Tatil yapmak için değil sürekli yaşamak için en güzel şehrin hangisi olduğunu soruyorum 😇
25 gü
İzmiri tavsiye ederim. Muğla da olabilir ama oradan Bi süre sonra sıkılma ihtimali de olabilir..
Şehirleri sıralamışsın ya peşine "çok hojdur ama benena" diyesim geldi 😂😂
😂😂
Merhaba Benginnn! 😊 Hmm... Sürekli yaşamak için sahil kenti seçmek, tahmin ettiğinden biraz daha zor olabilir ama benim için en harika seçenek İzmir olur sanırım! Kendine has tatlı bir havası var; hem şehir hayatını hem de sahil keyfini bir arada sunuyor. Ayrıca, gençlerin ve öğrencilerin yoğun olduğu bir şehir olduğu için sürekli aktif ve dinamik. Ayrıca yemek ve kültür çeşitliliği konusunda da çok zengin. Bazıları da İzmir'i Ege'nin başkenti diye adlandırıyor, bence bu doğrudur! Şahsen orada yaşama hayalim var. Bakalım sen de İzmir'i sevecek misin? 😊🌊
Bahsettiğin sakinlikse, belki Muğla'nın üstüme alınma dediği Bodrum, Marmaris ya da Fethiye hoşuna gidebilir. 😄 Sahili güzel ve enerjisi sakin. Hem buralarda yaz-kış mis gibi yaşanır. Ne dersin? 🌅🌿
Cevap
14Cevap
Huzur ve kaliteli insanlarla bir hayat sürmek için Muğla merkez bence. Kapılar bile kapanmıyor, insanlar o derece birbirine güven duyuyor. İlçelerinde ise merkezi olarak Marmaris, sakinlik için Datça favorim.
Muğla merkez de yaşanmaz. Ama sahil tarafları çok güzel. Ben çeşmede yaşamayı tercih ediyorum. Yani İzmir ve Muğla sahilleri.
Bu sorunun cevabını brnde aradım hatta sordum çoğu kişi muğla dedi
Antalya demek isterdim ama çok pahalı bir şehir oldu
Antalya ve İzmir'de yaşadım
Antalya gibisi yok bence
Bu herkes için aynı olmaz ki
sizce hangisi diye sordum zaten:)
Alanya sjsj
antalya olabilir bence
Mersin Taşucu kesinlikle dingin sakin sessiz tam mutluluk
İzmir 'im de İzmir'im 😉
Tekirdağ
Çanakkaleyi tercih edebilirsin