Güncellemeler
1 yıl
Bu arada iç anadolu da yasiyorum. doğma buyume. O yuzden biraz daha sıcak, daha aydinlik yerler istedigim icin ege, akdeniz civarlarina bakiyorum daha cok.
Okumak icin gidecegim. Eger kalma firsatim olursa kalmayi da düşünüyorum okul bittikten sonra. Yani hem okunacak hemde yasanacak yer gibi dusunebilirsiniz. Arastira arastira en son bu üçü var kafamda Şu an. Ama degisedebilir tercih zamani vs.
Buralar arastirdigim kadariyla daha ucuz ogrenci icinde, yaşamak icinde. Hani gönlüm mugla, antalya gibi yerlere de gidiyor ama pahalı. Dedim bari buralara yakın olsun, imkan olursa giderim belki antalya, muglaya falan.
Aydın belki bir tik pahali kiralara baktigimda denizli ispartaya gore ama icinde deniz olupta uyguna ev kiralarinin oldugu bir yer gibi duruyor.
Ekonomik, icindeki etkinlikler, saglik imkani, genc olarak verimli ve eglenceli gecirebilecegim, asiri olmasa da biraz sosyal hayati da olan, gezilecek yerleri guzel ve cok olan, hem ogrenciye hemde yetiskinlere, mezunlara da hitap eden, gunluk yasam olarak memnun birakacak neresi olabilir sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burası Ispartaaaaa!!!
300 Ispartalının tarih yazdığı yer...
Ispartalılar mesleğiniz nedir?
HIO-HOA-HOA-HUA (savaşmak)
Bu gecee cehennemde yemek yiyeceğiz kardeşlerim diyen Leventidas komutan, onlara hiçbir şey vermeyeceğiz ve onlardan her şeyi alacağız diyen yürekli bir komutandı. Bağımsızlık için 300 Ispartalının yaptıklarını herkes bilmeli. İşte öyle bir yer Isparta
Denizli tabiki Isparta’da dağa yapmışlar üniyi
Ya öyle mi bilmiyordum. Ispartayi da sehir ve ucuzluk olarak begenmisler o yuzden eklemistim. Bir de denizli buyuk sehir olmasina ragmen sehir hastanesi yok. İsparta da var diye kafamdaydi.
Napcan şehir hastanesini, denizli daha güzel iyice araştır ben orada askerlik yaptım harika bir şehir
Denizli hareketli, canli bir şehir mi? Sehir hastanesi de su yuzden kronik bir rahatsizlihim var. Hani sehir hastanesi olunca doktor bulma orani artıyor, docent uzman drlar daha fazla oluyor o yüzden onem veriyorum biraz. Gerci yasadigim yerde de sehir hastanesi yok ama eksikligini hissediyorum. Ama denizli de birden fazla devlet hastanesi, ozel hastaneler gibi imkanlar varsa yine idare edilir. Benim burada sehir hastanesi yok, bir tane devlet, bir tande ozel hastane var. O yuzden saglik isleri sıkıntılı olabiliyor bazen. O yuzden saglik donanimi acisindan da önemsiyorum ama dedigim gibi denizli buyuksehir. Vardir galiba birden fazla devlet ve ozel hastane
Üçününde suç oranı suriye gibi
Gerçi suriyenin suç oranı bu şehirlerden düşük
Aydın