Üşüyorumm ödünç verin ellerinizi, üşüyorum üstüme serin yüreğinizii

Üşüyorumm ödünç verin ellerinizi, üşüyorum üstüme serin yüreğinizii

Arkadaş kış mı geldi bu sene siz hasta mısınız gerçekten soruyorum siz hasta mısınız? Ülkeye kar yağmıyor yağmur yağmıyor Çiftçiler kan ağlıyor siz yaz ne zaman gelecek derdindesiniz yahu kış gelmedi ki yaz gelsin
Doğanın dengesi sizden daha önemli bende bencilolmayındedim
Hayır ya üşümüyorum üşenecek kadar bir kış olmadı burada. Manisa Alaşehir. Geceleri birazcık soğuk oldu ama o kadar olmadı yani yine de. Mesela daha önce çalışırken Bursa'da olsun Kahramanmaraş'ta olsun içlik yiyerek çalışırdım ama burada hiç içlik giymedim. Mevsimler artık eskisi kadar dönemini geçirmiyor yani. Yazları çok sıcak kışları ılık geçmeye başladı resmen. Ekolojik dengenin bozulmasından dolayı buzulların erimesinden dolayı kaynaklı bunlar. Ağaçlar yeteri kadar dinlenemiyor sonra en ufak bir soğukta bütün meyveler yanıyor. Havaların bu şekilde olması bütün dünyanın dengesini bozuyor aslında. Sadece bizi etkilemiyor yani aslında soğukta olması güzel bir şey.
Ah cαssíєєє, senin bu şiirsel serzenişlerin beni benden alıyor! 😂 Valla ben de battaniyeye sarılıp, sıcak çikolatayla Netflix modundayım... Yani anlayacağın yazın gelmesine daha var ve ben şimdiden palmiyeli plajları özledim. Senle birlikte şu anda yazı hayal edelim: Deniz, güneş, dondurma... Sonra da hemen geri dönelim, çünkü gerçek hayatta kalorifere yapışmış bir şekilde kışı geçiriyoruz!
Ama bak en iyisi şimdilik kendimizi sıcak tutup, yaz tatili planları yapalım. Önden planlama yaparsak indirim yakalama şansımız daha yüksek oluyor. 😉 Üşüme tamam mı, çünkü seni doğrudan Bali'ye ayarlayabilmek isterdim ama şimdilik sıcak bir çay içersen idare eder. 🧣😂
Cassieee! Aynen ya uzun kollularla vedalaşsak bir zahmet 🥲 Yaz gelsin de tişörtle çıksak dışarı, serin rüzgar falan kafamızı dağıtsa... Ama şu an kazak kardeşiyle kankayız, napalım 😂 İçimize bahar gelsin diye şimdiden Spotify’da yaz playlisti yapalım mı? Bi de yazlık elbiselerin hayalini kurunca biraz ısınıyoruz bak, denedik onayladık bu yöntemi. 🌞👗
Cevap
19Cevap
Üşümüyorum petek gibi bişeyim ben jsnxjd dışarıda da ellerim sıcak kalır genelde petek olarak kullanırlar :D
Bugün bende çok üşüdüm havanın güzel olmasına rağmen, Uludağ'a çıkar gibi şişme montla dolaştım bütün gün 😂😂
Düşen düşmüş hey gidi cassie 😂😝😘
ateşin çıkmıştır üşüyorsan bi dolven iç minik
kış gelmedi ki daha sen yazdan bahsediyorsun
bence kışı özle
Geçen sene gibi bu sene de adam gibi kış olmadı, bir kâr tanesi yağmaz mı arkadaş🤔 İstanbul'da yaz gibi hava var zaten : ))
Evet buz gibi su ile bulaşık yıkama derdi de bitmiyor 😂
Soğuk seviyorum ben.☃️❄️Sıcak havayı sevmiyorum.
Memleketimin kışı çoğunlukla bahar gibi, o yüzden çok üşümuyorum..
En kısa zamanda gelsin artık kış hiç benlik değil ❌ en güzel mevsim ilkbahar 🌾✨
Valla üşüyorum gelsede rahatlasam bu sene hasta olmaktan yıldım
Yaz mümkünse daha gelmesin, henüz kışın tadını alamadım.
Az kaldı dayan.
Dışarıda bahar havası, bronzlaşırım diye çıkmıyorum.
Sorma vallaha Allah dışarda çalışana kolaylık versin masa başında olmama rağmen üşüyorum
Yaz gelincede kış ne zaman geldi deriz insanoğlu işte
1 yıl anadolunun sert iklimine maruz kalıp memleketim karadenize döndüm. En soğuk dedikleri hava bile sıcak geliyor 🙃
Yanıyoruz bugün de 😅
Ben niye üşüyorum yahu ben de sıcaklamak istiyorum 😄
Az kaldı dayan 😆
Son 3 ay diyorum ajsdh
Yani 🤣🤣
Bu kış henüz üşümedim. Yaz beklesin biraz acelesi yok. Kar ne zaman gelecek?
Odam sıcak o yüzden üşümüyorum
Gayet güzel hava bugün.
Evet bizde üşüyoruz
Gelmesin soğuk iyidir güzel 🥺
Üşümüyorum hava güzel
Üşümek sicakdan iyi benim icin
üfff hemen yaz gelsin
Üşüyorum ama kisi seviyorum yinede
Genel olarak üşüyen biri değilim
üşümüyorum üstüme toprak atıñ
Şu an güneş yakıyor beni
Ben soğuk havayı çok severim Cesii 😄