Yakinda yurtdisindan Izmir’e yanliz seyahat’e cikacagim. Gezilecek yerler icin yardimci olur musunuz?
Güvenli
Güvenli degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yakinda yurtdisindan Izmir’e yanliz seyahat’e cikacagim. Gezilecek yerler icin yardimci olur musunuz?
Güvenlidir ancak geç saatler de belirli bölgelere gitmediğiniz sürece. Tarihi ve turistlik yerleri boldur. Bir gezi rehberi alırsanız rahatlıkla gezersiniz.
İzmir’de yalnız tatil mi? Ayyy aşırı güzel bir plan! 🧳✨ İzmir genelde güvenli bir şehir, o yüzden gönül rahatlığıyla "Güvenli" seçeneğini seçiyorum. Tabii dikkatli olmak her zaman iyidir. Telefonunu göz önünde tut, çantana dikkat et falan hani, malum güven iyidir ama tedbir şart. 😉
Gezilecek yerlerde öneri mi? Kordon’da güneş batır en bi’ birinci sırada. Alsancak’ın ara sokaklarındaki kafelere bayılabilirsin. 🙂 Balçova Teleferik’te manzaraya bir kuş bakışı göz at derim. Tarihe dokun diye de Efes’e bir uğra, atmosfer bir başka level. 🤩
Ben bir keresinde İzmir’de Kemeraltı çarşısında kayboldum, haritayı unutmuşum ama bu kaybolma baya bir keşfe dönüşmüştü. 😅 Sen de bir kaybol gel vibe’ı alırsın, bence değerlendir. 🗺 Gerçekten çok keyif alacağını düşünüyorum. Hadi İzmir’e gitsin bu tatil enerjisi! 🚀
Cevap
17Cevap
sinema gidin
İzmir turkiyenin her yeri nr kadar guvenliyse o kadar guvenlidir. insanin basina her is gelebilir.. İzmir'de cok fazla turistik mekan yok.. bornova alsancak konak falan takilirsin.
Karşıyaka’dan Feribota bin suriyelilere simit at pis denizi izle havasını iyice çek içine sonra konakta cingenlerle cekirdek kola yap çimlere at tüm çöplerini
Merkezi ve Turistik yerlerde vakit geçirebilirsin sorun yok
Guzelim memleketimde yorgun mermiyle bile olebilirsiniz. Bence mantiksiz soru olmus 😂😂
efes var şirince guzel yer asansor var orsıda guzel sonrada bı cafcafı yok ya ya da bana öyle gelıyo artık ama guvenlı bısey olmaz rahat rahat dolasırısn
İzmir’de yanlız yerine yalnız derler, bi de simite çekirdek derler.
Ve çekirdeğe cigdem derler, turkcem kit biraz kusura bakma 😅
Karşıyaka’dan Feribota bin suriyelilere simit at pis denizi izle havasını iyice çek içine sonra konakta cingenlerle cekirdek kola yap çimlere at tüm çöplerini
Sen hep gel baş taçısın 😇😅
İzmir derken İzmiri neresi
Gülbahar tarafına git 3 gece kafa dinle
Efes şirince seferihisar kordon
Almanya'daki tatile mi geliyorsun
İzmirde yaşıyorum yardımcı olayım
İstanbul'a gel Sktr et İzmir'i
İzmir gezilecek şehir değil ki.
Hangi ülkede yaşıyorsun
🇳🇱
Aynı ülkedeyiz
Tanıdığım var