Sizce Türkiye'deki bu müzik gruplarından en kaliteli ve en güzel müzik yapanı hangisi? :)
Manga
Mor ve Ötesi
Yüksek Sadakat
Gripin
MFÖ
Seksendört
Direc-t
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnanıyorum bir gün Ozan kotra ile resim çekileceğim :) çocukluk hayalim. Bu grubun tüm şarkıları hafızamda hayatımı ben bebekkenden itibaren yaşayıp şarkılara aktarmışlar <3
https://www.youtube.com/embed/4Mcw1cgHOioİkincisi ise yüksek sadakat :) sürekli solistleri değişse de duruşlarını hiç bozmadılar
https://www.youtube.com/embed/5VtFRkSAcCoDÜNYA DÖNER BİR GÜN DAHA YERYÜZÜNDE AŞK DURDUKÇA :)
İlk dediğin grubu bilmiyordum yeni duydum :)
Ooo birde dinlememi zorunlu tutuyorsun :D
bu seçeneklerdeki grupların hepsinin top dönemlerinde çok saygıdeğer müzikler var fakat bir çoğu şu an faaliyet bile gösteremiyor artık eski şarkıları gibi şarkılar çıkaramıyor :( bence yeni gruplar çıkarmalıyız. ama bu seçenekler arasında en güzel grup mor ve ötesi dir.
Aynen. 2005-2015 yılları arasında bu gruplar çok güzel müzikler çıkardılar. Sence neden artık kaliteli pop ve rock müzikleri son 1-2 yıldır pek çıkmıyor?
Cevap
2Cevap
Bunların çoğu eskisi kadar faaliyette değil bu konu baya tartışılır. Bunların arasında değil benim seçeneğim ama benim için en iyisi "Bulutsuzluk Özlemi"dir.
Sence neden bu grupların faaliyeti azaldı?
MODEL di işte ama ayrıldılar... ayrılmasalardı şu an en çok dinlenen ve en çok kazanan grup olacaklardı çok yükselmişlerdi
Aynen onunda şarkıları güzeldi. Neden dağıldıki onlar?
O fatmayı kim çekerki :D klip izlerken bile gıcık oluyordum.
Bilmediğiniz şeyler var ama Fatma’ya büyük haksızlık edildi sonuç olarak erkek üyeler parasız kaldı Fatma tek başına yükseldi :)
Demekki benim enerjim fatma ile uyuşmamış tek beğendiğim sey yüzündeki beni :)
@ÖndeZeytinAğaçları Belki birgün Fatmadan imza alırsın :)
Sanmıyorum ama fatma istiyorsa bende imza alabilir :D
Sondakini bilmiyorum ama hemen hemen hepsi çok iyi.
Evet bu grupların çok sayıda güzel müziği var.
Manga dinlerdim eskiden
Benimde lise hayatım bu grupların müziklerini dinlemekle geçti
Bu yazdıklarına göre önümüzdeki sene hayatın kızların kendisiyle geçecek :)
Manga
Mangaaa💙💙💙
Güzel müzikleri olan bir grup :)
Evet mor ve ötesini de çok severim ilkokuldan beri dinliyorum ikisini
23 yaşındayım üni bitirdim hala aynı hislerle dinliyorum
Ben lisedeyken bu müzikleri yoğun hislerle dinlerdim :) Son 3-4 senedir sürekli dinlediğim için bu müziklere karşı hislerim zayıfladı fakat yinede güzel müzikleri var :)
Şimdiki şarkıların dinleme hevesi bir iki ay iken onların şarkıları başkaydı hala güzel geliyor
Lalalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?