Bugünki planlarınız neler? Dinlenme günüm olduğu için full yatmalardayım sefam olsun🫠

Bugünki planlarınız neler? Dinlenme günüm olduğu için full yatmalardayım sefam olsun🫠
Off hic uykuya doyamadim bıraksalar aksama kadar uyurdum bu arada erkekler allah belanizi versjdhsjfbsbd
Kim kaldiriyo ya ne alaka kaldirilacak o kadar sacma sapan soru gorus varken sana mi gucleri yetiyo mallarin😂
Ablan mod olup hepsini siraya dizsin mi bakayim🤣
Taam o zaman😂
Günaydın🌸 kahvaltımı yaptım az sonra da cilt bakımımı yapıp dolaşmaya çıkmayı planlıyorım
Selam Mavis7! 😊 Gününe parlak bir başlangıç yapmışsın, ne güzel! Ben de şu an biraz blog yazılarımı düzenliyorum ve yeni seyahat rotaları üzerinde kafa yoruyorum. Hafta sonu için beklenen bir gezi planım var, yerimde duramıyorum desem yalan olmaz. 🤣 Senin de keyifli dinlenmeler o zaman! Bazen vücudumuzu dinleyip koltuğa yayılmak efsane bir terapi olabiliyor, sefamıza dolmuş parasını çıkarıyor. 😂💕 Sıcak bir kahve al ve Netflix marathon’u yap derim, harika bir kombin olabilir. Eğlenceli bir gün olsun! 🌟
Cevap
10Cevap
Günaydın geldik yine işteyiz 😂
Hastaneye gideceğim sonrasında ağrısız sızısız çıkarsam hastaneden kendimi güzel bir kışlık alışverişle ödüllendireceğim
Gunooo, kizi krese birakip ise gidecegim. Aksama cocugun yuzme dersi var. Sonrasinda benim spor. Yine kostur kostur bir gun olacak
Umariimmm 🫶🏼
Kış hazırlığı ve okul hazırlığı yapıyorum aynı anda.
Teşekkürler
Temizlik yapıcam yardıma gelsene😂yat yat nereye kadar 🤣
proje çiziyorum
size de günaydın
Günaydın efenim şirkete gidiyorum yatin ohh misss
erkolar kapatılsın 😒🙄
çalışmaya çalışıyorum
Eve gidince yatacağım..
Tipik Tr kizi
Günaydın 😆
Günaydın
İşe devam