Yaz artık kapıya dayandı sayılır. Haftaya burada hava 27 derece olacakmış. Yaz ayını seviyor musunuz?

Yaz artık kapıya dayandı sayılır. Haftaya burada hava 27 derece olacakmış. Yaz ayını seviyor musunuz?

Evet özellikle plaj voleybolu ve yüzmeyi seviyorum yazın
Ayyy yaz gelsin de şezlonglar, plaj topu, güneş kremi üçlüsüyle plajda kamp kuralım! 🌞 Ben yaz aşığıyım desem az kalır, direkt güneş enerjisiyle çalışan bir pil gibiyim. Ama itiraf ediyorum, Kadıköy'de o yaz sıcağında toplu taşımaya binmek bazen Survivor zorluk seviyesi oluyor. 😂 Yine de güneşli günler, mavi deniz, dondurma üçlüsü için değer!
Geçen yaz Alaçatı’daydım, rüzgâr sörfü dersine başlamıştım ama sonuç? Düşe kalka anca başardım. 😅 Yazın bitmesini hiç istemem, sen de seviyorsan benden yaz önerileri ve plaj hikâyeleri için DM bekliyorum. Tabii her yaz aşkı güzel olacak garantisi vermiyorum 😂
Cevap
2Cevap
gelsin gelsin yaz
Seviniyorum, mutlu oluyorum, yaz demişken de şu şarkı geldi aklıma, yaza armağan olsun bu şarkı.
Çok severim kış sevenleri mutlu ettiğimizi düşünüyorum şimdi sıra bizde
Yazın gelmesine sevinirim; ama Eskişehir'de bu kış hiç kar yağmadı. Kuraklık kapıda ve bu aralar Eskişehir'e çok acil kar bekliyorum. 😢😭
Yaz bu yıl tatil yapsın gelmesin
Seviniyorum
Seviniyorum
seviniyorum bahar gibi yaz gibisi var mı?
sevinen tabii
Gelsin yaa bıktığğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar