Tatil & Seyahat AArkadaşlar sevgilimle vakit geciricez ama tutacaği yer ucuz mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayramda buluşcaz ama bi oda kialaiyo bi günlük 1500 ucuzmu istediğini seç dedi iki foto at ama kendisini sirketi filan var ucuzami? Güncellemeler1 yıl Hdhfhf AArkadaşlar sevgilimle vakit geciricez ama tutacaği yer ucuz mu sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. iyi bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ucuza verceksin desene 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok bana ev ve araba aldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He he Yorumla Soran 1 yıl Valla Yorumla Soran 1 yıl 18 yasindayim o 29 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kaldığınız yerde kamera vardır dikkat edin. 1 11 Yorumla muhallebilikaymak 1 yıl Suç değil mi otel buna nasil cesaret edebilir Yorumla Soran 1 yıl Yok ya sanma Yorumla Soran 1 yıl M Yorumla Cevap sahibi 1 yıl suçu kim dinler sizce Yorumla muhallebilikaymak 1 yıl Görüntüleri kaydetmesi suç yayması suç tehdit şantaj suçu işlemesi suç hapse girer otel elden gider neden yapsın ki Yorumla Soran 1 yıl @muhallebilikaymak yani yok yapamaz ya ne alaka kac tane insan kaliyor orada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki siz bilirsiniz biz gördüğümüzü duyduğumuzu söyledik karar sizin Yorumla muhallebilikaymak 1 yıl Ben bilirim değil nasıl cesaret ediyorlar anlamadım orada kalan insanın mahremine girmek etik değil Yorumla Soran 1 yıl Senin tecrüben var sanirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Giden arkadaşlarımız vs çok oldu sitede de bununla ilgili çok soru soruldu cevap yazıldı oradan biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya ama guzclu biri bu sanmam ama korktum dikkatli olcaz yinede Yorumla
Hmşrfırat55 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Güzel bir otel tutsın ya o ne öyle 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ev degilki suit oda Yorumla Hmşrfırat55 1 yıl Gerek var mı sence güzel bir yer tutmak varken Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyom ya Yorumla Soran 1 yıl Oleli ben istemiyom Yorumla Hmşrfırat55 1 yıl Bir gün mü kakacaksınız Yorumla Soran 1 yıl Bi gün sadece akşam 4 ten sabah 11 fila Yorumla
Kubilaygü76 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sevisceksiniz yani 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Ne mutlu sana Yorumla Soran 1 yıl Cokk Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Neden bukadarbekledjn Yorumla Soran 1 yıl Beklemedim Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Eee neden bukadar heycanlisin Yorumla Soran 1 yıl Heycandan degil Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Neyden Yorumla Soran 1 yıl Sevgiden Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Evlen ozzman Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Afferim Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 464 cevap paylaştı. Bedava 1500 1 25 Yorumla Soran 1 yıl Hadi be Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl 1500 para mi kizim dalga mi geçiyorsun sen Yorumla Soran 1 yıl Ya oda icin Yorumla Soran 1 yıl Tek bi günlük Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Hangi il Yorumla Soran 1 yıl Adana Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Aa pahalı adanaya göre Yorumla Soran 1 yıl Hi tamam o zaman bana resmi atmisti lüsk bir yerdi Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Aynen lüks Yorumla Soran 1 yıl Bi zahmet yani şirket sahibi olsun o kadafda Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Olsun sana harcamiyacak kime harcicak Yorumla Soran 1 yıl Cikari olmasa istanbuldan adayan gslirmi Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Kullan at yapmasin seniAmaç sadece çikarsa İstanbul'da da bulabilir kadin Yorumla Soran 1 yıl Ya hayir buluscaz ama sadece sevisiyoz ve uyuyoz o kadar Yorumla Soran 1 yıl Yani girmiyo Yorumla Soran 1 yıl Ama 18 im 29 kendisi Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl İstanbuldan adanaya çikari için geliyor demiştinBu mu çıkar sevişip uyumak Yorumla Soran 1 yıl Cikari olmasa gelmez diyorum sadece Yorumla Soran 1 yıl Valal girmiyo daha öncedende uyuduk bi kere Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Tamam canım girmiyo anladikO kadar yakinlasip nasil girmeden durabiliyorsunuz anlamış değilim Yorumla Soran 1 yıl Ya onun duzenli bi seks hayati varz aten Yorumla Soran 1 yıl Sadece dokunmayi seviyorum diyo Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Ruh hastasi misiniz sizDokununca canı sokmak istemicek mi bunun Yorumla Soran 1 yıl Ya bak isler cok karisik.. ben vermem diyorum oda zatene evlenmeden bozmam doyo hergunde ayri bi kadinla yatiyor Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Beni aşar bu konular bb Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı. İyi aga 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi bence
Ucuza verceksin desene
Yok bana ev ve araba aldi
He he
Valla
18 yasindayim o 29
kaldığınız yerde kamera vardır dikkat edin.
Suç değil mi otel buna nasil cesaret edebilir
Yok ya sanma
M
suçu kim dinler sizce
Görüntüleri kaydetmesi suç yayması suç tehdit şantaj suçu işlemesi suç hapse girer otel elden gider neden yapsın ki
@muhallebilikaymak yani yok yapamaz ya ne alaka kac tane insan kaliyor orada
peki siz bilirsiniz biz gördüğümüzü duyduğumuzu söyledik karar sizin
Ben bilirim değil nasıl cesaret ediyorlar anlamadım orada kalan insanın mahremine girmek etik değil
Senin tecrüben var sanirim
Giden arkadaşlarımız vs çok oldu sitede de bununla ilgili çok soru soruldu cevap yazıldı oradan biliyorum
Ya ama guzclu biri bu sanmam ama korktum dikkatli olcaz yinede
Güzel bir otel tutsın ya o ne öyle
Ev degilki suit oda
Gerek var mı sence güzel bir yer tutmak varken
Bilmiyom ya
Oleli ben istemiyom
Bir gün mü kakacaksınız
Bi gün sadece akşam 4 ten sabah 11 fila
Sevisceksiniz yani
Evet
Ne mutlu sana
Cokk
Neden bukadarbekledjn
Beklemedim
Eee neden bukadar heycanlisin
Heycandan degil
Neyden
Sevgiden
Evlen ozzman
Tamam
Afferim
Bedava 1500
Hadi be
1500 para mi kizim dalga mi geçiyorsun sen
Ya oda icin
Tek bi günlük
Hangi il
Adana
Aa pahalı adanaya göre
Hi tamam o zaman bana resmi atmisti lüsk bir yerdi
Aynen lüks
Bi zahmet yani şirket sahibi olsun o kadafda
Olsun sana harcamiyacak kime harcicak
Cikari olmasa istanbuldan adayan gslirmi
Kullan at yapmasin seni
Amaç sadece çikarsa İstanbul'da da bulabilir kadin
Ya hayir buluscaz ama sadece sevisiyoz ve uyuyoz o kadar
Yani girmiyo
Ama 18 im 29 kendisi
İstanbuldan adanaya çikari için geliyor demiştin
Bu mu çıkar sevişip uyumak
Cikari olmasa gelmez diyorum sadece
Valal girmiyo daha öncedende uyuduk bi kere
Tamam canım girmiyo anladik
O kadar yakinlasip nasil girmeden durabiliyorsunuz anlamış değilim
Ya onun duzenli bi seks hayati varz aten
Sadece dokunmayi seviyorum diyo
Ruh hastasi misiniz siz
Dokununca canı sokmak istemicek mi bunun
Ya bak isler cok karisik.. ben vermem diyorum oda zatene evlenmeden bozmam doyo hergunde ayri bi kadinla yatiyor
Beni aşar bu konular bb
İyi aga