Aydın, Denizli, Isparta hangisi sizce?

Okumak icin gidecegim. Eger kalma firsatim olursa kalmayi da düşünüyorum okul bittikten sonra. Yani hem okunacak hemde yasanacak yer gibi dusunebilirsiniz. Arastira arastira en son bu üçü var kafamda Şu an. Ama degisedebilir tercih zamani vs.

Buralar arastirdigim kadariyla daha ucuz ogrenci icinde, yaşamak icinde. Hani gönlüm mugla, antalya gibi yerlere de gidiyor ama pahalı. Dedim bari buralara yakın olsun, imkan olursa giderim belki antalya, muglaya falan.

Aydın belki bir tik pahali kiralara baktigimda denizli ispartaya gore ama icinde deniz olupta uyguna ev kiralarinin oldugu bir yer gibi duruyor.

Ekonomik, icindeki etkinlikler, saglik imkani, genc olarak verimli ve eglenceli gecirebilecegim, asiri olmasa da biraz sosyal hayati da olan, gezilecek yerleri guzel ve cok olan, hem ogrenciye hemde yetiskinlere, mezunlara da hitap eden, gunluk yasam olarak memnun birakacak neresi olabilir sizce?

Aydın
Denizli
Isparta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada iç anadolu da yasiyorum. doğma buyume. O yuzden biraz daha sıcak, daha aydinlik yerler istedigim icin ege, akdeniz civarlarina bakiyorum daha cok.
Aydın, Denizli, Isparta hangisi sizce?