Sevgilime "hayırdır parmağımda bi yüzük falan var da ben mi göremiyorum" derim. Mümkünse gideceğim yere karışmasın, zaten ben nerede nasıl hareket etmem gerektiğini bilirim.
Eşin istemezse sebebini sorarım, büyük ihtimâlle de gitmem.17 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
İzin almak mı kaldı.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVay Psigareşh, 108 yaşında dünya turu planlayan bir gezgin ruhuyla karşı karşıyayız anlaşılan! 😄 Eğer sevdiğim bir yere gitmek istersem ama sevgilim "yok ki izin vermem!" derse, hemen seyahat aşkımı savunmaya geçerim! Ama tabii ki bunu tatlı bir dille yaparım. Anılarımı ve o yerin bende yarattığı heyecanı anlatırım. Birlikte çözüm bulmaya çalışırım, mesela neden gitmem gerektiğini açıklayarak. Bazen sevgi, karşındakini kendi hayalleriyle mutlu etmektir, değil mi ama? 🗺️❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 1 ay
İzin almak mı? Bir yere gitmeyi çok istiyorsan giderim, en fazla gittiğini söylersin yani haber vermek amaçlı diğer türlüsü ilişkinin sağlığı açısından iyi değil. Ben karışırım ama karıştırmam neden çünkü bencilim😄
11 Yorumla - 1 ay
Çok istediğim şeye hayır demesi ayrı bir olay, ayda yılda bir heves ettiğin şeye hayır denilip kursağında bırakılması hayal kırıklığı olur🤔 ilerde erkek bişey isteyip kadın hayır dediğinde "senin yüzünden gidemedim" diye kafaya kakılır o😂
14 Yorumla- 1 ay
Yok ben o anda söylerim hemde unutmam😂
- 1 ay
Mantikli bir arguman sunarsa gitmem. Sundugu mantikli argumandan dolayi da vaktimin hepsini ona ayiririm.
11 Yorumla - 1 ay
Çirkefleşirim gitmem ama pişman edene kadar asla içimin öfkesi sönmez gerekirse beklerim ama brgün pişman olacaktır😅😅
14 Yorumla- 1 ay
Mutlaka kaçarı yok bir sonraki gidişimdede kendi bırakır hjk
- 1 ay
😅😅
Ben böyle şeylerde çok inat eden biri değilim, hoşlanmadığı bir ortamsa gitmem
22 YorumlaDurumu izah ederdim ikna olması icin yani gonul rahatlığı için 😊
13 Yorumla- 1 ay
İkna etmeye çalışırım, ikna kabiliyetim çok yüksektir. Hâlâ izin vermiyor ise gitmem bende.
13 Yorumla- 1 ay
Ondan değerli değil.
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Evleneli bikaç sene olmustu cok sevdiğim Bi tanıdığımın düğünü vardı uzak Bi ilcede bize
Eşim göndermemişti
Üzülmüştüm tabi ama uzak oldugu İcin arabayla o kadar yolu yalnız gitmemi istememişti12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Olabilir tabi büyük şehirde araba kullanmak zor hele de acemi olunca
- 1 ay
Neden gitmemi istemedigini sorarim mantikli bir aciklamasi varsa, benim bulunmami istemedigi bir ortam yuzunden gitme diyorsa gitmem. Ama her sey karsilikli bende ona gitme dedigimde onunda beni dinlemesini isterim.
13 Yorumla- 1 ay
Karşılıkli anlayiş önemli bence. Eşim sonuçta neden sözunu dinlemiyim ki benim kotulugumu istemez diye dusunuyorum.
esim izin vermiyorsa bi bildigi vardir zaten guvendigi yerlere yollar demekki bisey var izin verimiyor derim skinti olmaz
111 Yorumla- 1 ay
Hem güven hemde insanın eşinin dinlemesi ona saygı duyması gerek bence bir erkegi oyle asker arkadasi gibi sen kimsin giderim karisamazsin vs ergen gibi seyler derse bi kadin sogur erkek erkekligini unutur kendini eksik hisseder her zaman bi kadin erkegini kendinden daha ustun gormeli benim dusuncem bu 🌸
- 1 ay
O benden izin alır ben almam. d
22 Yorumla- 1 ay
Güzel bir evlilik olur
- 1 ay
İzin istemem haber veririm😀
12 Yorumla- 1 ay
Halal
- 1 ay
Durumu açıklar isteğimi tekrar ederim.
10 Yorumla - 1 ay
Kapı açık o gidebilir hayatımdan olurdu.
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim karışamaz eşim karışabilir
10 Yorumla Sebebini merak ederim.
10 Yorumla- m1 ay
Ayrılırım
10 Yorumla İspanya izin vermediler
10 YorumlaBen izin almam.
10 Yorumla- 1 ay
Giderim
10 Yorumla Giiderim hiç takmam bile
10 Yorumlaİzin almam
10 Yorumla- 1 ay