Arkadaşlar 5 yıldır bursada yaşıyorum istanbuldan bursaya taşındım ama bursayı beğenmedim bursa küçük sizde katılıyor musunuz?

Arkadaşlar istanbuldan bursaya taşındım 5 yıldır bursada yaşıyorum ama bursadan çok sıkıldım bursa çok küçük metrosu var ama mesafesi kısa istanbulun daha çok mesafesi vardı metronun ya da metrobüsün bursadan çok sıkıldım doğru düzgün avm si yok restoranları yok kumpircisi yok hastanesi yeterli değil böyle rezillik bir şehir görmedim ben restoranlarıda güzel değil 2 tane büyük avmsi var yetersiz mudanyanın sahili var ama sahili güzel değil bide bursanın çoğu yeri düzensiz sıkışık nilüfer güzel ama küçük ama istanbuldaki sahiller daha güzel ama İstanbul'da her şey var sizce bana katılıyor musunuz istanbulla geri dönmek istiyorum İstanbul daha büyük güzel sizce bana katılıyor musunuz?
Arkadaşlar 5 yıldır bursada yaşıyorum istanbuldan bursaya taşındım ama bursayı beğenmedim bursa küçük sizde katılıyor musunuz?
Evet haklısın katılıyorum.
Hayır katılmıyorum haklı değilsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen uzun yazımı okuyun alttakini
Güncellemeler
1 yıl
Orası dimi?