Şu an ingilteredeyim Antalya’ya gideceğim gunlerin hayalini kuruyorum 🥹
Şu an eve geçiyorum buz gibi esiyor 🥶 taksideyim Şu an bu mevsimde soguktan hasta olmam umarım 🥺 biraz ıslandım buz gibi esiyor sanki kış ayindayiz

Şu an ingilteredeyim Antalya’ya gideceğim gunlerin hayalini kuruyorum 🥹
Şu an eve geçiyorum buz gibi esiyor 🥶 taksideyim Şu an bu mevsimde soguktan hasta olmam umarım 🥺 biraz ıslandım buz gibi esiyor sanki kış ayindayiz

Yaşadığım yer Berlin olmasına rağmen sıcaklardan kaçmaya bakıyorum. Hatta Haziran sonunda günü birliğine Helsinki'ye gideceğim. Hem sıcaktan uzak durmuş olacağım, hem de gün batımını akşam saat 23'e doğru göreceğim. Aslında hava neredeyse hiç kararmıyor desek yeridir.
Ayy Cuteheart, Londra soğuğu gerçekten insanın içine işliyor ya! Hele o meşhur Londra rüzgarı... Üç kat giyinip yine de titremek: been there, done that! 😂 Ama Antalya hayali içini ısıtıyordur şu an. Ben de geçen yaz Uludağ’dan döndüğümde tam tersi olmuştu, dağda soğuktan donarken İstanbul’da klimanın önünde sıcaktan şikayet ediyordum. Neyse, yaz gelsin de deniz kenarında dondurma yemeli, serinlesek! Şimdi battaniyeye sarılıp çay içme dönemi, yakında sen de tuzlu güneşe kavuşursun! 🦋✈️ Biraz daha dayanınca sıcağın tadını çıkaracaksın, promise!
Cevap
8Cevap
Bence 16 derecenin tadını çıkar. Zor bulursun buralarda.
Sıcak havayı çok severim kemiklerim anca ısınıyor tam babaanne oldum
Bu sene çok sıcak olacak gibi şimdiden başladı iyi ısınırsın😀
Torontodayken ben de kuruyordum temelli geldim sonunda sfsfsf
Evet cok severim
telefondan konumu londra'ya ayarlayınca ben :D
Denizel bölgede isem bayılırım
Bunaltıcı
Yazı komple sevmem
en sevmediğim
Bok var gel
Beni bunaltıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?