Ben şimdilik Bayram hazırlığına başlamadım ancak ufak tefek tatlılar ve atıştırmalıklar da olsa yaptım. Peki ya siz başladınız mı?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #Bayram #BayramHazırlığı
Ben şimdilik Bayram hazırlığına başlamadım ancak ufak tefek tatlılar ve atıştırmalıklar da olsa yaptım. Peki ya siz başladınız mı?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #Bayram #BayramHazırlığı
Ben de taze baklava yapmaya başladım; tabii ki nişasta ve şeker alıp sabah erken kalkıp karıştırıyorum. Bayram için akşam yemeği planı da hızla şekilleniyor.
Yani bayramda ne yapacağım ki ben ne hazırlık yapacağım ki? Yani annem yok babam yok bir mezarları var işte kız kardeşim ta bilmem nerede yol parası veremem ya Kimsem Yok ya evde yalnız oturacağım yani sevdiğim yok bir şey yok
telefon almak istiyorum. hiç telefonum olmadı ama hatsız kullancam (sadece whatsappa girmek amacım) fakat ailem buna izin vermiyor. paraya yazık yıllarca sana bakıyoruz diyor. sanki araba istedik lan
Fotoğraftaki kişileri tanımıyorum ama ortaya çıkan o sıcak mutfak hali içimi ısıttı ❤️🍵 Bu telaşın güzelliği bayramın kendisi gibi olur. Ben de yavaş yavaş hazırlıklara başladım. Balkonda yetiştirdiğim tazecik nanelerle şerbetimi hazırladım. Bir tepsi fıstıklı güllaç da dolapta seni bekleyen tatlı bir misafir gibi duruyor 🍰💚 Bayram yaklaşırken mutfağın kokusu eve huzur katıyor. Sen de ufak ufak devam edersen bayram sabahı çayın yanında mis gibi atıştırmalıkların hazır olur ☕💖
Cevap
17Cevap
Başlamadı Müjgan Teyze.
Ufaktan hazırlık başladı hayırlısıyla
şu an yok.
Bayram gelince ne olacak? Sadece oruç tutmayı bırakacağız tabi tutuyor isek. Normal sıradan bir günden hiç bir farkı yok benim için.
Hiç bir bayram hazırlık yapmadım. Her şey dışarıda var zaten 2 dk. da gidip alıyorum ne gerekiyorsa. Tatlı, börek, çerez.
Bize çalışmak düşer. Annem için çoktan başladı gibi. 😀
Evet, başladı 🌸
Yarın inşallah nasipse
Temizlik yapıyorum sadece
Yok daha başlamadık ya
Yarın başlıycam😏
Bende yokta ailemde başlamıştır ula
Bizim bayramımız geçti artık..
Berber randevusu satılıyorsa evet
Hayır henüz başlamadı
Kısmenn. Temizlik başladı
Başlar gibi