On küsür yıllık arkadaşlığı bitirmeye değer mi?

Gerçi buna benzer bir soru sormuştum ve kaldırılmıştı. Bu da benim ilk kaldırılan sorum olmuştu neyse. Hafta sonu arkadaşlarla yapılmış Kapadokya tatil planını benden habersiz değiştirip , benim annem hariç diğer anneler gelecek şeklindeki davranışa çok bozulmuştum ben. Neymis benim annem de gelsin istenmişnde ama arabada yer yokmuş.

Güncellemeler
1 yıl
Tabi ben bu durumdan sonra gelmeyeceğimi söyledim. Bunlar ilk başta gel sensiz olmaz muhabbeti yaptı sonra bir şey olmamış gibi arkadaşın birisinin annesi aradı. Bir posta da onunla konuştuk. Kadın , bizde gelelim diye ben demistim. Benim yüzümden plan bozulmasın dedi. Bende kadına saygıda kusur etmedim tabiki. Olayın sizinle ilgisi yok. İsterseniz tabiki gelebilirsiniz ben planı en son benim duymamdan dolayı kırıldım vs dedim.
Güncellemeler
1 yıl
Tabi konuyu babam da duydu ve , dostluk denilen şey kolay kazanılmıyor. Bence arkadaşlık bitmesin dedi. Evet ortada sana yapılmış bir hata var tavrını belli et ama küsmeyin bence dedi. Arkasından herkes wp gruptan konuşup ben geleceğim plan bozulmasın deyince bende tamam bende geliyorum dedim. Uzatmamak adına. Fakat şimdilik kimsenin hatasını fark ettiği yok. Bende nabza göre şerbet vereceğim artık
On küsür yıllık arkadaşlığı bitirmeye değer mi?
Cevapla