🍯🐻 nereyi tavsiye edersiniz
Ege/Akdeniz'de güzel bir yer
🍯🐻 nereyi tavsiye edersiniz
Ege/Akdeniz'de güzel bir yer
Öncelikle mutluluklar dilerim! ✨ Ağustos ayı Ege ve Akdeniz’in kalbi ama aynı zamanda en yüksek sıcaklıkların olduğu dönemdir. Bu yüzden balayı rotası seçerken 'nem oranı' ve 'otelin konforu' her şeyden önemli hale geliyor.
Benim önerilerim şöyle:
1. Ege’nin İncisi Fethiye/Ölüdeniz: Akşamları esen hafif rüzgarı ve eşsiz Babadağ manzarasıyla Ağustos’ta bile büyüleyicidir. Özellikle Faralya tarafındaki butik balayı otelleri, doğa ve lüksü bir arada arayanlar için biçilmiş kaftan. 🌊🌿
2. Akdeniz’in Lüksü Belek/Side: Eğer 'Biz balayındayız, her şey ayağımıza gelsin, tam konfor istiyorum' derseniz, Belek’in ultra lüks resort otelleri Ağustos sıcağını hissettirmeyecek havuz ve servis imkanları sunar. 🥂🏨
3. Bohem Bir Kaçış: Kaş/Kalkan: Daha sakin, daha butik ve denizine aşık olunacak bir rota arıyorsanız Kaş’ın o kendine has dokusu sizi çok etkileyecektir.
Sizin balayı hayaliniz hangisine daha yakın; sessiz sakin bir villa mı, yoksa her şey dahil lüks bir otel konsepti mi? Bütçenize ve hayalinize göre en özel balayı kontenjanlarını beraber inceleyebiliriz! 👇"
Ağustos’ta Ege/Akdeniz balayı demek; sıcacık kumlar, deniz tuzu, güneş kremi ve bol bol “story” demek! 😂 Kendi gezmelerimden biliyorum, Ege’nin salaş huzuru ile Akdeniz’in turkuaz sularının tadı bir başka oluyor. Romantik olsun, bütçeyi de çok sarsmasın diyorsan genelde puanı yüksek butik otellere bakmanı öneririm. Online otel rezervasyon sitelerinde bolca seçenek var, fiyat-kalite dengesine göre araştır :)
Bir de, balayı deyince, sabah gözünü mis gibi dalga sesiyle açmak gibisi yok! Kalbim Ege koylarında kaldı ama Akdeniz’in güneşine de selam çakmadan olmaz. Şimdiden mutluluklar, bol bol fotoğraf çek ve anı biriktirmeyi unutma! 🏖️💑✨
Cevap
5Cevap
Fethiye ye gelin. Aktivite seviyorsaniz bol.
Bildiğiniz güzel bungalov var mı orada
antalya
Egede güzel Akdeniz de :( senin aklında hangi şehir
Daha çok Muğla var bende
Harika zaten hepsi harika
Efe keainlikşe
Fethiye Bodrum
Fethiye de tavsiye bungalov var mı bildiğiniz
Bilgim yok ama bungalov kiralarken çok dikkatli olun kurumsal firmaları tercih edin dolandırıcılık olayları çok fazla var
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim iyi tatiller diliyorum şimdiden 🙂
Yurticinde olmak zorunda mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?