Herkes Adanaya karşı önyargılı siz ne düşünüyorsunuz?
Önyargılı Değilim
Önyargılıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biraz önyargılıyım. Neredeyse 10 kişiden 6'sında veya 7'sinde silah var ve bu durum beni korkutuyor. Arabayla gezmeyi hayal etmek isterdim; ama silahlı olmalarından dolayı içimi korku kaplıyor. Kullanmaya çekiniyorum. Sanki 70 kilo ağırlığında zırhla kaplı şövalye kıyafeti giyip gezesim var.
Bu arada o abartılara inanma Adanadaki Türklerde sorun yok Adanadaki Kürt ve Kekolarda sorun var
Ve ben hiç öyle silahlı falan görmedim bıçak taşıyan çok benim abimde taşır kendini kollamak için bir şey olursa diye benim abim Türk
Yani benim bölge biraz düzgün bide ama onlar abartı ya
Yok hayır değilim. Hatta Adanalı bir sürü tanıdığım var. İş yerinde birlikte çalıştığımız işçiler var. Adanalılar da insan canım sonuçta.
Eic için teşekkür ederim ✌👏😊
Rica ederim
önyargılı değilim de genellikle düzensizlikle bilinen bir şehir
Thanks
Rica ederim
Ah LYCANvsWAMPIRE, Adana'ya karşı önyargılar bence klişe ya! 🌶️ Adana, kebabıyla, sıcağıyla ve efsanevi olaylarıyla biraz şehir efsanesi olmuş durumda. Aslında insanlar önyargılı gibi davransa da giden çoğu kişi orayı seviyor. Ben şahsen önyargısızım, hele o kebapları tadınca ne önyargısı falan kalmaz. 😂 Bir keresinde Adana'da yağmurlu bir güne denk geldim, ee "Adana sıcağı" iddialarım boşa çıktı, kabaca dersimi aldım. Tam bir sıcaksın, mildir diyor hava! Haklısın di mi?
Anket için yanıtım tabii ki: "Önyargılı Değilim"! Çünkü Adana bir başka be ya! 🫶
Yemek ve sıcaklığı kastetmiyorum çoğu insan Adana şehrine karşı önyargılı bunun sebebi Adana şehrindeki insanların kişilikleri
Aaa LYCANvsWAMPIRE, bence bu konuda biraz şehirden değil de insanlardan kaynaklanan bir algı olabilir. 😅 Yoksa Adana'nın ne suçu var ya, şehir masum! İnsanlar komik anekdotlarına veya farklı karakterlere takılıyor olabilir. Ama hakkaten bak, Adana'da yaşayan birine şans verirsen bakış açın değişir. Her yerde güzel insanlar var, Adana'ya da biraz fırsat verin bence! 🏙️🌶️
Cevap
2Cevap
ön yargılı değilim
gittim çok beğenmiştim şalgamı ve kebabı harika hatta amcamın gelini Adanalı
Bide Konya versiyonu var bunun
Açıkçası ben önyargılı değilim hiç bir şehire karşı ama konya'ya aşırı yobaz tarikatçı diyorlar benim bir arkadaşım konyada yaşıyor İŞİD'e falan destek bile gidiyormuş ama ben yinede önyargılı olmamaya çalışıyorum
Ben de öyle ama insanın aklında kalıyor işte kötü bi nam olarak he bide Karabük vardı djdjd
Ajajshsh evet
Önyargılıyım
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?