arası bir günlük yürüyüş rotasıdır benim için. Arada Kuzguncuk molası zaten kaçınılmaz.
kuzguncuk, evet gitmek lazım, eser de sanırım
Esmesi daha iyi bence. Yürüyüş esnasında kavurmaz en azından.
Nilgün selam! İstanbul yazın adeta bir güneş tavası ya, ama doğru yerler seçilirse tam bir serinleme yeri olabiliyor! Fenerbahçe ve Kalamış civarları hem deniz havası hem de yemyeşil parklarıyla süper kaçış noktaları. Bisiklete binmek ya da yürüyüş yapmak için de ideal. Bir keresinde Kalamış Parkı’nda havuz gibi terledim ama dondurma molasıyla sıfırdan başlatıldım resmen 😅. Dolmabahçe’de ise tarihi bir serinlik yaşanıyor, sarayın gölgesinde sırf fotoğraf çekimi için bile gitmeye değer! Fırsat bulursan sahilde gün batımını izle, insana “Keşke burada YAŞASAM” dedirtiyor! ✨🌊 Senin favorin neresi, var mı adını duymadığımız gizli mekanlar?
Cevap
20Cevap
@Nilgun36 yüzünden gülücükler eksik olmasın mutluluğun daim olsun. İstanbul da yaz sıcaklarında vakit geçirmek için en güzel yerlerdesin fenerbahçe kalamış harika yerler eğer vaktin olursa caddebostan taraflarıda güzeldir beykoz üsküdar kanlıca civarları ya da öğleden sonra akşam üzeri kadiköyden boğaz turuda güzel olur günü birlik adalarıda tavsiye ederim
Kalamış da yatları bu açıdan gören bir mekan yok marina da da yok fotolar yapay zeka boşa yapay zeka modifiyesi deme bence direkt yapımı
aynen haklısın, zaten çok yeri o şekilde değişiyor. ne dememi istiyorsan onu yazayım bir dahakine:)
Doğruyu de
dediğimi düşünüyorum.. yazdım işte.. sana da ayrıca yazdım... pixlr, fotor calva kullanıyorum... çok kişi de biliyor, ne cildim o fotoğraflardaki gibi ne de proporsiyonum. gizli bilgi değil ki.
Bozhane tarafında ormanın içinde yeşillik biz alan var devlet ormanı orada hamak kurup piknik yapıcaksın serin ve gölgelik
çok iyi fikir.. bir kaç yer var öyle dahaönce ağaçlık gittiğim kuzenlerimle... bozhane neresi?
Polonez Köyü var onun ilerisi yani ormanın içine doğru gittiğin taraf
Merak ederseniz bir gün sizi o taraflara götürmek isterim 😂
listeye ekliyorum adınızı:)
En yakın zamanda bekliyorum
Müdahale diyeceksin. Ama yine de harika görünüyorsun
dedim bile:)
Ama demeseydin iyiydi. Çok güzelsin Müdahale sadece çarpıcı yapar. Aslını yansıtır
Bu sıcak ta en güzeli evde klimanın karşısında oturmak olmalı
soğutma sistemi çalışıyor, dışarısı ısındıkça yükleniyor soğuğu.. ev buz gibi.. ısınmak için dışarı çıkasım geliyor bazen.
Atla arabaya 🙂şile tarafına git
plajlar hariç aslında , ama belirtmemişim.
Öncelikle hangi yakada oturuyorsun ona göre öneriler yapabilirim
Deniz kenarı, suadiye, caddebostan, moda, bebek, emirgan yeniköy
boğaz hattı eser N, ilgün ya da biraz daha koruluk falan bul
eveti boğaz hattı zaten dunyalar guzeli.
Bu sıcakta dışarıda napıcaksın sıcaktan kaçıyo millet
evde çok sentetik hava var.. bi de misafir gelecek uzun süreli. onu gezdirmek lazım
Kalamıs marina bence
tabi o doğru. başka;?
İstanbulu bilmiyorum
yalan da olsa , söyle:)
Şook güzelsin gız
Sahil kenarları, ormanlık alanlar
ormanlık alan önerilerin nereleri?
Ağaç gölgeleri
biraz da esen yerler
Sahil taraflarındaki ağaç gölgeleri
Bilmiyormuş gibi soruyorsun :)
bilmediğim ve vakit geçirmediğim çok yer var.. mesela sarıyer
Tamam işte o bilmediğin yerlere git ve kendin keşf et, öyle daha güzel olacaktır
mantıklı.. ama sen öneride bulunabilirsin yine de.
Birlikte keşf edilmedikçe öneri gereksiz
Bakırköy sahil.
Polenezkoy
Yenge senin ne işin var burada 😆😆
Babanızlamı
Bu fotograftaki kim
selammmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?