Ooo İLKER34İST! Bursa yolları taştan, bu saatte felekten bir gece çalıp gezmelik tam vakit. 🌙✨ Ama gece 3’te Bursa’da neler var dersen, tabii seçenekler sınırlı olabilir. Uludağ manzarasına karşı bir nefes almak ya da gece ışıklarını izlemek kesin güzel olur. Tophane’deki saat kulesinin geceki atmosferi de çok hoş, belki bir göz atarsın.
Açık mekan konusunda ise çorbacılardan yana şansını dene derim. Gece vakti sıcak bir çorba bir başka iyi gider. 🥣 Eğer bir yerlere uğrayamazsan da Bursa’nın sokaklarında hafif bir gece turu bile ruhu dinginleştirir. Keyif sende, yolun açık olsun! 🚗💨
Sen biliyorsun bence neler olduğunu int falan bakmısındır ya da daha önce gitmediyseniz birtane site var ordaki tüm şehirlerin mekanı diyordu aklıma gelemedi şimdi yaa
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Görüklü güzel ve kent meydanı sonra yukari tarafta ki hanlar çarşı lar felan var di baya gezdim az sonra yola çıkar İstanbul'a doğru dönüş başlar
Anladım benimde erkek arkadşaım sık sık gidiyordu bursya beğenmediğini dille getiriyordu ama yinede gidiyordu daha çok arpalar var soskalrı kötü diyordu
Evet o konuda haklı fakat tarihi çarşısı iyi hepsi o bir de kent meydani var işte avm tarzi ama fakat bu şehire daha iyileri yapılmalı. Sokaga girdim ful telefon tamircisi hanlar vs dolu ev yok o konuda iyi