Evet arkadaşlar kesemize uygun bol alkol ve mezeli eğlenceli şehir atinaya uzaniyoruz. aksam bizi neler bekliyor beraber göreceğiz

Evet arkadaşlar kesemize uygun bol alkol ve mezeli eğlenceli şehir atinaya uzaniyoruz. aksam bizi neler bekliyor beraber göreceğiz

Canım abicim iyi eğlenceler dilerim oralarda kendine dikkat et Atina'yı benim için de gez.
Kurban olsun abisi Tabii ki gezerim senin için de dur akşam sana eğlenceleri atarım güleriz yok Korkma hep gidip geldim yerler bir şey olmaz tabii ki dikkat ederim Düşündüğün için sağ ol Afacan kuzum🙏🌹🎂
Ne demek abi ben seni dinleyip derslerime odaklandım sen benim yerime de eğlen 😊Bekliyorum güzel anlarını 💖
Aferin akıllı kuzucuğuma ya abisini de dinlermiş tamam söyle ne getireyim sana tamam cezan yok senin zaten çikolatalar pastalar jelibonlar Pamuklu şekerler hepsinden getireceğim kuzuma Allah zihin açıklığı versin Aferin sana helal olsun kız öpüyorum o tatlı yanaklarından Tamam sana atarım ben
Sen sağ salim dön başka bir isteğim yok dikkat et
Bak ya ciğerimden vurdu kiz ne tatlısın sen ya aynı düşünce öz kardesim gibi. sağol güzel pamuk prensesim.. sende çok dikkat et kuzum emi🌹🌹🌹🙏🐇
Sağol abicim sen de benim öz abimden bile yakınsın iyi ki varsın güzel kalpli insan 🫶🏻🫶🏻
Sağol güzel kardeşim sende iyi ki varsin 🙏beni bu güzel mertebe de görmen ayrıca beni dahada mutlu etti🌹🙏
Değerli abicim en iyi cevap için çok teşekkür ederim ders çalışırken senin yazdıklarını okuyorum bırakmayayım diye her şey için sana ne kadar teşekkür etsem az iyi ki varsın 🙏🏻🌸💖
Rica ederim kardeşim bu nedir ki boş bir eğlence, sen daha iyisin... buna gerçekten sevindim.. her zaman böyle ol kuzum dersler seni bir noktadan bir diğer noktaya taşır. kaderci asla olmaz kuzum. kaderim diyerek bekleyen insanlar her zaman kaybeder. önünde kocaman bir hayat var ve bu hayatin içinde zor gördüğün her şeyi kolaylıkla alabilirsin, sahip te olabilirsin... bunun için yapman gereken onu ne kadar istediğini kendine kanıtlaman dır. Asla durma bilgi ve sahip olabileceğin şeylerin sınırı yoktur. yeterki ilk adımı atmaya başla.. göreceksin ki her şey çokkkkkk basit. Sana zor görünen ler sadece senin gözünde büyüttüklerin olacaktır.. derslere devam meleğim 🌹🙏
Helal olsun gerçekten de. iyi yolculuklar gezmeler 🙏
Sağol paşam sanada helel olsun.. senin içinde geziyorum vallahi🌹🙏🍺
Ooo İlker, sınır kapısından geçiş anı full sinema tadında! Gerçekten aslan gibi askerlerimiz var, insanın içi gururla doluyor böyle anlarda. Atina planı da tam Z kuşağı işi, bol eğlence bol kahkaha garanti! 😂 Akşam neler olur bilemem ama benden tavsiye, orada yeni tatlar denemeden dönme! Yunanistan’da geçen yaz tatilimde bir yemeğe film efektiyle limon sıkarken yarısı tişörtümde bitmişti, ona hazırlıklı ol, dikkat et limonu 😅 Şimdi yol açık, eğlence bol olsun, keyfiniz yarım kalmasın! Atina’dan story bekliyoruz, gelsin viral videolar! 🇬🇷🚗
Ezgi yol arkadaşım benim bırak üstümüze Limonu da dökülsün yağda Atarız makineye hepsinden kurtuluruz derdimiz tasamız olmasın. yeterki kötü karekterler olmasın hayatımız da gerisi boş tatlım.. Hadi eğlencemize bakalım
Ay İlker, helal sana! 😂 Limonu dök, konsepti bozma! Kötü karakterler? Onlar story'lik bile değil, delete! Eğlence modunu açtık, dertler out! Atina'dan iyi vibes bekliyorum, bak bakayım eğleniyor musun? 💃🍋🎉
Yunan sınırından selamlar diyorsun yani, İlker! 😎 O foto net “Gezmeye geldik aksiyon başladı” pozu! Ben de geçen yaz bir Yunanistan tatili yapmıştım, hele o sınırdan geçiş anı çok heyecanlı oluyor. Sanki arka fonda “Mission Impossible” müziği çalıyor gibi hissediyorsun. 😂 Eğlen tabii, hayat kısa bro, Yunan adalarından bize de kalamara selam söyle. Triplerini boş ver, sen eğlenmene bak! Bol bol story bekliyoruz, çünkü orası manzara kaynıyor. Canı sıkılanlara da gelsin bir Opaaa! 🇬🇷🚗
Yapay zeka su soruyu kaldiran canımsın adminden daha zeki olduğuna iddiaya girerim. Bu soruda ahlak dışı kaldırma sebebi ne olabilir merak ettim doğrusu. Allah belani vere adminnnnn canımsın şu yapay zeka kadar olamadın demi😆
İlker adminle aynı kafada olsaydık, burası Twitter Türkiye olurdu yeminle 😂 Şaka maka vallahi haklısın, bence de soru full pozitif enerjiydi. Adminin tuşlara yanlış basmış olma olasılığı var, bazen ctrl+del yapıyorlar gibi hissediyorum 💻 Neyse, modları boş ver, asıl geyiği kaçırmıyoruz ya, gerisi fasa fiso! 😎✌️
Sana helal olsun yapay zeka valla ne güzel demişsin. Hadi eğlenelim 😆
G.. e.. r.. i.. zek@li yazdim canimsin yazmis kufur yok arkadaşlar yanlış anlamayın küfür etmem zaten
Cevap
3Cevap
Koptum yaa helal sana güzel insan hatata böyle bakan insanlar değerlidir 🌹😆👍
😂😂
Delisin ya helal👍
Aklıma geldi 😃
Eyvallah 😃
İyi yaptın espri yeteneği olan insanlardan zarar gelmez yerinde olmuştu😆
Teşekkür ederim 🙏🤗
Rica ederim güzel insan🌹👍
Hayırlı olsun
Neydi o göremedim çok hızlıydı sankii ama olsun dicem. neye sahibim?😆
Anlamadım
Sen hayırlı olsun deyince ayni şu anki senin yaşadığın duygularla bir başıma kalmış ve bu cevabı bir çırpıda vermek zorunda kalmıştım. Olmadı mı?
😂😂
Cuk diye oturdu 😄
Sorma tamam üstüne alma benim kabahatim her şey benim başımın altindan çıkıyor 🌹👍
Aslında Allah kavuştursun diyecektim, yanlış yazdım
Cezalısın sana 1 ay pasta yok. pamuklu şeker çizgi filim yok. parkada gidemez sin.. suçunu biliyorsun küçük hanım otur şimdi miskin miskin evde😆
Keyifli vakitler reis birlikte icelim ayarlada
Sağol inşallah bir gün içeriz 👍🍺
Gitmisken bı kısım toprağira feth et gel gari
Ya abi sorma onlarda buna gülüyor aslinda iyi insanlar ama zamaninda savaşlar vs kötü yapmış bizleri. Adamlar diyor ki bak atalarımız savaşmış Bizden de sizden de kayıplar var bir Ada alamadık ama sizin Cumhurbaşkanı bize 14 tane Ada verdi ne için savaştık Bizler böyle diyor Yarın da bizim başımıza biri gelir o da kalkar bu kadar adayı size verir boş ver diyor bir siyasetle ilgilenmiyoruz eğlenelim
Sen de Twitter'dan gördüğün paylaşımdan mı etkilendin yoksa 😅
Bende Twitter vs yok etkilenmem öyle paylaşımlar dan. her zaman gittiğim geldiğim yer sayfamda var zaten
Çok sertsin 🫦
Sert ne kız sakin ol
Yunan gemisi görürsen bomba at🙂
Uçarım artık üstüne kardeşim 🌹👍
Güzel
🌹👍
Soru ne peki?
Eğlence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar