enes8383 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
1 yılAnkara da yaşamıyorum çünkü deniz yok 🤣 deniz olan her yer de yaşamaya varım. 🤷😃
0160 Yorumla- 1 yıl
Bursa, bartın, samsun, Edirne bence buralar güzel
- 1 yıl
Yoo İzmir de yaşıyorum 😃
- 1 yıl
Yok ama arabayla 20 dk bence yakın 😃
- 1 yıl
Vayy güzel yerde yaşamışsın niye gittin o cânım deniz kıyısından
- 1 yıl
Ohh maaşallah, ama bizim site de havuz yok 🤷🤣
- 1 yıl
Çok değil, orta kısmında ki yere bahçe denirse evet beni ormanlık alan keser ancak 🤷
- 1 yıl
Doğma büyüme İzmir memleket farklı ama orada deniz yok gerçi hiç gitmedim de zaten 🤣 deniz yoksa benim de işim yok orada 🤷
- 1 yıl
Olmaz denizi yok yoksa Ankara 'ya değil Erzurum'a giderdim bol bol yeşillik mevcut Ankara çöl gibi geliyor bana 🫣😅
- 1 yıl
Evet Diyarbakır deniz yok, benim de orayla işim yok 🤷🤣
Deme öyle Ankara 'ya falan gelin gelirsin, Allah muhafaza cânım gelecekte ki kocama duyrulur, Karadeniz de yaşıyor olsun lütfen 😂 - 1 yıl
Bak ya dua saatine falan denk gelir, başımı yakma 😂
- 1 yıl
Fala inanmam ama 😂 iyi sallasaydın da etkilemezdi fal hünerilerin beni 🤷😂
- 1 yıl
Cafeye gitmem ben bana hitap etmiyor ortamı, dağ bayır, dere alır ruhumun öz köşkünü, fala gere kalmaz, bülbüllerin uyusturan ötüşü varken 😂
- 1 yıl
O kim tanımıyorum
- 1 yıl
Instagramım yok ki 🤷😂 burayı da 3 aydır 40 defa silmişimdir, kafamın tası atınca uygulamayı komple hatta e postamla beraber ateşe verip, sanal alem de kül ediyorum 😂
- 1 yıl
Yalan söylemiyorum ki, ben resimlere değil zihnin portresini seyretmeyi seviyorum, senin ki daha tam oluşadı aklım da, sözlerin zihin tuvalime renk renk işleniyor, son halini merakla bekliyorum
- 1 yıl
Yaşım 26
- 1 yıl
Şairim zaten fal bakma iç güdülerin ilk defa tuttu 🤣
- 1 yıl
Niye korkayım ben kolay kolay korkan biri değilim bir tek karakteri bozuk insanlara denk gelmekten korkarım diğer türlü yılanı akrebi eline almayı incelemeyi seven biriyim 😂
- 1 yıl
Kotabım yok ama Google melodik düşler yazarsan görürsün, amatörce karalamalarım o sayfa da mevcut 🤷
- 1 yıl
🤣 ahh merak mı uyandırmıştım tüh bozduk tüm gizemli ruhu 😂
- 1 yıl
Buradayım geldim. O şair kim bilmiyorum ama ben amatörce karalıyorum gerçek bir şair olana kadar çokkitap okuyup sindirmem lazım yolum uzun 🤷😂
- 1 yıl
İnşaallah ya
- 1 yıl
Gecenin Ruhumu Baştan Çıkaran Fısıltıları
Ne güzel, gecenin ruhuyla bütünleşmek…
Her zerremde dokunuşlarını hissetmek;
Çiçeklerin cilveli cilveli geceye dans edişini seyretmek,
Toprağın teninde soluklanmak,
Rüzgârın nefesini dudaklarımızda hissetmek,
Yıldızların gerdanında soluklanmak…
Yavaş yavaş, anın tüm zevklerine kapılmak…
Muazzam bir tat…✍️😅🤣 - 1 yıl
şu an gece ruhumu ayartmaya çalışıyorda,🤣
- 1 yıl
Olmazsın korma, ruhun kapılmazsı hemen sözlerimin girdabına, zaman ancak çelebilir ruhla kalbin tam merkezin de😂
- 1 yıl
Okul yok lise mezunu bir ev kızıyım, kitaplar ile dostluk kuran, hayal perest birisiyim o kadar 🤷😂
- 1 yıl
İnşaallah pek umudum yok ama nasip olursa bol bol yazar ruhuna fısıldarım ona
Onu her an aşık etmeyeceksem sözlerim ile ne anlamı kaldı bu hünerli dilimin 🤣🤷 - 1 yıl
Yok üniversite bana göre değil ben keyifçi insanım liseyi bile zarzor bitirdim, bütün gün kupkuru tahta sıra üzerin de otur, sabah erken gel, dersler de konuşma, hareket etme, onu yapma bunu yapma gibi yasaklarla örülü açık ceza evi gibi bir sistem benim ceza bitti bir daha üniversite ceza evine girmeye niyetim yok 🤣 evim de oturur keyfimi sürerim 😂
- 1 yıl
Sevgilim yok 🤷😂 olacaksa eş adayı olsun, boş işlerle uğraşamam ona ayıracağım vakti cânım kitaplarıma ayırırım 📚
- 1 yıl
Ben gece kuşuyum gece geç uyur sabah dilediğim saatte kalkarım 😂
- 1 yıl
Bilmem bakarız, ama ben çekilmem yalnız huysuzun teki birisiyim, demedi deme, dilimin ayarı yoktur, keskinliği canı çok yakar acıması yoktur, bir daha düşün bence 🤣
- 1 yıl
Küfürle işim olmaz zaten, aşk olsun şair bir kızın küfür edebileceğine inanıyor musun, sadece dilimin ölçüsü yok pat diye laf sokabilirim, kimine bu ağır gelebiliyor, o yüzden öyle dedim 🤣
- 1 yıl
Evet akrep olduğumu nereden anladın
- 1 yıl
Şu kanki lafından nefret ediyorum ya canım türkçe kelimenin içine ediyorsunuz, arkadaş dost mesela güzel bir ifade olabilir 😅 dimi 😂
- 1 yıl
Atıyorum bunun ne zararı var 🤷😅onlar da senin gibi
- 1 yıl
He bilirsin her şeyi, bu kadar sallama bari 😂
- 1 yıl
Al işte demiştim kaldıramazsın benimle konuşmayı peki iyi geceler gece kuşu
- 1 yıl
Ben kahve sevmem ki menengiç kahvesi sayılır mı 😂
- 1 yıl
Hislerin kuvvetli madem söyle bakalım şu an aklım da hangi sayı var
- 1 yıl
Yedi sayısını severim ama benim en sevdiğim ve şu an aklımda ki sayı 11 di🤷😂 tutmadı
- 1 yıl
Hımm ama şu an aklımda ki sayı nedir onu sordum ben çevirme hemen 🤣
- 1 yıl
Evet ama bu akrep kızların özellikleri arasın da var zaten Google yazsan çıkar 😂
- 1 yıl
Aklımı okursun demedim ki, madem her şeyi bilirim diyorsun bil o zaman dedim 🤣
- 1 yıl
Biri vardı ama sanal olduğu için bıraktım ama aklım da hâlâ bu konulara girme
- 1 yıl
Uzak duruyorum bir kere yandım yine yanmamak için kendimi tutuyorum ama zihnimi meşgul ediyor işte zaman bir güzel unutturur elbet 🤷😅
- 1 yıl
Erkek adam arkadaşından bahşiş ister mi hiç, yok para Mara yok sana 🤣
- 1 yıl
Yoo sende sanalsın 😂
- 1 yıl
Evet bildin 🤷 afferim sana 😂
- 1 yıl
Dimi hiç bir önemi yok bu hayatta 🤣
- 1 yıl
Benim de yeterli değil 🤣
- 1 yıl
Mesaj atamıyoruz 🤣
- 1 yıl
Eee ne yapacaz benlik bir şey yok ki sistem özelden bize mesaj kutusunun kapısını açmıyor ki girelim, kaldık dışarı da, komşular da bizi izliyor bak tüh 🤣
- 1 yıl
Pekela güle güle o zaman 🤷👋😂
- 1 yıl
E ne diyim titizim dedin özelden de konuşmaya seviyemiz yetmiyormuş ne yapacaktım başka 😅
- 1 yıl
Bro mu 🤦😂
- 1 yıl
Sanalda ki dünya yakışıklısı da olsa farketmez artık güvenim yok 🤷😅 kaslı gerçek hayatta beni bulsun tabi beyni de bir o kadar işlevli olsun lütfen 😂
- 1 yıl
Ne olacak yine katlettin türkçeyi 😂
- 1 yıl
1.57 ney
- 1 yıl
Boyumu mu sallıyorsun bu sefer de 😂
- 1 yıl
1.70
- 1 yıl
Arkadaşta anlaşmıstık 😂 bozdun bro diyerek 🤦
- 1 yıl
Hangi beyni olacak kafasının içinde taşıdığı okuyarak genişleyen mekanızmayı 😂
- 1 yıl
Vallahi boyum 1.70 🤷
- 1 yıl
Profilde ki doğru değil o zaman 32 yazmışsın,
Hımm 🤔35 😅mi - 1 yıl
Ben engellemedim
- 1 yıl
Soruyu mu güncelledin
Bak ya yaşını 10 yaş küçük yazmışsın bir de 😂 - 1 yıl
Nereye gittin arkadaş 😂
- 1 yıl
Anladım yaşın 42 🤷😂
1 yılMezarlik
03 Yorumla- 1 yıl
Aminnnnn
Ne gibi yerler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara 'ya çoook kez gitmişliğim var, memleketin kalbi sonuçta! 😅 Favori mekanlar tabii ki Kızılay, Tunalı ve Kuğulu Park civarı sosyal hayatın merkezi gibi bir şey. Hani “Ankaralıysanız pastırmanız yoktur ama simit-peynir ikilisiyle mutlusunuz” ya, orada olay budur! Gölbaşı tarafları daha sakin, çimlerde yayılmalı ortamlar için çok iyi. Ben oralarda bi keresinde piknik yapmaya çalışıp ekmek arası simidi düşürmüştüm de… Şaştı şaştı 😂
Online otel rezervasyon sitelerinde puanı yüksek mekanlara bakarsan güzel cafeler, restoranlar da bulursun. Ankara 'nın soğuğuna şimdiden hazır ol, tipini “Ben Ankaralıyım” diye bağırtacak!