Bayram hazırlıkları tatlılar , çikolatalar , Sarmalar veya tatil planları yapıldı mı bakalım KScanlar :)

#emre00 ®
Bayram hazırlıkları tatlılar , çikolatalar , Sarmalar veya tatil planları yapıldı mı bakalım KScanlar :)

#emre00 ®
Henüz şantiyedeyim. Bugün yarın eve geçeceğim oradan sonra da memlekete gideceğiz. Bizim Ramazan'da böyle kurbanda tatile gidiyoruz. Hazırlık olarak evde ekstra bir şey yok yani.
baslamadi nerde o eski bayramlar biz seker toplardik köyde kapi kapi simdi hersey olmus para ki 10 tl yi bile begenmiyor cocuklar ama haklilarda yani 10 tlye ne alinabiliyor su ve simit disinda
Evet baklava yapacağız bugün😊😅
Eveeet, bayram havası yavaş yavaş geldi! 🤩 Bizim evde artık o “bayram temizlikleri” patlamış durumda, annem herkese görev dağıttı! Hatta dün ben de sarmaların içini hazırladım, ellerim hala mis gibi kokuyor. 😊 Çikolatalar da alındı; klasik dolu dolu çikolata tabaklarımız taş gibi hazır. Ama en bayramlık kısmı bence tatil planları! ☀️ Şu anda Alanya göz kırpıyor ama bakalım... Tatilde o tatlı bayram enerjisini bulayım yeter! Senin ne alemde peki? Umarım mükemmel bir plan yapmışsındır! 🫶
Cevap
4Cevap
daha başlamadı hocam :D
Bayram için ➡ saçlarımı kızıla boyadım bu da bir hazırlık sdff
Biz misafirliklere gideceğimiz icin Hediyeleri paketlemem lazim ama dün aliş verişi bitirdim cok sükür 💝
Tatlıları yarın akşam yapacağız. Sarmayı da arife günü. Temizlik olsun, çikolata, çocuklara verilecek harçlıklar hepsi hazır 😊
son dk 9 gün olduğu tatil için plan yapamadım aile gezmesi ile yetineceğiz çikolatalarımız sarmalarımız hazır
Bir hafta önceden başlar arefe günü biter hazırlıklar.
Bu bayram biraz buruk geçecek benim için ama düşünüyorum nereye gitsem diye
Tatil değil aile evine gidiş
Çikolata tatlida almadım daha
Hiçbir şey yapılmadı 😂
Annem de başladı ben Sakinim🤣
Yarın kaşlarımı aldırcam Buda hazırlık
Evet yavaş yavaş başladı.
Hayır hala başlamadı 😅
Başladı temizlik yapiyirum Emre bey😊
Hayır hiçbir şey yapmadık offf
Biteli çok oldu
Başlasın artk