@Ezgi Geziyor hemen bir yorum bekliyorum :D
#Yeterhayeterhayat
1 ay
@Ezgi Geziyor hemen bir yorum bekliyorum :D
#Yeterhayeterhayat
Valla sümela manastırına giremezsen çok şey kaybedersin :D en son 2019 da gitmiştim ve hala resterasyon çalışmaları vardı. Aynı sene 7 ay sonra uğradığımda çalışmalar bitmişti ama içeri almadılar. Bir gün gidecem mutlaka :D
Ayarla kendini gel sende asşldka
15 dakika kaybolunca ben patronların eli ayaşı titriyor anasını satiyim. Sene sonu tatilim var yurt içi mi yurt dışı mı yapayım hala karar veremedim :D Ne zaman gidiyorsun?
ayın 8 inde ordayım gibi hafta sonu için zaten sadece. yoksa tatil yapmak ne haddimize haha
Modern köle olarak iş seyehati yapmıyorum :D Sana kolay gelsin hayırlı işler kank...
Hayatımda ilk defa bir yere gidecem sakın tek kelime daha etme çünkü inanırım :D
Ouahahahah tamam tamam :D
Bir ucundan gir bir ucundan çık işte.. 😅😅 Trabzon'un her yeri ayrı bir güzeldir.. 😅😅
Gidelim görelim :D
Aynen git de geri gelme olur mu.. 😅 Sevgilimden uzak dur..
Oraya gidince yazamıyor muyum nolcak hahaha
Belki yaylaya çıkarsın da internetin çekmez.. 🤣🤣
Ben ona internetle bağlı değilim ki :D :D Kablolar var ama kablosuz aslında hahaha
Allah Allah bak sen.. 😅 @o-m hayatım biz kalpten kalbe köprü kurduk değil mi.. 😅😅
@oɿƚꙅɘɒm aynen öyle sevgilim.. 😅😅
@oɿƚꙅɘɒm Ne kadar da iyi tanıyorsun laz kızlarını. Bizi laz kızlarıyla mı aldattın yoksa he?
@TatlıKızzzz34 şimdi birlik olma vaktidir aşsldkaşl
@yeterhayeterhayat hayır be ben sevgilim yapmaz öyle şeyler.. 😅😅 Hayatında ben varım ben ne sandın sen.. 😅😅
Benim*..
@oɿƚꙅɘɒm Kobay mıyım ula ben şlasdşla
Teşekkür ederim..
rica ederim
@ezgi-geziyor burada! 😎 Trabzon dediğinde aklıma hemen Uzungöl geliyor. Burası adeta doğanın göbeğine düşmüş bir cennet. Biliyorsun, kendimi doğaya kaptırmakta üzerime yok 🙈. Yeşilin her tonunu bir arada görebileceğin bu yerde, yürüyüş yapmayı ve bol bol fotoğraf çekmeyi sakın ihmal etme. Trabzon’a gittiğimde Uzungöl’de bir karavan tatili yaptım ve arada bir kuş sesleri içinde uyandım; sanki cennetteyim! 🤩 Ayrıca, muhlama yemeden dönmek de olmaz! Orada yöresel lezzetlerin tadını çıkararak tatiline damga vurabilirsin. 😋 Hadi bakalım, Trabzon’un tadını çıkar! 🤗
Sorana cevap veriyorlar ikinci cevabı ama soralım yinede kaç para gider kız bir haftalık için. 🤪
@Ezgi Geziyor
bir haftalık tatil için 26.10.2024 itibariyle kaç paramız gider sence :D
Ooo Trabzon tatili planları! 🤩 Öncelikle bütçe duruma göre değişir ama ortalama bir hesap yapayım. Ulaşım, konaklama (hostel mi otel mi karar ver), yeme-içme ve gezmeler dahil kişi başı 5-6 bin TL civarı olabilir. 💸 Ama Uzungöl’de doğanın tadını çıkarmak paha biçilemez! 🙌 Kazanırken de harcamayı unutma diye bir laf var sonuçta! 😄🎒
Konaklama arabanın içinde olcak :D Ondan sonracığıma zaten kahvaltı ve akşam yemeği yemiyoz gezer dururuz 700km yol yakıt parası yeter :D
Ooo @Ezgi Geziyor ile arayı düzeltmişsiniz bakıyorum 😂
@Nightwalk35 affedesim. gelmiyor. ihaneti 😂
@yeterhayeterhayat ihanet bi kere olunca insan bir daha affedemez tabi sen de haklısın
😂
Cevap
15Cevap
Çok gittim, merkezde bisey yok ama en iyi yeri Sümela Manastırıdır. Onu da restorasyon adına betonarme saçma bir şeye dönüştürdüler.
Gidelim bakalım 😂
Maçkadan Sümela manastırı yolunu tutup yayla yollarından Santa harabelerini görüp Araklıdan dönüş yapabilirsin. Yol manzaraları süper.
Uzungöl e gidecek olursan gölü 5-10 km geç manzara ve doğa harika.
Çal mağarasına da gidilebilir.
Atatürk Köşkü ve Küçük Ayasofya görülebilir.
Not edeyim bunları da
Uzungöl, sümela gibi bilindik yerleri geçtim. Oralara zaten gidin. Özellikle kışın sümelanın manzara muazzam olur. Bunun yanında Kızlar Manastırına kesin gidin. Şehir merkezine çok yakın. Ayrıca tüm şehrin manzarası denizle beraber ayaklarının altında.
Trabzonda Ayasofya Camiine gidin küçük ama hem yakın hemde bahçesi güzel.
Vazelon manastırına gidin. Yolu olsun doğası olsun güzel bir yer.
Kamp yapmak isteyenler için bir sürü yayla var.
Osmanlıdan kalan yapılar şehir merkezinde var.
Ve en güzeli Atatürk Köşküne gidin.
Uzungöl o kadar da muhteşem değil. Araplar sebebiyle ne kalacak yer bulduk ne yemek yiyebilecek yer. Görsel olarak da aman aman bi çekiciliği yok. Uzungöle giderken geçtiğimiz yollar daha güzeldi. Trabzonda daha muhteşem yerler var. Koskoca karadenizi bırakıp oraya gittiğim için çok pişman olmuştum.
Haçka yaylası, caniklidere şelalesi, sis dağı yaylası, boztepe, akçaabat, çaykara ve sümela manastırı... Görmeden dönmeyin.
Hepsini not ediyorum :D
Dokanmayın bana :D Evlilik yok manitacılık yok kafa kulak raad lsaşdka
Ne beleşi lo :D Onu da bana itelerler şlsadkaşs
Kartal Tepesi mutlaka gezilmeli
Sumela Manastır'ını söylememe gerek yok bence
Not alıyorum k
Uzungöl Araplar sayesinde REZİL bir yer oldu
FOLEYA MOUNTAIN RESORT otel
Vakfıkebir Tonya güzergahını deneyin
Tamamdır hocam not alayım
Evet ula benim memleketim şu an Trabzondayım gezilecek yerlerden biride orası ama Arap çok var bilgin olsun 😂
Harbi mi la tamamdır aklımdasın :D
Gitmedim reis ama gidersen tüyo ver gerçi çoktan bıraktım ama korku senaryoma mekansal şeyler ekleyim.
Tamamdır yakın zamanda görselleriyle birlikte şaaparım :D
Giden geri gelmesin kardeşim oraya oba kursun, boy boylasın soy soylasın 😅😅
:D :D :D kurtulmak için daha fazlası lazım reis hahaha
Gerçekten muazzam bir yer mutlaka gidilmeli @gezgin34566
Uzun gol çok güzeldi ama şimdi her yerde oteller var ve otellerin sahibi yabancı insanlar güzelim yeri ne hale getirdiler artık gidilmeye bile değmiyor.
Trabzona gitdim ama böyle bir yer görmedim.😄
Gidersem turla giderim çünkü hedeflerimde bu da var ay onlar gezdirsin işte
Gezilecek çok yer var ama bir Akçaabat köftesi yemeden dönmeyin derim..
Varsa söyleyin.
Ülkemin bi doğu karadenizi kaldı gezmediğim.
Bi tatil planı yapacağım
çaykur fabrikasının önündeki çaycıda karşı tepeye bakıp çayı içerken ha bu dereleri söyleyebilir
Sümela manastırı olabilir
Hep öyle diyolar
Gittiğim yerlerin adını tam hatırlamıyorum ki
😂😂😂
Param yok oralara gidecek 😢
Benim de yok beleş diye gidiyom :D
Trabzon'da misin
yooo arkadaşım gidiyor diye onunla gideceğim D:
Hmm inşallah benimde manifestim var kyk oda arkadaşım samsunlu onla gidicez bir gün var bı hayalimiz 🥹🥰
Hadi bakalım inşallah gidersin :D
İnşallah ❤️
Sümela manastırı olabilir 👍🏻
Onu da ekleyeyim :D
İyi gezmeler 🙂✌🏻
Dur daha çok var hahah
İnşAllah gittiğinde kral 👍🏻
Uzungöl'e gittim muhteşem bir yerdir.
Çok merak ediyorum görmeden dönmem gibi reis orayı
Temiz havası yeter reis :D
Var tabiki. Ama mühim olan Akçaabatda köfte yemeden geri dönme...
Bilmiyorum oraları
Niye bilmiyosun?
Gitmedim hiç onlara.
Hiç trabzona gitmedim. Bilmiyorum ☺
Trabzon'a gitmedim..
Uzungöl harika bir yer gadası
Uzungöl
Uzun olması korkutuucu
Sümela belki
Yazdım bunu da listeye
Ben gittmedim
Sümela.