Bir yere gitmek istiyorsunuz ama sevgiliniz izin vermiyor onu dinlemeyip gider misiniz?

zaten gidip gitmeyeceğim yeri kendi kendime sorgularım, eğer ki o bana gitme aşkım derse bir defa daha düşünürüm sevgilimi de hesaba katarak
karşılıklı ilişkide bulunan bireylerin kendilerini sınırlamasına gerek yok bence, zaten anne babalar bunları yeterince yapıyorlar
not:yorumum gidilmek istenilen yer aşırı olmadığı sürece geçerlidir.
sevgilim bana izin verip vermemesi muhim degil sevgilime hoşuma gitmiyor derim gidecekse gider yani..
ama hoşumada gitmez işte
Saçma sapan bir nedenden dolayi gitmemi istemiyorsa dinlemem onu. Ama mantıklı bir nedeni varsa gitmem. Bazen huyuna gitmek gerek 😄
Çoğu herkes özgürüm ben yeeaaa nasil izin vermez giderim der ama sadece lafta. Gerçekten severse onu uzmemek adına gitmez. Gitmem :)
Cevap
32Cevap
Sevgilim karismaz gitmemem gereken bir yerse kizar ama ona da gerek kalmaz çünkü nereye gidip gitmeyecegime mantik cercevesinde karar verebiliyorum izin almam gereken biri varsa o da annem ve babam
Giderim bana karışamaz ben nereye gidip nereye gitmiyceğimi bilirim mantıklısı bir sebebi varsa o ayrı
Sevgilim olan insan, bana güvenen kişidir. buna rağmen gitme diyorsa vardır bir bildiği derim gitmem.
sevgilim yok ama kötü bir yer ise sözünü dinlerdim ... değilse nedenini soyle derdim mantıklı bir cevap verirse tamam derdim manmtıksız cevap verseydi yine kırmamak için gitmezdim ama nedeni önemli
ben yapı olarak karşımdakine saygı duyarım içinini rahatsız olacağı bir yere zaten gitmem. Ama hala üstüme geliyorsa o da şımarıklıktır.
Sen harbiden telefonunu kapattın mı onu söyle 😂
Ben giderim o karışamaz bana
Kapattım assfs
Giderim.
Olmadı beraber gideriz.
Ama kimsenin özgürlüğüme karışmasına izin vermem.
sevgilimi alır birlite giderim akli da kalmamış olur 😁
O kim kopekmis karışıyor:D tabi bunlar lafta shsjzjsk
Evet ama mantikli ve yerli bir aciklama isterim. Kanaat getirirsem gitmem getirmessem giderim kusura bakmasin
İzin istemem. Ve benim bir yere gitmemi istemiyorsa gitmemem için kendi elleriyle boşalttığı süreyi bir şekilde dolduracak. Yani diyelim gece arkadaşlarla çıkmamamı sağladı, o gece benle o takılacak.
Saçma sapan iş. Öyle sevgili mi olur? Ona ne nereye gidiyorsam?
Giderim özgürlüğümü kisitlayamaz kimse hatta gitmek istemesem bile sırf o istemediği için giderim.
gitmeme izin vermeme nedeni beni ikna etmişse Gitmem
gidegim yere baglı önemliyse giderim gereksizse sıkıntı yok
kendısıde dikkat edıyorsa benım isteklerıme evet dınlerım. mantıklı olduğu sürece tabi. kendı ıstedığını yapıp benı kısıtlıyorsa inadına giderım.
Gitmem gerekiyorsa giderim ama onun fikrinide alırım
Benim gitmesini istemeyeceğim yerleri bilir gevşek biriyle olmam o yüzden sıkıntı yok
Onu ne kadar sevdiğime ve neden gitmeme izin vermediğine bağlı
Kimseyi kısıtlamam, zaten gitmesinden hoşnut olmayacağım bir yerse kendisinin gitmemesi lazım.
Eğer oda benim gitme dediğim yerlere gitmiyorsa dinlerim.
Arkadaşlarımla buluşcaksam söylerim boş boş konuşursa derim senlemi ugrascam giderim
İzin almam ama gitme diyorsa vardır bir bildiği ondan dolayı gitmem
sevgilim yok. Ona rağmen düşününce izin vermeyeceği şeyleri yapan biri değilim
Seviyorsam dinlerim aşkitomu ♡
senin aşkitonu yerler helal
Neresi olduğuna bağlı.
-Gecen bol olsun.-
Gitmem gereken önemli bir yerse giderim.
Merhaba
Seviyoruz da kölesi değiliz
Giderim. Yapmasam içimde kalır 😛
istiyorsa kendide gelsin gitmek istiyorsam giderim
Vardır bir bildiği derim, arada giderim galiba.
Gitmem.
Gitmemi istemiyorsa vardır bir hikmeti.
biyere gitmem gerekiyosa oraya gidilir
Haklılık payı varsa gitmem
Sevgilime verdigim degere baglı
Sevgilimide götururum :)
İzin isteyeceğimi kim söyledi. Giderim tabi ki
mantıklı bir açıklaması varsa dinlerim..
Gitmek istiyorsam giderim..
giderim o da gideceği yer uygunsa ızın verırım
Hayir
Gitmek zorunda değilsem gitmem
Izin vermedigi bir yer olmaz heryere verir
Gitmem ama gideceğim yere de bağlı tabii.
İizin alacak degiliz haber verilir cikilir.
O kim bana izin vermiyor.😏
Sebebini aciklayip beni ikna etmesi gerekiyor
Ayagi guzelse onu dinlerim sozunden cikmam
Kimsenin bana karışmasını istemem
Giderim
Gitmem
Hayır gitmemmm
Gitme nedenime baglı
Gitmem.
Gitmem
Giderim😂😂😂
Gitmem