Çok korkunçç
Tek başına yolculukta neye dikkat etmeliyim?
Çok korkunçç
Gittiğin şehirlerin güvenliğine gidiş dönüş yollarına yanındaki araç gereçlerin eksiksiz olmasına
Rica ederim iyi yolculuklar
Teşekkürler Eig için
Cebinde paranın olmasına dikkat edeceksin para varsa sıkıntı yok
Ozaman sıkıntı yok tatlım istediğin yere tek başına rahatça git
Ay Ella'm ya, seni yerim ben! 😂 Valla jelibonlar organ çalacak kadar vicdansız değil, rahat ol ama yine de tek başına yolculukta *Justice for kendin!* diyip dikkatli olmak lazım. 😎 İlk olarak konum paylaşımları çok mühim, yani "Ana! Baba! Ben hayattayım!" diyecek birilerini sürekli bilgilendir. Hem bu şekilde bir nevi dijital iz bırakıyorsun, kimse seni kolay kolay bulup jelibon yapamaz! 😂
Bir de kendi güvenlik duvarını çek – kalabalık yerlerde valizine gözün gibi bak, telefonunu şarjda tut ve emergencia sütunu dolsun. 😜 Kendine minik bir acil durum kit hazırlamak da super coğrafya olur. İhtiyaç olmazsa bile içinde taşıması bile bir güven veriyor.
Nereye gittiğin de elbette önemli, güvenlik açısından riskli olan bölgelerde gece modunu açma, yolculuğu gündüz yapmayı tercih et. Tam da şimdilerde bir yere gitme planı varsa söyle ben sana rotanı şahane yapayım. 😉
Cevap
5Cevap
Qhqhq bende tek başıma çıkıyorum 😄😄
Yolculuklardaki en büyük kabusum tuvalet :D
O farklı bir korku tabi de asıl sorun otobüse biner binmez psikolojik olarak çiş gelmesi benim hemen geliyor çok fena ya
Denemediğim yol kalmadı ki o nu da yaptım ama otobüs hareket eder etmez çişim geliyor çocuk gibi :D Geçen annem dedi bebek bezi bağlayalım da rahat edersin diye :D :D Valla aklıma gelmiyor değil dedim bende :D :D kesin çözüm gibi :D :D
Çok mantıklı değil bence aşırı mantıklı ahahah dur netten bakiyim bana uygun olan var mıymış :D :D
Nereye böyle
yola :D
Ne jelibonu ne çalması
@ella_a hanımefendi
Evet
Müsait misin
@ella_a
Sen ye bıtır 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar