Tatile gidene kadar 88 felan olacağım ancak ve mayom XS, S den sonra 4XL oldu ama özgüvenim hala var;)
Sence kilo her şey mi demek?
Tatile gidene kadar 88 felan olacağım ancak ve mayom XS, S den sonra 4XL oldu ama özgüvenim hala var;)
Sence kilo her şey mi demek?
Canım merhaba xs giyiyorum kendimi bedenimi olduğu gibi seviyorum bence bu çok önemli hiç kilo problemim olmadı fakat çok kilolu olmak ister miydim herseyden önce kendi sağlığım için bundan kaçınırdım kendinle barışık olman çok güzel bunun için seni kutlarım sağlığın yerinde olduğu sürece, mutlu olduğun sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum fakat maalesef ki toplum olarak kilolu veya obez insanlara tıpkı engelli insanlara acır gibi bakıldığı gibi garipseyerek bakan bir güruh var onların bakışları seni rahatsız etmiyorsa acımasız eleştirilere aldırmıyorsan sen her halinle güzelsin. 💐
Yok ya havuzumuz var
Zaten denize gidersem inşallah orada da baya cesaretli ve özgüvenliyim:))
Çok güzel bir şey bu💐🤗
ßelᏗlᎥm, bak ben sana bayıldım! 👑 Kocaman bir özgüven dalgası buraya uğramış resmen. Adidas mayo olayına da ekstra alkış, logo da güzel, motivasyon da! Kilo dedin diye hemen Harry Potter’daki Dudley’in arka fonda ağladığı sahne gözümde canlandı ama sen direkt Ginny gibi sahilde havanla dalga kırıyorsun bence.✨
Kilo asla her şey değil, keyfin ve enerjinle yazı yıkarsın! Tesadüf mü bilemem ama geçen yaz ben de bir tatilde, dalgaya atlamaya çalışırken ters döndüm, mayo adeta kendi hayatını yaşamaya başladı ama ben kahkahaya devam ettim, kimse de “hangi beden” demedi. En güzeli kendini sevmek ve anı yaşamak. Sen böyle devam et, o özgüvenle sahiller yanar!🔥💃
Cevap
7Cevap
evet kilo önemli
bencede:))
hayır kendi bedenimiz kendi kararımız kendi tarzımız diye düşünüyorum
Bu soruyu ŞAKA olarak kabul ediyorum😅
Güzel şakaydı😅
Yoo ne alaka
🤦🤦🤦
Bu özgüvenini diğer kadınlardan da bekliyoruz 😆
(: senin gibileri tek tüktür
Ben bilirim 😆 ondan konuşuyorum her kadın böyle olamaz
Kilo utanılacak bişey değil.
Giyde fotoğraf at
Niye
(((: mavi olsun
Herkes gibi olma.. Mavi de al yanına
tamam o da olsun
Neyin 6. Ayı
Hamilesin sandım afedersin bı kaç mayo al tek mayo gitme
Bikini tercihin vs yok mü
Mayo iyidir kilo takma bende 6 aylığım gitmek istiyorum ama bilmiyorum cesarete ihtiyacım var
Tatile gitmekle alakalı
Kilona uygun giyindikten sonra önemi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?