Antalya'da bir süredir iş için bir pansiyonda konaklıyorum 2 taraftadada çok yakın odalar var, başlarda iyiydi ama sonradan berbat insanlar gelip gitti feci gürültüler ve dün gece yeni gelen insanlar 3e kadar bagıra bağıra cinsel ilişkiye girdiler, 4 aylık daha sözleşmem var ama gürültüleri bile kaydettim çıkmak istiyorum öyle bir hakkım var mı?
Evet, belirttiğin gibi böyle bir ortamda kalmak gerçekten zor olmalı. Eğer pansiyondaki durum sözleşmeye aykırıysa, yani gürültü gibi sebeplerle rahatsızlık yaratıyorsa, çıkma hakkın olabilir. Sözleşmeni dikkatlice oku, gerekirse yasal bir destek alıp durumu anlatabilirsin. Kaydettiklerin de seni savunabilir, bu konuda haklarını aramakta bir sakınca yok 🙏.
Antalya şehir içi pansiyonların neredeyse tamamı seks için kiralanır. Önerim, Konyaaltı tarafında bir pansiyon, motele bakman. Binalar en azından yeni ve ses yalıtımı var.
İşin kötüsü uzun süredir buradayım gelen gidenin haddi hesabı yok sürekli milletin sesini dinliyorum ama dün gece şaka yapmıyorum öyle feci bir şekilde cinselliklerinin sesini duydum ki buradan nefret ettim
Vallahi kusura bakma feci yorgunsun gece uykuya dalmışsın gecenin bir yarısı 2 tane ayı uykunun içine sıçıyor insanın canı istemiyor sadece sinirleri bitiyor
Su da olabilir. Patrona ayrilicani beyan et. Eger ayrilamazsin derse, elimde kanitlar var.. burada fuhsa aracilik ediliyor diye sikayetci olacagini soyle.