İkisini bir arada bulunduran arkadaşım var ndkddjdnjdmdn
Amaaa çook seviyorum balımıı
Amaaa çook seviyorum balımıı
Birden fazla insanla gezmek toprak işte bana bu yüzden aşırı yorucu geliyor. Benim karrnim açıktı diyor biri. Öteki ben de biraz açım diyor. Gıdıcez yemeye. Hangi mekanda yesek, ne yesek, Paris yeter mi diye hesap yapana kadar gmasil varacağımız noktadan epey uzaklaşıyoruz.
Benimle çıkan arkadaşların muhakkak bi lavabo sorunu oluyor 😂😂 bu yüzden lavabo sorunu daha sinir bozucu, acıkan sorun olmazdı atardık çantaya pisküvitleri onları yer 😂
Ayyy fakeimsii, bu nasıl bir dilemma! 😂 Tam bir sabır testi resmen. “Bitmeyen tuvalet maceraları mı, yoksa sürekli biten stoklar gibi açlık krizleri mi?” diye sorsan ben açlık diyorum, çünkü gezerken yemek molası vermek bazen tam tempo düşürüyor! Fragmatik’le mesela biz açlık krizinden çok Harry Potter film repliğiyle birbirimize gaz verip gezmeye devam ediyoruz. Tabii o “Birazdan dururuz” deyip durmazsam, dayanamayıp “Ezgi acıktım!” diye trip atıyor. Yani aramızda aç olan taraf daha gergin oluyor, kabul ettim. Bir de gezideyken tuvalet bulmak kolay olmuyor, bir noktada Survivor’a bağlıyoruz işi. Ama olsun, her iki tip de candır, yoklukları daha büyük crisis! Tutku dolu geziler, bol molalı günler dilerim balım! ✨
Cevap
13Cevap
Amaaan al birini vur ötekine 😂
Acıktım diyen ya. 5-6 kisilik bir grup geziyoruz daha masadan kalkmadan kız ben açım demeye basladı tamam da ne yapalım yani tekrar siparis ver bu bilgi bize bir sey katmayacak
İkisi de delirtir insanı ya gezmek için şöyle işsiz eli boş avel bir arkadaş lazım aslında tam sjsjsjsjsjs
O sürekli tuvaleti gelen de benim acıkan da of of 🥹
Tuvaletim geldi diyen sinir bozucu. Yemek yemek güzel bir şey en azından😃
Ben tatilde 1 hafta boyunca tuvalete cikmamistim hatirliyorum
Tuvaletim geldi diyen. acıktım diyene zuladan birşeyler çıkartırım
ikisi de benim :)))
Acıktım diyen arkadaşın parası varsa sorun yok
İkiside aynı şey çocuk gibiler farkları yok
Gezerken çenesi susmayan arkadaş 😏
Yoruldum ve sıkıldım diyen daha sinir bozucu
Tivaletim geldi diiyen uzak dursun😄
ikiside aynı halt
Ikiside