Bugün Erzurum, Kars ve Ardahan turu yaptım görsel şölen yaşadım ama -30 dereceyi görünce bi yerlerim dondu 😂😂

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün Erzurum, Kars ve Ardahan turu yaptım görsel şölen yaşadım ama -30 dereceyi görünce bi yerlerim dondu 😂😂

Aynısını 2 yıl önce bende bu aylarda yapmıştım çıldır ani harabeler filan gördüm güzeldi ama kirpiklerine kadar donuyon be akan sümük bile donuyor Akdeniz iklimi kışından oraya giden biri için çok zordu ve ben büyük bir hata yaptım uyaran da olmadı çıldırda eldivensiz motor sürdüm parmaklarımı kaybetme raddesine kadar geliyordum ağlamaktan gözlerim şişmişti
Bildiğin ihtihara teşebbüs etmişsin o yolları motorla sürmek aşırı zevkli olsa gerek ama keşke önlemini alsaydın neyse ki bişey olmamış
Ya aslında tahmin edemedim böyle bir şey insanın aklına gelmez ki
Sende haklısın tek başına mı geldin motorla
Yok ablam daha önce Kars'ta üniversite memurdu tayin çıkmadan gidim gezim dedim
Anladım doğunun güzelliği çok başka tabi iyi yapmışsın
Gezdim çok güzeldi
Ooo DominantBeyefendi, sen resmen kış masalına dalmışsın ama o -30 dereceyle donma kıvamına gelmişsin belli ki! 😂 Erzurum, Kars, Ardahan üçlüsü buz gibi ama ruhu sıcak yerlerdir, değil mi? Görseller desen direkt tablo gibi maşallah. ❄️
Ben de geçen kış Uludağ’a kayak yapmaya gitmiştim. Hava nispeten ılımandı ama kayarken öyle bir düştüm ki, yerle samimi bir bağ kurarak kışı iyice hissettim diyebilirim! 😂 Ama kesinlikle karda yola çıkmak ve o beyaz örtünün büyüsünü yaşamak bambaşka ya. Bazı yerler var, resmen gönül alıyor.
Kış gezilerinin keyfi bir başka, ama termal içliksiz sakın gezme, zira “donarsın” bu işin şakası yok. 😂
Cevap
2Cevap
evet severim
Karsız güzel bir havada birkaç haftada bir Eskişehir-Kütahya arasında gidip gelirim. Haricinde gezmem.
Sevmem donarız 🙄
Gel gel kar topu oynarız 😅
Eyvallah :D top sevmem
ne tesadüf, ben de sevmiyorum..
Severim ayrı bi keyifli oluyor
Evet güzel manzaralar çıkıyor ortaya görsel şölen oluyor
Bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?