Kelebek bahçesine gitmeyi düşünüyoruz. Başka önerisi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılAh keşke 15i4 gün önce görseydim bu soruyu. Öğrenciliğim ve öğretmenliğimin ilk yılları orada geçti. Gezilecek yerleri avucumun içi gibi bilirim. =/
03 Yorumla- 1 yıl
14 yazacaktım. 😂
- 1 yıl
Sorun yok. Güzel bir hafta sonu oldu bize.. Kelebek bahçesi ve Mevlanayı gezdik yetti
- 1 yıl
Sevindim. 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Saskinomayra merak etme, Konya'yı kesinlikle sevmeden dönmezsin! Kelebek Bahçesi çok tatlı bir fikir, oradaki o doğa ve renk cümbüşü Instagram'ında patlatacağın pozlar için birebir 😍. Ben orada yürürken bir sürü kelebek biri diğerine çarptı resmen, “Sen uç be!” modundaydılar. Ayrıca Mevlana Müzesi'ni sakın es geçme, orada huzuru görebilirsin, tam meditasyon modu açılıyor. Yemek kısmı ise favorim: Etli ekmek ve bamya çorbası efsane, yerel lezzetleri denemek hayatın sosu gibi. Ben ucuz otel ve mekan araştırırken hep iyi puan almış yerlere baktım, sen de öyle yapabilirsin, çünkü fiyatlar sürekli değişiyor ve ben buradan fiyat veremem. Haydi Konya'yı keşfet, konumdan bana ses et unutma! 🌟✈️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılJapon parkı
Akyokuş Kasrı,
Ecdat Parkı,
Darülmülk Sergi Sarayı
Panorama Konya Müzesi
Çatalhüyük Karşılama ve Tanıtım Merkezi
Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi
Konya Arkeoloji Müzesi
Bilim Merkezi
80 Binde Devr-i Alem Parkı
03 Yorumla- 1 yıl
Hıımm teşekkür ederim fikirler için. Seçeceğim içlerinden mutlaka. Hepsine zaman yetmeyebilir.
Cevap sahibi1 yılHepsi mümkün değil çünkü bazıları birbirine çok uzak. Araçsız olmaz. Bazıları da biraz resmi Yapı ama araştırır kafanıza göre karar verirsiniz
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konya'daki etliekmek Konya kebabı etli bamya corbasi fırın sütlaç dilber dudağı gibi şeyler evet kelebekler vadisi mevlana gibi yerler gorulmeli
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılAlaaddin
Meram bağları
Japon parkı
Mevlana müzesi04 Yorumla- 1 yıl
Japon parkını merak ettim teşekkür ederim
- 1 yıl
Konyadayım
- 1 yıl
Güzel. Alaaddin nasıl bir yer?
- 1 yıl
Yaz
1 yılBilmiyorum hiç gitmedim etli ekmek yenir ama kesinlikle
02 Yorumla- 1 yıl
Bence de yenir
- 1 yıl
Biz kendimiz evde yaptık Konyalı değiliz ama öyle bile muhteşem oldu yerinde kesinlikle ye benim için de ye
- Tatil & Seyahat konusunda 377 cevap paylaştı.
u 1 yılKimseyle muhatap olmadan etli ekmek yiyip bir mevlana ziyareti yeter de artar bile sjsj
01 Yorumla- 1 yıl
Mevlanayı ziyaret etmeyi pek düşünmemiştim. Bilemedim şimdi... Du bunu Bi düşüneyim.
Gitme şansım olsa farklı yerlerde etli ekmek yer etli ekmeğe doymak isterim
09 Yorumla- 1 yıl
Çatlarız o kadar yenmez. İyisini bulup yemek yeter 😄
- 1 yıl
Bi gün sadece.
- 1 yıl
Yazın olabilir.. Kısmet. Geçen yaz gittik güzel memleket
- 1 yıl
Eyvallah. Gezilerde ailecek takılmayı seviyoruz
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
1 yılKopyanın meşhur etli ekmeğini deneyebilir ve mevlana şekeri tadabilirsiniz
01 Yorumla- 1 yıl
Etli ekmek güzel severim mevlana şekeri pek hoş değil
- Tatil & Seyahat konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yıletli ekmeği yazmışlar, konya tandır da denemelisiniz
06 Yorumla- 1 yıl
Hıımm mantıklııııı 😄
- 1 yıl
soğan sever isin
- 1 yıl
misin
- 1 yıl
Eh işte ortaa
. Yedik içtik güzeldi - 1 yıl
Afiyet olsun
- 1 yıl
sağolasın
Tatil & Seyahat konusunda 537 cevap paylaştı. Konya mı, İstanbul 'mu?
014 Yorumla- 1 yıl
Konyadayız 😄
- 1 yıl
İyi eğlenceler.🙂 Ben Mevlanayı gezmek isterdim. Japon kiyoto parkı varmış, İstanbul'da böyle bir parka gitmiştim tavsiye ederim, tam zamanı. Ayrıca Aziziye camii, sırçalı medresesi, Aladdin tepesi, arkioloji müzesi gibi yerler varımış. Gittiğin yerlerin fotoğrafları ile bir bence yap biz de görelim emmimin kızı.🙂🖐️
- 1 yıl
Ya nasip. Tavsiyeler için teşekkür ederim
- 1 yıl
Güzeldi
- 1 yıl
bi gün yetti bize. gece kalsak ertesi sabah biraz daha gezebilirdik ama doyduk. kısıtlı vakitte güzel bi gezi oldu
- 1 yıl
sen de yaşlılardan uzaklaş biraz. :)) ben öyle yapıyorum
- 1 yıl
haklısın. o halde sık sık ortam değiştir yürüyüş, küçük geziler vs.
- 1 yıl
çocuklarla vakit geçirmeye onlar kadar bizim de ihtiyacımız var
1 yılGez ye iç yat ne yapacan başka
011 Yorumla- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
👍
- 1 yıl
Daha gitmedinmi konyaya
- 1 yıl
gittim
- 1 yıl
Hadi bakalım yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini bizede anlat 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
kelebek bahçesi çok güzeldi Mevlana da güzeldi ama uhrevi havaya giremedik eşim sayesinde. Halk fakirlik içinde yaşarken, türbenin iaşesi için odun vergisi salmışlar bak bak bak diyor, şu şaşaaya bak zenginliğe bak eşyaların güzelliğine bak... diye diye gezdik :) bizimki dini değil, turistik bir ziyaretti.
- 1 yıl
Evet öyle olmuş
Ama eşinin de haklı tarafı var
Birileri sefa sürerken diğerleri sefalet çekiyorsa orada din ve adalet ya tam anlaşılmamıştır ya da hiç uğramamıştır - 1 yıl
Evet eşime hak verdiğim için zaten havaya giremedim
- 1 yıl
👏👏👏👏👏👏
Akıllı kadınsın senin gibisi dost başına - 1 yıl
teşekkürler
- 1 yıl
Rica ediyorum
1 yılDönüp dolaşıp pide yersiniz en fazla shdhabsh
03 Yorumla- 1 yıl
O kadar mı
- 1 yıl
Konya yani pekte bir şey yok
- 1 yıl
Pekii
Tatil & Seyahat konusunda 526 cevap paylaştı. Mevlanaya git. Yarım hacı ol.
079 Yorumla- 1 yıl
Yarım 🤪
- 1 yıl
Hahah
- 1 yıl
Gidiyoruz yoldayız bakalım görelim. Mevlanayı gitmeyi düşünmüyorum ama nasip kısmet
- 1 yıl
İzmir
- 1 yıl
Daha önce de gitmiştim
- 1 yıl
iş için gittik. gitmişken gezdik
- 1 yıl
avukatım. sen ne iş yapıyorsun?
- 1 yıl
yorucu. ruhum yoruldu. senin meslek de yorucu. aslında alın teri ile yapılan her meslek yorucu ama insanlarla birebir uğraşmak sinir sistemini çok yıpratıyor
- 1 yıl
24 yıl bitti 😁
- 1 yıl
2001 ruhsatlıyım.
değişik şeyler oldu. anlatırım müsait zamanda :))) bi müvekkilim var (yarım akıllı ve çok zengin... aileden kalmış.) ortağı onu elimde meteor var diye kandırdı parasını aldı. :)))) - 1 yıl
😁 Valla öyle
- 1 yıl
yok satın alan düşük zekalı benim müvekkil. satan dolandırıcı değil.. :))
- 1 yıl
İç içe geçmiş bir sürü ilişkiler yumağı... Ne olur bu işin sonu bilemiyorum. Bir sürü vukuat var 😄 valla net bir şey diyemiyorum
- 1 yıl
ben akışa bıraktım... :) sabırlı değilimdir aslında ama bazen akışa bırakmak lazım
- 1 yıl
O kadar yorgunum ki... Ruhen ve bedenen ezim ezim ezildim..
- 1 yıl
Ya nasip. İnşallah olur
- 1 yıl
Eşimle çalışıyorum
- 1 yıl
hiç sorma.. o konu karışık :))))
sen evli misin? - 1 yıl
Bizim iş ortaklığı da var ya oradan karışıyor işler. Aslında iyi geçiniyoruz ama işlerle ilgili Bi sıkıntı çıkınca hop giriyoruz birbirimize
- 1 yıl
Valla karışıyor yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Foça ya gideceğiz
- 1 yıl
Sen?
- 1 yıl
😄 Gittik yeni gördüm bu gönderini bakarım artık başka zaman 😄
- 1 yıl
Yok.. Foçada kahvaltıya gittik sadece. Yazlık yok bizim. Gezmeyi seven Bi aileyiz. Yazlık bağlayıcı oluyor bize göre değil. Ayrıca foçanın denizi buz gibi. Ben hiç sevmem. Sizin var mı?
- 1 yıl
karavan bi ara bana da çok çekici bir fikir gibi geldi sonra vazgeçtim. gittiğim yerlerden ev tutmak daha mantıklı.
- 1 yıl
Karavan konusunda sıkıntı büyük. Zira anlık konaklamalar için koylarda jandarma kol geziyor. Karavan parkları dışında konaklamaya izin vermiyor çoğu yer. karavan parkları da tam mezbelelik. normal evlerden söz ediyorum. genelde airbnb kullanıyoruz. tertemiz.
- 1 yıl
avantajlı evet. çadır / karavan hijyen açısından ve mahremiyet açısından tatmin edici değil. çocuklar küçükken her şey dahil otel mantıklı oluyordu ancak şimdi ikisi de bedava yaşları geçtiler. bu nedenle ev daha mantıklı. beğendiğimiz yerlerden 3-5 günlük tutuyoruz, 3 gün bi yerde 5 gün başka yerde.. bu şekilde 10-15 gün tatil yapıyoruz. bi yerde sürekli kalmak sıkar beni. değişik yerler görmeyi seviyorum.
- 1 yıl
senin tatil anlayışın nasıl? çoluk çocuk var mı?
- 1 yıl
oldu. eşim yorumlara bakmış bi bayram tatili için aldı. ben de beğenmedim. dedim ne biçim... ayyy bir kavga ettik sorma.. orada birkaç gün kaldık başka yere geçtik. ama ne o yatıştı ne ben... tarihimizin en uzun kavgalarından biri idi. çok gereksizdi ama asla inadımızdan dönmedik
- 1 yıl
Allah bağışlasın. iyi tatiller şimdiden
- 1 yıl
Yoo bizim de 20 Temmuz 1 Eylül arası adli tatil. Süreler işlemiyor genel olarak.. O zaman yapıyoruz
- 1 yıl
Hepsinde gezmiyoruz. Adli tatilde duruşma olmuyor pek.. Ofiste işler oluyor. İcralar oluyor. Geziyoruz tabii ama sürekli değil
- 1 yıl
Genelde ceza davaları. Oluyor öyle değişik tipler
- 1 yıl
belli olmaz. genelde 18.00-19.00 civarı bitiririz. sizin?
- 1 yıl
Dün 21.00 civarı çıktım. Belli olmuyor işte
- 1 yıl
geceleri pek takılmıyorum burada. eve gittiğimde saat 22.00 sıraları idi. yemek yaptım. dondurma yaptım. oldu saat 23.00... oturdum dinlendim vurdum kafayı yattım uyudum
- 1 yıl
Makine var. Muhallebiaini önceden yapıyorum. Soğuyor. Sonra çeşitli soslar katıyorum.. Güzel oluyor
- 1 yıl
Eşim külah seviyor. Çocuklar kase. Herkese sevdiğine göre... Güzel oluyor. Katkısız
- 1 yıl
Bazen vişne suyu yapıyorum limonata bi de
1 yılHiç bir şey yok
06 Yorumla- 1 yıl
O kadar olumsuz bakmayalım bee
- 1 yıl
1 yıl kaldım bomboş memleket
- 1 yıl
😄 Ben bir günlük oradayım. Bence de yeter
- 1 yıl
Bak bu cevap çok iyiydi 😀😀
- 1 yıl
Hahha amaannn anın tadını çıkaralım.. Kelebek bahçesini merak ediyorum. Antalyadayım gitmiştim harikaydı. Konyadakini de görelim
- 1 yıl
E hadi bakalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem