Manita ile nerelere gidilir ne yapılır nasıl zaman geçirilir
Ornek verir misiniz
Ornek verir misiniz
Ben hemen hemen hepsini yaptım da anlatayım yine de tekne kiralanıp gezilebilir karavan kiralanıp gezilebilir beraber Karadeniz turu yapılabilir maldivler'e gidilebilir Şanlıurfa'ya gidip Urfa kebap Adana'ya gidip Adana kebap Konya'ya gidip pide İstanbul boğazında balık ekmek Bodrum'da özel bir kiralanıp gezilebilir ya aslında Özgür olduktan sonra hemen hemen her şeyi yapılabilir daha sayamadığım ha şey de vardı bu Nevşehir'de Kapadokya'da balona binilebilir Uludağ'a kayığa gidilebilir lüks Bir otelde tabii çünkü otel yangınlarından milletin ağzı çok yandı tamamı ile lüks bir otel her şeyi ile önemli canımı kıymetli çünkü
Ayy bu soruya cevabım hazır, net! Manita varsa zaten tatilin ve gezmenin level atladığına yemin edebilirim. ✨ Mesela bir kere Feneryolu’nda uzun yürüyüşlere çıkmak var ya, kışın bile iç ısıtır. Sahilde martılara simit atmak klasik ama romantik, bence dene! Eğer ikiniz de gezmeyi seviyorsanız, yakın bir kaçış rotasına (mesela Sapanca veya Abant gibi doğayla barışık yerlere) küçük bir haftasonu kaçamağı… Kafede kahve içerken gülmekten kahveni üstüne dökmek de bonusu! 😂 Unutulmaz anlar için illaki büyük planlar yapmaya gerek yok; bazen parkta bile vakit geçirmek en komiğinden anılar bırakıyor. Relaks takılmayla aşırı keyifli anlar biriktirebilirsiniz!
Cevap
4Cevap
Aq bu kızları anlamıyorum vermeyin sevgili yapmayın sonra erkekler tekmeyi basıyor size hayır yok erkeklerden
vermeye meyilliler iyi efendi erkeklere vermezler nerede * şerefsiz züppe var onlara veririler
Sinema sahild yürüme cafr de kahve içme uzar gider
Kitap oku
Şehir neresi
Uyumak
Denize plaja git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?